Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ!

Δεν περιμέναμε βέβαια κάτι καλύτερο από τον... γηραιό των λουλουδιών, γνωστότερο με το όνομα Τρεμόπουλος! Ο λεγάμενος που έχει ταχθεί στο π...

Δεν περιμέναμε βέβαια κάτι καλύτερο από τον... γηραιό των λουλουδιών, γνωστότερο με το όνομα Τρεμόπουλος! Ο λεγάμενος που έχει ταχθεί στο πλευρό απάντων των εχθρών της Ελλάδας, συμπλέοντας μαζί τους, κατέφθασε και στην Κύπρο ΜΑΣ για να... εκθέσει τις απόψεις του!
Είχε επίσημη συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια. Πριν τη συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο της Λευκωσίας, ο Τρεμόπουλος επισκέφθηκε τον υπουργό Εξωτερικών Μάρκο Κυπριανού με τον οποίο είχε μια... εποικοδομητική συζήτηση και ενημέρωση. Η συνάντηση με τον Κύπριο Πρόεδρο, που διάρκεσε πάνω από μία ώρα, έγινε σε θερμό και φιλικό κλίμα και οι δύο πλευρές δήλωσαν την... ικανοποίησή τους για τη δημιουργική ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που ενδιαφέρουν την Κύπρο και την Ευρώπη! Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Τρεμόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι που οι προτάσεις μας για μια πράσινη, ειρηνική και αποστρατιωτικοποιημένη Κύπρο βρίσκουν εύφορο έδαφος στη Μεγαλόνησο. Η Αμμόχωστος, με τη συμβολή Ελληνοκυπρίων, Τουρκοκυπρίων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο σχεδιασμό και την υλοποίηση, μπορεί να αποτελέσει ένα πρότυπο πράσινης και πολυπολιτισμικής πόλης, ως έμπρακτη απόδειξη ότι το Κυπριακό ζήτημα είναι δυνατόν να επιλυθεί και ταυτόχρονα να γίνει ένα ελκυστικό υπόδειγμα για ολόκληρο τον κόσμο»! Είδατε πόσο ωραία τα παρουσιάζουν οι οικολόγοι του Τρεμόπουλου τα πράγματα; Τσιμουδιά για τους ομαδικούς τάφους, τις εκτελέσεις, τους αγνοούμενους... Τσιμουδιά βέβαια και για τον τούρκικο στρατό κατοχής! Εντάσσεται και αυτός στο "ελκυστικό υπόδειγμα" πολυπολυτισμού, κατά Τρεμόπουλο!

13 σχόλια

  1. Κι όμως αγαπητέ "Στόχε" οι Έλληνες
    αυτούς ΕΣΤΕΙΛΑΝ στο Ευρωκοινοβούλιο
    ,για να "υπερασπιστούν" τα συμφέ- ροντά τους! "Τοιούτοι λοιπόν έπρε-
    πον και πρέπουν αυτοίς εκπρόσωποι"
    Οπότε, ό,τι και να τους τύχει, ό-
    πως έστρωσαν θα κοιμηθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den zitaei kai tipote periergo.Exypnos einai.Na eimaste aposxolhmenoi se kapoia Kypriakh Peripeteia,gia na mboroun na kanoun kai paixnidi oi filoi tou slaboi sta boreia synora mas.AM DE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλα δεν γνωριζει το Κυπριακο προβλημα δεν ξερει τι του γινεται και λεει γενικοτητες και ανεφαρμοστες σαχλαμαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γιατι οχι; Και που τα εχωμε τα οπλα,εχωμε κανει τιποτα τοσα χρονια; Τοσους μας εχουν σκοτωσει τα μογγολια.
    Ακριβως ετσι ειναι,"..ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ" οι σκλαβοι αλλα δημοκτρατες Ελληνες! μεχρι να τους ξυπνηση κανενας αραπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τωρα πρεπει να τρωμε στην μουρη κι αυτον και τις "προοδευτικες",ανθελληνικες του αποψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣΠΡΟ ΜΑΛΛΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΣΤΗ ΨΟΛ....ΑΠΟΡΩ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΡΕΖΙΛΗΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ.ΩΣ ΕΔΩ. ΧΡΗΣΤΟΣ Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γι αυτό απουσίαζε από την πυρόσβεση ο μλκς;
    Να του βάλουμε ένα κοτσάνι από το ηλιοτρόπιο που μοστράρει στο μπλουζάκι του εκεί που ξέρει μπας και ξεσφηνώσει το παξιμάδι που έχει κάνει ο πισινός του;
    Οικολόγος του καναπέ. Λες κι εμείς είμαστε αντι-οικολόγοι. Μας έφαγε η μουτζούρα και η κάπνα γιατί είμαστε αντιφρονούντες των δασών εμείς βλέπεις.
    Αει από εκεί ο ταμπελάκιας της συνείδησης της φύσης.
    Σίχαμα. Τον είχα που τον είχα στην μπούκα, τον αποσιχάθηκα τώρα.

    Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς η ιστορία επαναλαμβάνεται.
    Θα σας πάω πολύ πίσω περί τα τέλη του 11ου μ.Χ. αιώνα. Όταν είχε αρ- χίσει να φθίνει η Βυζαντινή Αυτο- κρατορία. Είχε εκλείψει ο μεγάλος αυτοκράτορας Βασίλειος Β΄ο Βουλγα-
    ροκτόνος, που πέρασε ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩ-Η στα τσρατόπεδα και έδωσε την τε- λευταία της αναλμπή. Οι διάδοχοί του ΑΝΙΚΝΟΙ και ΑΝΑΞΙΟΙ έριξαν την
    αυτοκρατορία στο μαρασμό. Η αυλική καμαρίλα, οι ψευτοκουλτουριάρηδες της εποχής, όπως ο φιλόσοφος της κακιάς ώρας Μιχαήλ Ψελλός, υπονό-
    μευαν συστηματικά τους στρατιωτι- κούς και ιδιαίτερα τον ΡΩΜΑΝΟ Δ΄ ΤΟ ΔΙΟΓΕΝΗ!! Σπαταλούσαν την οικο- νομία του κράτους σε αδειανές μερι-ές!! Όταν λοιπόν φάνηκαν οι Μογγό- λοι το κράτος βρέθηκε ανέτοιμο και με τη μάχη του Μαντζικέρτ το 1071μ.Χ. έχουμε την πρώτη εισδοχή των Τούρκων στα εάφη του Βυζαντίου, γι-α να έρθει η τελειωτική καταστροφή ένα αιώνα αργότερα με τη Μάχη του Μυριοκεφάλου 1176 μ.Χ Είδατε τι έ- καναν οι κουλτουριάρηδες και άλλοι ΑΧΡΗΣΤΟΙ εκείνης της εποχής;;!
    Τα ίδια τώρα κάνουν οι Τρεμόπουλοι
    και ο ομόδοξος σρφετός τους! Αναρρωτιέμαι ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. re tremopoule den pas na gamitheis leo ego malaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σιγα μην κανουμε το χατηρι του μαλ.. για να εισβαλουν πιο ευκολα οι μογγολοι.ερε εναν μαλ που εκανε η μανα του.μηπως εχει διδδυμο αδελφο λεω για να μην χασουμε την ρατσα,ουστ ρε πουλημενε λατρη του σφαγεα κεμαλ.να σου δωσουμε την εικονα του κεμαλ σε χαρτι υγειας για να τον βαλεις στον κωλ σου και να τον γεμισεις σκατα,ξεφτιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ήθελα να 'ξερα... Αυτός ο Καφετζόπουλος που τον βγάζουν φόρα παρτίδα μπροστά οι "οικολόγοι", ήταν κι απο χθες "οικολόγος"; Είναι χρόνια..."αγωνιστής" στο..."οικολογικό"..."κίνημα"; Γιατί εγώ ΠΑΣΟΚο τον θυμάμαι μέχρι πέρσυ.

    Εαν όχι τότε γιατί επιλέγουνε να βγάλουνε μια γλάστρα πρώτη μούρη στο καβούρι; Μάλλον θα έχουν και πραγματικές οικογικές ευαισθησίες... Γι' αυτό επέλεξαν να προβάλουν τη γλάστρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως μην ανησυχείτε. Από δυο χωριά θα γίνουν και τούτοι. Δεν σας το έταξα για τον ΞΥΡΙΣΑ; Ε, ας ξανακάνω το ξόρκι μου και άμα δεν με συγχωρέσει ο Θεός, ε τι να πω, ας με ξαναγεννήσει Ελληνίδα να το ξανακάνω!

    ;-) Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Ο/Η Ανώνυμος "Ήθελα να 'ξερα... Αυτός ο Καφετζόπουλος..."

    Eλα, δεν θέλω απορίες για την μισοριξιά αντρός. Τελειώσανε τα μπικικίνια από τις διαφημίσεις του Γερμανού και πάμε να πιάσουμε στασίδι σε καμιά Βουλή για το σίγουρο εισόδημα.
    Ακούμε τι λένε στις συζητήσεις τους στα δικηγορικά γραφεία που τους αμπαλάρουν για πολιτικούς, Είπαμε είμαστε διακριτικές, όχι χαϊβάνια ;-)


    Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.