Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΑ...

Αστυνομικοί το μεσημέρι χθες στο Λουτράκι αξιοποιώντας πληροφορία που είχαν κι αφορούσε διακίνηση ναρκωτικών, οργάνωσαν επιχείρηση και συνέλ...

Αστυνομικοί το μεσημέρι χθες στο Λουτράκι αξιοποιώντας πληροφορία που είχαν κι αφορούσε διακίνηση ναρκωτικών, οργάνωσαν επιχείρηση και συνέλαβαν έναν Αλβανό, στο σπίτι του οποίου βρήκαν και κατάσχεσαν 8 φυσίγγια πυροβόλου όπλου 7,66 mm. Σε βάρος του Αλβανού εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης των Αλβανικών αρχών για ανθρωποκτονία κι επειδή είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 6 ετών για κλοπή σε ταμιευτήριο. Επίσης προέκυψε ότι είχε καταδικαστεί και από το Πλημμελειοδικείο Αθηνών για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία

7 σχόλια

  1. Δεν υπαρχει Αλβανος που να μην κανει διακινηση κι εμπορια ναρκωτικων,χρηση ομως ποτε,αυτη την κανουν τα ζωα οι Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα αρναουτλουκια εχουν απεραντο μισος
    για την Ελλαδα, και τους Ελληνες κι ας επιβιωνουν χαρι σ εμας! Ριξτε μια ματια στο Γιουτιουμπ για να καταλαβε
    τε τι υπουλοαχαριστη φαρα ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 29/8/09 10:25 πμ

    Θα συμφωνήσω απόλυτα.Είναι η δεύτερη χειρότερη ράτσα του πλανήτη (Η χειρότερη είναι η μογγολική, βέβαια και οι Αλβανοί είναι εν μέρει Μογγόλοι (Τσάμηδες κλπ)).

    Ίμερε σωστός είσαι.Καλά τα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφγανοί σέρβιραν... ναρκω-πίτες!

    Το εργαστήριο παρασκευής αραβικής πίτας που διατηρούσαν δύο νεαροί Αφγανοί στην περιοχή της Βάρδας στην Ηλεία, δεν ήταν παρά η βιτρίνα ενός καλά καμουφλαρισμένου –και μάλιστα με εξαιρετικά πρωτότυπο τρόπο- κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης!

    Οι Ασιάτες διακινητές ναρκωτικών είχαν σκαρφιστεί μια πολύ έξυπνη μέθοδο για να μεταφέρουν ηρωίνη στην περιοχή της Ηλείας κάτω από τη μύτη των αστυνομικών, αποφεύγοντας τους προληπτικούς ελέγχους στους δρόμους. Έκρυβαν το εμπόρευμα του θανάτου μέσα σε... αραβικές πίτες, τις οποίες –υποτίθεται ότι- διένειμαν σε συμπατριώτες τους!

    Ωστόσο, η δράση των δύο αλλοδαπών δεν άργησε να γίνει αντιληπτή από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, που αποφάσισαν να τους στήσουν ενέδρα. Πράγματι, στην περιοχή «Λάππα», στο ύψος της εθνικής οδού Πύργου- Πατρών, έκαναν μπλόκο στο αυτοκίνητό τους και το ερεύνησαν εξονυχιστικά.

    Έτσι, ανακάλυψαν κρυμμένα μέσα στις πίτες περίπου 50 γραμμάρια ηρωίνης, τα οποία οι δύο Αφγανοί ετοιμάζονταν να διαθέσουν στα στέκια τοξικομανών των νομών Ηλείας και Αχαΐας. Μάλιστα, είχαν εφοδιαστεί με νάιλον σακούλες με τις οποίες θα συσκεύαζαν τα ναρκωτικά σε «φιξάκια».

    Πηγή:
    http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/08/blog-post_5122.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον έλεγχο του παραεμπορίου από παράνομους αλλοδαπούς μικροπωλητές πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι μπροστά στην ΑΣΟΕ στην οδό Πατησίων και το κτίριο του ΟΤΕ στην Πλατεία Βικτωρίας.

    Η επιχείρηση, σε συνεργασία με τη δημοτική αστυνομία, διήρκεσε 20 λεπτά.

    Οι μικροπωλητές εγκατέλειψαν τα εμπορεύματά τους, τα οποία καταγράφηκαν, κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκαν με τρία φορτηγά στις αποθήκες του Δήμου Αθηναίων.

    Σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ, μέσα στα εμπορεύματα που κατασχέθηκαν μπροστά στην ΑΣΟΕ βρέθηκαν πέτρες τυλιγμένες σε χαρτί εφημερίδας, οι προορίζονταν να χρησιμοποιηθούν εναντίον αστυνομικών.

    Newsroom ΔΟΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Αλβανός για μια μεγάλη χρονική περίοδο ήταν προσωπικός σωματοφύλακας του υποψήφιου βουλευτή του ΛΑΟΣ Μπάμπη Καραθάνου, κάποιοι λένε πως τον είχαν δει ακόμη και στις τελευταίες Ευρωεκλογές στο γραφείο του Μπάμπη, υπάρχει και φωτογραφία η οποία είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα ΕΝΒΗ του Καραθάνου, όπου εμφανιζόταν ο Αλβανός αγκαλιά με τον Μπάμπη και κάτω η λεζάντα «… με τα αδέρφια μας τους Βορειοηπειρώτες… » (έτος 1997)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.