Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΤΑ... ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...

.. ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ... ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟ...

..
ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ
...
ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΛΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ.

21 σχόλια

  1. ΠΡΕΠΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΜΟ,
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΡΑΡΧΕΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΕΤΟΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΚΗ.ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AYTH H SYGKENTRVSH DEN EINAI THS ASTYNOMIAS. EINAI TON ASTYNOMIKON POY SEVONTAI KAI TIMOYN TOETHNOSIMO TOUS. EKEITHA EIMASTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καρεκλοκένταυροι και χαρτογιακάδες, αύριο σας περικκλώνουμε. Κομματόσκυλα κάθε λογής που ΑΡΑΞΑΤΕ με εντολή του πολιτικού γραφείου που σαςπατρονάρει (οποιουδήποτε) στα γραφεία της Αλεξάνδρας και αλλού... ΑΥΡΙΟ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ. Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ που δίνει μάχες στους δρόμους κι εσείς το μόνο που κάνετε είναι να την εκθέτετε. Να μας εκθέτετε δηλαδή απέναντι σε κάνες δολοφόνων. Οι νεκροί είναι δικοί μας και για αυτό θα είμαστε εκεί... Να μας δείτε και να κοκκινήσετε αν σας έχει μείνει λίγο αίμα μέσα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΦΤΑ ΑΞΩ ΑΠ ΤΗ ΓΑΔΑ. ΦΤΙΑΞΤΕ SMS. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολος ο πατριωτικος κοσμος οφειλει να παραυρεθει στη συγκεντρωση. Δεν ειναι συγκεντρωση των αστυνομικων μονο, ειναι ολων των Ελληνων που κουραστηκαν να βλεπουν τους αναρχοκουκουλοφορους να καινε την Αθηνα, να σπανε μαγαζια, κ τους λαθρομεταναστες φιλους τους να καταλαμβανουν με το "ετσι θελω" την Αθηνα, τη Πατρα, τη πατριδα μου τη Θεσσαλονικη κλπ..
    Ολοι στη συγκεντρωση με παλμο , με δοξα, ολοι ενωμενοι μια γροθια.
    Κ οποιο απλυτο σκουληκι τολμησει να ξεμυτισει κ να δημιουργησει φασαριες, αμεσως στο μπουντρουμι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aganaktismenos Politis,,Όλοι οι πατριώτες στη ΓΑΔΑ, Συμπαρασταση στον ΕΛΛΗΝΑ αστυνομικό.
    Να πούμε ΟΧΙ στην αριστερή βία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ερθουν και οι 25.000;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. semna kai tapeina mono horis epeisodia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιας και θα υπάρχει κόσμος συγκεντρωμένος, δεν περνάει και μια επίσκεψη στα στέκια των τρομοκρατών ;

    Ένα "καφεδάκι" στα Εξάρχεια, είναι ότι-πρέπει για εκτόνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ολα αυτα με τις συγκεντρωσεις των Αστυνομικων,ειναι Καραγκιοζιλικια!
    Καποιοι συνδικαλιστες σαν τον "μικρο" ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ-θυμαμαι απο μικρος ητανε προοδευτικαριος σαν τον μεγαλυτερο αδελφο του...-που εμενε στο Κουκακι και παριστανει τον ΔΟΝ ΝΤΙΕΓΚΟ ΝΤΕ ΛΑ ΒΕΓΚΑ!!!
    Το λοιπον,η Αστυνομια δεν εξευτελιζεται με αδερφιστικες συγκεντρωσεις ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ και μιλαει ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ 750 Ευρω!!!Αλλα αρκει να δει καποιος τον ΝΤΟΥΜΑ για να καταλαβει οτι ο ανθρωπος κανει ΜΟΝΟΝ για ΤΑΜΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!!
    Ας βρεθει και λιγη λεβεντια μεσα σας, ρε παλιομοσχαρια!Φοβηθηκατε δυο αναρχοπρεζονια και πρακτορισκους και βλεπετε την Ελληνικη Σημαια και τους συναδελφους σας,να σβηνουν αβοηθητοι!
    Τον Ιανουαριο,καποιο τσογλανι ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΕΧΕΣΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑΤΕ ΑΠΑΘΩΣ!!!
    Και ενω κανετε τα στραβα ματια σε ολες τις αντεθνικες ενεργειες και παρανομιες,πιανετε τον πρωτο κουλουρα και τον ταραζετε στις καρπαζιες!!!
    Σας αρεσει να κανετε τους τσαμπουκαδες σε ανημπορους πολιτες ΑΛΛΑ καταπινετε ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ;;;Διοτι οι περισσοτεροι ειστε βολεψακηδες και θρασυδειλοι.
    Και τωρα κλασατε πατατες και βλεπετε οτι τα πραματα σκουραινουν.
    Και αρχισατε τις διαμαρτυριες και τα κλαψουρισματα!Και θελετε να ερθουμε εμεις εκει..Να κανουμε τι;;
    Να ακουμε τις κορωνες του Συριζαιου Φωτοπουλου και της παρεουλας;;;Εκεινης της παρεουλας που ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ που δεν θελησαν να υποκυψουν στον Πατρουλη ΣΤΑΛΙΝ και "το κοντεμα" της Ελλαδας μεχρι τον Ολυμπο;
    Το μονο που καταφερνετε,ειναι ολους αυτοι που σας πυροβολουν,να σας χλευαζουν και να σας περιγελουν!!
    Δεν ακουσα κατι πρωτοτυπο απο τον Λιακοπουλο-Δον Ντιεγκο ντε Λα Βεγκα(!) που βγαινει στα καναλια για να αρθρωσει λογο που καμμια σχεση δεν εχει με την υπερηφανη Αστυνομια, της Δυναμης και της Επιβολης.
    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΑΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ,ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ και ΔΗΜΑ-για αρχη!..-ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΜΕ καρφιτσωμενη την Ελληνικη Σημαια στο ματι(!) και μια ταμπελα:ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ.
    Οπως εκανε ο Αλεξανδρος ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ τους 4.000 σακατεμενους Ελληνες που του εστειλε ο Δαρειος για να του σπασει το ηθικο.Αλλα ο Αλεξανδρος που εκλαψε οταν ειδε το απαισιο θεαμα, δεν ηταν ΝΤΟΥΜΑΣ ουτε ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ουτε ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ:ΑΦΑΝΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΠΟΛΗ ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ!!! Και εδειξε τι σημαινει Ελληνικη εκδικηση.
    Αφηστε λοιπον τις κλαψες και τα κινητα,και πιαστε δουλεια.

