Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ "ΠΟΡΤΑ" ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ...

Ο γάλλος υπουργός αρμόδιος για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, Πιερ Λελούς επανέλαβε σήμερα την αντίθεση της χώρας του στην είσοδο της Τουρκίας σ...

Ο γάλλος υπουργός αρμόδιος για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, Πιερ Λελούς επανέλαβε σήμερα την αντίθεση της χώρας του στην είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη, διαβεβαιώνοντας ότι και άλλοι Ευρωπαίοι αντιτίθενται στην ένταξη αυτή, χωρίς πάντως να αναφερθεί ονομαστικά, και πρότεινε να επανεξεταστεί το ζήτημα για να αποφευχθεί "μια ανοικτή κρίση".
"Θέλω να είμαι απόλυτα σαφής για το ζήτημα αυτό, όπως θα είμαι και όταν επισκεφθώ την Άγκυρα...Είμαστε απολύτως υπέρ της ακόμα πιο ισχυρής σχέσης μεταξύ της Τουρκίας και της Ευρώπης αλλά αντιτιθέμεθα στην ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση", δήλωσε ο κ. Λελούς σε σεμινάριο που γίνεται στο Παρίσι με 180 γάλλους πρεσβευτές απ' όλον τον κόσμο.
Σημειώνεται ότι πριν την είσοδό του στην κυβέρνηση, τον Ιούνιο, ο κ. Λελούς τάσσονταν υπέρ της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ αλλά με του που ανέλαβε τα καθήκοντά του αποδέχτηκε ότι "υπάρχει μια μόνο πολιτική" αυτή του προέδρου Νικολά Σαρκοζί που αντιτίθεται στην ένταξη της χώρας αυτής στην ΕΕ. Ο κ. Λελούς στην ομιλία του στο σεμινάριο με τους πρεσβευτές τόνισε ότι επιθυμούμε "να υπάρχει η Τουρκία στην Ευρώπη αλλά όχι μέσα στην Ευρώπη", και πρόσθεσε: "Πολλοί από τους ευρωπαίους συναδέλφους μου έχουν πει ότι συμμερίζονται απολύτως τη γαλλική θέση αλλά προτιμούν προς το παρόν να μην εκφραστούν" .

11 σχόλια

  1. 1. Δε μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ αυτό, που είπε ο Ρασμούσεν, ότι δηλαδή τα ελ-
    ληνοτουρκικά προβλήματα είναι ΔΙΜΕ-
    ΡΗ και όχι του ΝΑΤΟ!!
    2. Σε άλλη ιστοσελίδα (τροκτικό) είδα ανάρτηση με απειλές του νέου Τούρκου Α/ΓΕΝ, αλλά και των άλλων νέων αρχηγών κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, αν τολμήσουν να εκμετα-
    λλευτούν οικονομικά τα χωρικά τους ύδατα, που θεωρούνται αμφίβολα! 3. Γιατί να μην απειλούν, αφού τους έχουν ΟΛΟΥΣ στο χέρι, Ρώσσους, Ευρπαίους ακόμη και Ισραηλινούς;!!
    4. 1921, Ιταλοί, Γάλλοι, Μπολσεβί- κοι,σύμμαχοι του Κεμάλ και οι Άγγλοι ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ απέναντί του! Γιαυτό σφαγίασε και έριξε στη θάλασσα τους Έλληνες! Μήπως η ιστο-
    ρία τείνει σε επανάληψη;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένας στην Ευρώπη δεν τους θέλει..Στη Γερμανία ειδικά οι Τούρκοι συμπεριφέρονται λες κ είναι ιδιοκτησία τους.Ό,τι θέλουν κάνουν..Δεν έχουμε συμμάχους..Αυτό είναι γνωστό.Οι ¨φίλοι¨μας οι Σέρβοι δεν αναγνώρισαν από τους πρώτους τα Σκόπια ως Μακεδονία; Είμαστε μόνοι μας, εμείς κ η Κύπρος..Συνέλληνες,φοβάμαι πολύ για τις μέρες που θα΄ρθουν.Στόχος η καλύτερη ιστορικοπολιτική εφημερίδα..Εύγε σε όλους σας..Δεν τολμάμαι να μιλήσουμε για πατρίδα..Θα μας κατακρίνουν σαν μιάσματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνεφα πολεμου! ΑΜΗΝ !
    Καιρος να τελειωνουμε με μογγολοσλαβους αλβανους κτλ κτλ.
    Και αν χαθουμε μες της χαρας το πανηγυρι καλη ανταμωση στους ουρανους ελευθεροι και τιμημενοι.
    Λυκουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την Τουρκια οι εταιροι "μας" ουτε τελειως μεσα τη θελουν ουτε τελειως
    εξω!τους συνφερει ετσι να μενη το
    ζητημα της πληρους ενταξης της μετεωρο για λογους ευνοητους! Και για
    να μη θυμωσουν οι τουρκοι και στραφουν απογοητευμενοι στον ιδιαιτε
    ρο τους ισλαμισμο,τους ριχνουν καπου καπου
    μια καραμελλα να ηρεμησουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΕ ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΡΚΕ,ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...αφήστε την νεραϊδόσκονη να κάνει την δουλειά της ;-)

