Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΣ...

"ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ" ΚΑΛΟΥΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ Έξω απο την ΓΑΔΑ σήμερα το απόγευμα συγκεντρώθηκαν οι Αστυνομ...

"ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ" ΚΑΛΟΥΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ

Έξω απο την ΓΑΔΑ σήμερα το απόγευμα συγκεντρώθηκαν οι Αστυνομικοί για να διαμαρτυρηθούν στην πολιτική και φυσική ηγεσία τους για τις συνεχόμενες δολοφονικές επιθέσεις εναντίον ένστολων. Προκλητικοί οι προοδευτικάριοι που έστειλαν την βουλευτίνα τους Φιλίνη να κάνει... μαθήματα στους ίδιους ανθρώπους που με την πρώτη ευκαιρία βρίζουν ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ! Παρών και ο Πρόεδρος της Νεολαίας ΛΑΟΣ, Γιάννης Παναγιωτακόπουλος που καταχειροκροτήθηκε. Μετά τις ομιλίες αποφασίστηκε πορεία προς τη βουλή προκειμένου να συνεχιστεί η διαμαρτυρία και να παραδοθεί ψήφισμα στον πρόεδρο της Βουλής. Με τους αστυνομικούς ένωσαν τις φωνές τους ο Μάκης Βορίδης, Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Βελόπουλος.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

14 σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ που η "ΣΕΧΤΑ" τους σημαδεύει με το πιστόλι στο κρόταφο!
    Και για τον ΝΤΕΡΤΙΛΗ τσιμουδιά, ο εφαπαξάκηδες!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ, ΑΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος, ΔΕΝ ξύπνησαν!
    Τον εφιάλτη τους στον ύπνο, βιώνουν και πήρανε την Αλεξάνδρας με πλακάτ!
    Όταν δολοφονήθηκαν οι αθώοι συνάδελφοί τους ΜΑΛΛΙΟΣ και ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ κυνηγάγανε τους Πατριώτες για να αποδείξουν ότι ήσαν αντιχουντικοί! Το παίζανε "λυσσασμένοι" ...αντιφασίστες! Και οι αντιφασίστες τους πελεκάνε αλύπητα!
    Μπράβο μπατσάκια πανέξυπνα!!
    Σε άλλες χώρες, όμως, όταν πεθαίνει μπάτσος κανένας συνάδελφός του δεν πάει για ύπνο μέχρι να πεθάνει ο δολοφόνος!
    ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΡΕ ΦΙΛΕ
    ΤΙ ΛΕΣ ? ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ δεν κατάλαβα τον τίτλο ρε πατριώτες: από πού κι ως πού "...αστυνομικοί ΜΑΣ...";
    Φρουροί της Μπακογιάννη, του Καραμανλή, της Κανέλλη και του Τσίπρα είναι. Όταν οι πάκηδες μπουκάρουν στο σπίτι μου και τους καλώ έρχονται την άλλη μέρα για να μου πούν ότι φταίει το ...σύστημα το οποίο στηρίζουν οι ίδιοι.
    Άει στο διάολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι θρασος να πανε και οι πολιτικαντηδες, αριστεροι και τα νεα τσιρακια του ΛΑΟΣ απο κοντα μιας και πιασανε πατο στις εκλογες...Ουστ κοπριτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι βουλευτές του ΛΑΟΣ είναι οι μόνοι κοινοβουλευτικοί που μπορούνε να πάνε με ψηλά το μέτωπο σε τέτοιες συγκεντρώσεις, ήταν ,είναι και θα είναι πάντα δίπλα στον αστυνομικό και στον πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετά τη Χανουκά και σε εκδήλωση για τον ΕΛΑΣ πηγαίνουν στελέχη του ΛΑΟΣ

    Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Ιουνίου 24, 2009
    hanukkah_happy-hanukkah_20 ΣΦΤο είδαμε κι αυτό. Μη ξεχάσουν μόνο στη Καλλιρόης να στείλουν αντιπρόσωπο να τιμήσουν τον καπετάν- Γιώτη (Φλωράκη)