    Αρχιμανδριτης, ΑΛΛΟΣ ΕΓΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο φίλε 10:18, κάποιος έπρεπε να τα πει επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξεχασαν την ενδοξη Χωροφυλακη οι συνδικαλιστες της ΕΛ.ΑΣ,την υποβαθμισαν και πηγαν τρομαρα τους παλαιοτερα να χαιρετησουν το μνημειο ενας αριστερου ενω απο την αλλη εβγαλαν τις φωτο με τα καντηλια που εκαιγαν στα Α/Τ των πεσοντων εκεινης της περιοδου.Βολεμενοι γυρω απο τους πολιτικαντηδες ξεχασαν τις ριζες τους και καθονται και τους ντροπιαζει/σκοτωνει σαν να ειναι σκυλια του δρομου το καθε μαστουρωμενο συνασπισμενο/αλβανο.
    Εαν εχουν λιγη αιδω επανω τους κι αν θελουν να τιμουν την στολη και το εθνοσημο που φερουν δεν εχουν παρα να κανουν (αφου εχουν δεχθει τοσες επιθεσεις κι εχουν τοσα θυματα) οτι και οι Ηρωες τοτε στου Μακρυγιαννη !

    Ολοι ξερουν ποια περιοχη ειναι το φυτωριο των αριστερο-τρομοκρατων,ολοι ξερουν ποιοι υποκινουν τους νεους συμμοριτες,δεν μενει λοιπον να δωθει η "Τελικη Λυση" μιας και δεν υπαρχουν μανες να κλαψουν για αυτα τα μπασταρδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αξιος ο 10:18 !!!

    Πες τα γιατί μερικοί , μερικοί μαζεύουν τον κόσμο να διαμαρτιρηθεί για προσωπικές του φιλοδοξίες..

    Και αυτά τα ΖΩΑ , πηγαίνουν.. Τι θα καταλάβουν εάν μαζευτούν 3000-5000 αστυνομικοί και πολίτες και κλάψουν μπροστά στα κανάλια ? Θα λύσουν το πρόβλημα ? Θα πείσουν τους "υποτιθέμενους τρομοκράτες" για να μην τους ξαναβαρέσουν ?

    Ας το πάρουν πρέφα οι αστυνομικοί ότι εάν θέλουν να πιέσουν προς τα πάνω για να επιτύχουν αυτά που θέλουν , είναι απλά να κάνουν ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!