    Ας πάρουν τώρα μια πολιτιστική πρωτεύουσα για το 2010 και θα γελάσουμε τρανταχτά. Να μας ετοιμάσουν πρώτα τις τοιχογραφίες της Αγιάς Σοφιάς... και βλέπουμε. Να μας την σκουπίσουν, την καθαρίσουν, μας δώσουν και τα κλειδιά της σαν καλά παιδιά που θα πρέπει να είναι χιιχιχιι.

    Οσο για την ένταξη. Φροντίζω ιδιαίτερα να μην την θέλουν ούτε οι επιχειρηματίες Τούρκοι, γιατί "αχ αυτό το ευρώ, καταστροφή σας θα είναι". Και μια χαρά επιχειρήματα τους φυτεύω στο μυαλό.
    Και ήδη το κίνημα στην Τουρκία που δεν θέλει την ένταξη είναι υπολογίσιμο.
    Από δυο χωριά θα γίνει και να μου το θυμάστε.
    Θα παρακαλάνε να παραδώσουν την Πόλη στους Ελληνες να την εντάξουν :))) αρκεί να μην κυβερνάει το σκυλολόι αυτό εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΛΑΟΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. >Σημειώνεται ότι πριν την είσοδό του στην κυβέρνηση, τον Ιούνιο, ο κ. Λελούς τάσσονταν υπέρ της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ αλλά με του που ανέλαβε τα καθήκοντά του αποδέχτηκε ότι "υπάρχει μια μόνο πολιτική" αυτή του προέδρου Νικολά Σαρκοζί που αντιτίθεται στην ένταξη της χώρας αυτής στην ΕΕ.<

    Παντού τα πάντα. Ο κ. Λελούς δεν έχει ούτε γνώμη, ούτε ντροπή, όπως όλοι οι πολιτικάντηδες. Για μία "καρέκλα" έκανε στροφή 180 μοιρών.
    Αύριο μπορεί να γυρίσει κάλλιστα στις παλιές του θέσεις, αρκεί να του το υπαγορεύει το προσωπικό του συμφέρον.
    Το ίδιο ακριβώς κάνουν και τα κράτη. Η πολιτική τους μεταβάλλεται αναλόγως των συμφερόντων τους, χωρίς δισταγμό.
    Όταν λέμε ότι "κανείς στην Ευρώπη δεν θέλει την Τουρκία", πρέπει να κάνουμε σαφή διάκριση μεταξύ των λαών και των κυβερνήσεων. Δυστυχώς, η γνώμη των τελευταίων μετρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπραβο στην Γαλλια.Ελπιζω και αλλες χωρες να ακολουθησουν τη σοφη σταση της Γαλλιας και να βαλουν επιτελους ενα τελος στην φαρσα που λεγεται Ευρωπαικη προοπτικη της Τουρκιας.Η Τουρκια δεν εχει θεση στην ΕΕ.Η Τουρκια δεν ειναι ευρωπαικο κρατος απο οποια γωνια και εαν το δει κανεις.Τυχον ενταξη της Τουρκιας στην ΕΕ θα εχει οδυνηρες συνεπειες για την ζωη ολων μας.Θα μας κυβερνα η Τουρκια μεσω Βρυξελλων.Σκετη τρελλα καθως η ΕΕ δεν ειναι ΝΑΤΟ.Η ΕΕ επηρεαζει καθε τομεα της ζωης μας και εκει η Τουρκια θα εχει μεγαλυτερο λογο ακομη και απο την Γαλλια η την Γερμανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μωρέ ας μην ήταν τούρκος στην γερμανική βουλή τώρα, και θα σας έλεγα εγώ κλώτσο που θα έτρωγε από την ueber alles Deutschland.
    Δια στόματος Γαλλίας μίλησε και η Γερμανία όμως.

    die Fee = η νεράιδα στα γερμανικά~!~!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.