Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ...

Σήμερα το μεσημέρι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών με απόφαση του δέχθηκε την αίτηση αποφυλάκισης του Θοδωρή Ηλιόπουλου, τον οποίο έσπευ...

Σήμερα το μεσημέρι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών με απόφαση του δέχθηκε την αίτηση αποφυλάκισης του Θοδωρή Ηλιόπουλου, τον οποίο έσπευσαν να υπερασπιστούν οι γνωστοί παροικούντες Εξαρχείων και πέριξ (παρέα με τον ΣΥΡΙΖΑ, για να μην ξεχνιόμαστε). Μετά από οχτώ μήνες κράτηση και... 48 ημέρες απεργία πείνας ο τελευταίος κρατούμενος του Δεκεμβρίου αφέθηκε ελεύθερος! Σημειώνεται ότι ο Εισαγγελέας Αθηνών πρότεινε χτες στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης που είχε καταθέσει ο Θοδωρής Ηλιόπουλος στις 20 Αυγούστου.
http://laikoyra.blogspot.com/

14 σχόλια

  1. Ο ΠΑΚΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙ.ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΛΑΝΨΟ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΛΟΓΩ ΜΑΚΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΥΨΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπη κι αισχος για τους δικαστες που τον αθωωσαν,ειναι επιορκοι κι ανικανοι,δημιουργουν με την αποφαση τους αυτη νομικο "πατημα" για τις επομενες "μαιμου" απεργειες πεινας στις οποιες θα καταφευγουν οι τρομοκρατες του αριστερου παρακρατους οταν και αν τους συλλαμβανουν φυσικα οι αρχες.
    Μονο οταν ειναι στην θεση του κατηγορουμενου Εθνικιστες ξερουν να εξαντλουν την αυστηροτητα τους,μονο που δεν ειναι οι Εθνικιστες που τους παγιδευουν με βομβες και τους δολοφονουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δικαστές κλόουν σε κράτος κωμωδία.
    Συλλυπητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι οι αναρχοαυτόνομοι βρίσκουν δίκαιο σε τούτη τη χώρα.Μόνο οι νόμιμοι και φιλήσυχοι πολίτες δεν έχουν..Κλέψε,βίασε,σκότωσε,ρήμαξε περιουσία άλλου,δεν θα τιμωρηθείς ποτέ...Που είσαι ρε Χριστόδουλε να τα πείς έξω από τα δόντια ?Αν και εδώ που φθάσαμε ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν μας σώζει...Για το Μακαρέζο ξέρανε να εφαρμόσουνε το περίφημο τα ισόβια είναι ισόβια,για κάθε αναρχικό,για τους εμπόρους ναρκωτικών ,εμπρηστές δασών,που είναι και επίκαιρο ισχύουν άλλοι νόμοι...Καληνύχτα Ελλάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι αδέλφια, είναι στημένο χρονια τώρα.
    Απο το 1997 που γνώρισα απο κοντά τους "τηλεοπτικούς ήρωες" κατάλαβα ένα πράγμα :
    ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ.
    ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
    Δέν το καταλαβαίνετε; Εμείς στον
    ΝΟΜΟ, και όλοι οι άλλοι της ΑΝΟΜΙΑΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Μήν μασάτε ΕΛΛΗΝΕΣ.
    "Σπαρτιάτικο τρελλό βλέμμα", μόνον
    αυτό σας λέω και μόνον αυτό πρέπει
    να βλέπει στον ύπνο απο τώρα και στο εξής ο κάθε ηλιακης ΜΕΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    Mpoufos.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;
    Είμαστε ελεύθεροι να ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ
    "την Δημοκρατία τους" όλων αυτών των
    αντι-φασιστών. Δεν το καταλάβατε το
    μύνημα; Ο Εισαγγελέας μας το λέει κατάμουτρα : Ορμάτε κάντε ότι γουστάρετε κι είστε αθώοι.
    Αφού δέν τους πειράζει ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ "μετανάστες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ Η ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτοι μπορουν να κανουν τα παντα...οι υπολιποι μεσα με το παραμικρο..ολοι οι φυλακισμενοι να κανουν απεργια πεινας για να αφεθουν ελευθεροι τωρα..!ελεος με τους μικροψυχους συμφεροντολογους που μας κυβερνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κλαψε ,κλαψε, κλαψε, πες οτι σε παρασυρανε οι αλλοι και δεν ηξερες τι εκναες , κανε μια απεργια πεινας , διψας οτι τραβαει η ψυχη σου , βρες και αλλους δυο να κανουνε μια πορεια και ετσι γινεαι αγωνιστης και ηρωας. Παπ... μαντολες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για αλλη μια φορα, η δικαιοσυνη εδειξε οτι καθε αλλο παρα τυφλη ειναι.
    Δυο μετρα κ δυο σταθμα, αναλογα με την υποθεση.
    Ο τσιπρας των δημοσιων εργων, εκανε καλα τη δουλεια του.
    Τα απλυτα αναρχοκουμουνια μπορουν να χαιρονται που ζουνε στην Ελλαδα. Σε οποιαδηποτε αλλη χωρα του κοσμου θα τουφεκιζονταν ως προδοτες του εθνους, αλλα ειπαμε εδω ειναι ψωροκοσταινα..
    Η μονη λυση ειναι το φευγιο απο το μ.....λο αυτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μετά κάποιοι θα αναρωτηθούν γιατί η αστυνομία δεν κάνει αρκετές συλλήψεις.Μα όποιος και να συλληφθεί αθωώνεται, ποιό είναι το νόημα κάποιοι να διακινδυνεύουν τη ζωή τους, αφού οι δικαστές είναι χεσμένοι πάνω στην έδρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Σε οποιαδηποτε αλλη χωρα του κοσμου θα τουφεκιζονταν ως προδοτες του εθνους, αλλα ειπαμε εδω ειναι ψωροκοσταινα.."
    Μεγαλη αληθεια...Φαινεται εχεις μελετησει το παγκοσμιο δικαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. βαλτε και τις γνωματευσεις των γ8ιατρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΟΥΝ!ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝΕ!ΝΑ ΔΩ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ??ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΑΠΛΥΤΟΙ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!!!!!!!!ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.ΧΕΣΤΗΔΕΣ.....!ΘΑ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΚΑΝΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΧΕΣΤΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.