    Ας συλλάβουν 20.000 λαθρομετανάστες αύριο το πρωί (ως οφείλουν μιας και πρέπει να τηρούν το νόμο) και να δούμε τι έχει να πει και να κάνει η ηγεσία της ΕΛΑΣ και του υπουργείου.. Θα τους αναγκάσετε να κάνουν την δουλεία τους ή θα τους εκθέσετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10.18, αρχιμανδριτη,
    Δεν διαφωνω με την ουσια των θεσεων σουν, αλλα αν θελεις διευκρινησε λιγο το " αφηστε τις κλαψες κ πιαστε δουλεια ", τι εννοεις ακριβως ? ή τι προτεινεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ας το πάρουν πρέφα οι αστυνομικοί ότι εάν θέλουν να πιέσουν προς τα πάνω για να επιτύχουν αυτά που θέλουν , είναι απλά να κάνουν ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΔΕΡΦΕ!
    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ, ΤΗΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ"! ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΠΡΟΣΤΑΤΙΣ (ΝΤΑΒΑΣ) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ!

    ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΧΤΟΡΩΝ: ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ!

    Ε/Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε 10:18
    Να ξέρεις ότι οι περισσότεροι αστυνομικοί αυτό ακριβώς θέλουν μέσα τους....
    Συγχαρητήρια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 10:51 πμ ENO-I- VGALTE TOUS SYGASTIRES APO TON GRASO KE KANETE AFTO POU PREPI NA KANETE, KE PAFTE NA KLAPSOURIZETE. KE EHI APOLITO DIKIO. GIATI FILE EAN DEN TO KSERIS MATHETO. ME PORDES AVGA DEN VAFONTE. KATALAVES TORA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καποιος VAGNER,με ρωτα τι πρεπει να κανει και τι εννοω οταν λεω "ΠΙΑΣΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ";..
    Φιλε μου,αν ασελγουσε καποιος επανω στην μητερα σου και 'κεινη ΕΚΡΑΖΕ:ΒΟΗΘΕΙΑ,ΒΟΗΘΕΙΑ,θα εκανες ακομα τετοιες ερωτησεις;;;
    Θα ρωτουσες ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;
    Κυριε Ιησου,ελεησον με!
    ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ:
    1ον)ΜΗΝ κανεις βλακωδεις ερωτησεις!
    2ον)ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ,δηλαδη ΤΙΠΟΤΑ!
    3ον)Αρχισε-ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ-να παρεμβαινεις στην Υπηρεσια σου και να δημοσιοποιεις ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ προς καθε κατευθυνση,την τυχον αδιαφορια των Προισταμενων σου!
    4ον)Βουτηξε τον Αναρχοπαλιοπουστα με ευγενικο τροπο -οταν κολλα αφισσες με αντεθνικο υβριστικο περιεχομενο-και για αρχη,ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ καθως "θα τον σπρωχνεις ευγενικα" ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ!Οταν μπει μεσα,ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ νιοστη(!)και φθανοντας στο Τμημα,ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ με τον ανελκυστηρα αλλα απο τα σκαλοπατια οπου ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ και στην προσπαθεια ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΓΛΥΣΤΡΗΣΕ!
    Αν πραξεις κατι απο τα παραπανω,εισαι στον σωστο δρομο!!!
    Ομως,..Τεκνον μου..μην ξεχασεις τον ΧΡΥΣΟΝ ΚΑΝΟΝΑ, παρασυρομενος απο υπερβολικο ζηλο:ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΗΣΥΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    Καταλαβες,τεκνον μου;;;!!!...ΕΥΓΕ!

    Αρχιμανδριτης, ΑΛΛΟΣ ΕΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στα προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας, στα γνωστά Κουντουριώτικα εμφανίστηκε ΟΜΑΔΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ να γεμίζει σιγά-σιγά όλα τα μέχρι τώρα κλειστά και εγκαταλελειμμένα διαμερίσματα. Υποστηρίζονται από ομάδα αναρχικών που τους φέρνει τροφές και έχουν εγκαταστήσει καλώδιο με το οποίο κλέβουν ρεύμα από κολώνα ηλεκτροδοτώντας τα έρημα κτίρια. Τα Κουντουριώτικα μετατρέπονται σε νέο ΕΦΕΤΕΙΟ δίπλα ακριβώς από την ΓΑΔΑ και δεν παίρνει χαμπάρι κανείς. ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υπό την κάλυψη της ΕΛ.ΑΣ. «μετακομίζουν» τους λαθρομετανάστες στα εγκαταλελειμμένα ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΙΚΑ, απέναντι από τη γήπεδο του «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ» στην Αλεξάνδρας. Με παράνομες παροχές νερού και ηλεκτρικού από κολώνες της λεωφόρου, τα μέχρι τώρα άδεια διαμερίσματα των πολυκατοικιών που θα έπρεπε να είχαν κατεδαφιστεί γεμίζουν με τους άλλοτε τρωγλοδύτες του «ΕΦΕΤΕΙΟΥ».

    Την επιχείρηση μετεγκατάστασης των λαθρομεταναστών στα «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΙΚΑ» συντονίζει γνωστός αρχιτέκτονας που πρωτοστάτησε στο να διατηρηθούν τα ερείπια που θα έπρεπε από χρόνια να είχαν κατεδαφιστεί και ο οποίος διαμένει μέσα σε ένα από αυτά. Τους λαθρομετανάστες ενισχύουν και τροφοδοτούν ομάδες αναρχικών που μπαινοβγαίνουν διακριτικά και οργανώνουν μέσα στους ανεξέλεγκτους χώρους τους τις δικές τους γιάφκες.

    Στα «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΙΚΑ» ο προσεκτικός παρατηρητής θα προσέξει ομάδες περιφρούρησης των αναρχικών που κινούνται όλες τις ώρες διακριτικά γύρω απ΄αυτά, ενώ τις βραδυνές ώρες η περιφρούρηση των λαθρομεταναστών ενισχύεται και με αράπηδες που κάθονται στα κάγκελλα της υπόγειας διάβασης που εξυπηρετεί τα «ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΙΚΑ» οδηγώντας κάτω από την Αλεξάνδρας προς το απέναντι πεζοδρόμιο του «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ».

    Επειδή οι «αρχές» υποθάλπουν τη νέα παρανομία σε βάρος της Ελληνικής Κοινωνίας με τη καταστροφή ακόμη μιας περιοχής από λοαθρομετανάστες, εμείς οι Περίοικοι καλούμε τους Πατριώτες να σταματήσουμε δυναμικά το επιχειρούμενο ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ και να αποδείξουμε στους επίορκους ένστολους ότι αναλαμβάνουμε τον Νόμο στα χέρια μας όταν εκείνοι συντάσσονται με τους εγκληματίες συνεργώντας στην αποδόμηση του Έθνους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπορει καποιοι να παρεξηγηθουν ΑΛΛΑ στα Εθνικα Θεματα ΕΓΩ,ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΜΑΙ.
    Το γραφω αυτο διοτι ο φιλος που κανει την εξαιρετικη αναλυση-τοποθετηση για τα ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΙΚΑ,θετει ενα ερωτημα ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ οταν λεει οτι οι ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ προς την κατευθυνση της αποδομησης του Εθνους μας..
    ΤΙ ΛΥΣΕΙΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
    1)Να παρουμε τον ΝΟΜΟ στα χερια μας αφου δεν λειτουργει κανενας ΝΟΜΟΣ;
    2)Να σιωπησουμε;
    3)Να κοψουμε τον λαιμο μας;
    4)Να συμμετασχουμε και μεις στην αποδομηση του Εθνους μας;
    5)Εχετε νοιωσει ποτε ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ και την κωλοτρυπιδα σας να σας την ξεχειλωνουν;
    Τα γραφω ετσι για να με καταλαβετε..παρακατω..

    Εδω ερχεται ο ρολος της Εκκλησιας που αποτελει τον θεματοφυλακα του Εθνους.Και η Εκκλησια,με καποιες φωτεινες εξαιρεσεις,ειναι απουσα!
    Ο μοναδικος που μπορουσε να κανει κατι σημαντικο, ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ,ηταν ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ.Αλλα,δεν το εκανε.
    Θα με ρωτησουν ορισμενοι:
    Μα τι μπορουσε να κανει ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ και δεν το εκανε;
    ΑΠΑΝΤΩ:Για να προστατεψει τους Ελληνες εκεινους που ηταν αποφασισμενοι να αντιδρασουν δυναμικα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ,..
    Για να προστατεψει το ΕΘΝΟΣ και ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,..
    Για να αποκαλυψει τον ρολο των ΜΜΕ στα ματια του Λαου και να μαθαινει ο λαος την αληθεια και τι τον περιμενει,..
    Για να ενισχυσει το φρονημα και το ηθος του Λαου και να κατευθυνει την σωτηρια του Εθνους και της Εκκλησιας,..
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ-τυπου Εσφιγμενιτες-ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΣΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
    ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΥΞΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ!!!
    ΟΤΙ ΨΕΥΔΟΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!
    ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ,κατ'αρχην,ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ.
    Αλλα,ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ,σκεφτοταν τα εξοδα του σταθμου!!!!
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.ΜΟΝΟΝ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ,ΚΑΠΟΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ που και που,ΚΑΠΟΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ που και που ,και ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...
    ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ,ΤΟ ΓΕΝΟΣ.ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ,ΕΠΡΕΠΕ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΤΑ ΡΑΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ 45αρι!
    Το οτι ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΟΥ,φαινεται απο τις προφητειες των Πατερων για την εποχη μας και την προφητευθεισα καταντια των κληρικων.ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ..

    Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ,ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ
    Αρχιμανδριτης ΑΛΛΟΣ ΕΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.