    Σε εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο δήμος Νέσσωνος για τον εορτασμό της μάχη της Σπηλιάς που έδωσε το 1944 το ΕΑΜ ΕΛΑΣ συμμετείχε το στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ Ελένη Αξιόγλου (υποψήφια ευρωβουλευτής) τη Κυριακή που μας πέρασε. Για την εκδήλωση αυτή μάλιστα είχαν αναχωρήσει πούλμαν από τη Λάρισα για να μεταφέρουν τα πρόβατα του σταλινικού μαντριού και βέβαια είχε γίνει η ανάλογη προβολή από το Ριζοσπάστη.a re kaimene anonyme na ta xalia tou laos.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όποιος δεν αντέχει, να κοπεί. Έτσι τουλάχιστον θυμάμαι οτι λέγαμε στον ΕΣ. Αν πάλι οι πολιτικοί του προϊστάμενοι είναι σάπιοι και οι κλαράτοι ανώτεροί του κομματογλύφτες των σάπιων, και αυτός θέλει να παραμείνει στις επάλξεις και να αγωνιστεί, να χαιρετίσει το εθνόσημο, το οποίο οφείλει να σέβεται πάνω από όλα, και να πράξει τα δέοντα με αποφασιστικότητα.

    Και με αυτό δεν εννοώ βέβαια οτι επιτρέπεται να να προβεί σε στάση ή ανυπακοή (η οποία έγκειται στην άρνηση υπακοής σε διαταγή αρχηγού για εκτέλεση υπηρεσίας, καθώς και στην παράλειψη εκτελέσεως της υπηρεσίας η οποία νομίμως διατάχθηκε). Εννοώ οτι πρέπει να κάτσει και ξεψαχνίσει τον κώδικα λειτουργίας και τον ποινικό κώδικα του Σώματος που ανοίκει, και να βρεί υπό ποιες περιπτώσεις τυχόν δοθείσα διαταγή δεν έχει καμία σχέση με την υπηρεσία ή είναι αντίθετη στο νόμο. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο διαταχθείς δεν έχει υποχρέωση να υπακούσει, αφού τέτοια υποχρέωσή του υπάρχει μόνο όταν αυτός διατάσσεται για εκτέλεση νόμιμης υπηρεσίας. Ας κάτσει ο καθένας να μετρήσει πόσες τέτοιες "μη προβλεπόμενες εντολές" έρχονται από ψηλά και θα μαζέψει πράμα. Βέβαια κάτι τέτοιο μπορεί να έχει προσωπικό τίμημα (καμιά μεταθεση στη πινέζα του χάρτη, στόχευση, μπιφτεκουπηρεσίες, κλπ). Αλλά αν δεν είναι έτοιμος να πληρώσει το όποιο κόστος να κοπεί και να πάει να εργαστεί αλλού. Εθνόσημο και κλαψοραγιαδισμός δεν ταιριάζουν.

    Εννοείται βέβαια οτι πρέπει να είναι και ο ίδιος προβλεπόμενος και μάχιμος. Το λέω γιατί έχω μια υποψία ότι υπάρχουν όχι λίγοι βολεμένοι και "κηδείες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φαινεται τους επετρεψε ο Καταφερτζης να εμφανιστουν. Οταν σταυρωναν την ΕΛ.ΑΣ το Σεπτεμβριο μουγκα απο τους προστατες τους.

    Κατ'επιλογη η εμφανισεις τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προκλητικοί δεν είναι τόσο οι προοδευτικάριοι που έστειλαν την βουλευτίνα τους Φιλίνη στη συγκέντρωση να χύσει κροκοδείλια δάκρυα, αλλά οι προοδευτικάριοι μέσα στην ΕΛ.ΑΣ.

    Όταν ο αστυνομικός συνδικαλισμός καταντάει ένστολος πολιτικαντισμός τα πράγματα γίνονται πολύ δυσάρεστα και πολύ επικίνδυνα. Περιπαικτικά, αλλά όχι άνευ λόγου, την Π.Ο.ΑΣ.Υ. αρκετοί την αποκαλούν Π.Ο.Α.ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Η εμφάνιση της ΑΣ.Π.ΙΣ. εντάσσεται σε κάποιο κλίμα πόλωσης άραγε ή έχουν και κάποιο δίκιο οι άνθρωποι; Πως να μην υποθέσει κανείς κάτι τέτοιο, όταν ο κ. Φωτόπουλος, βάλθηκε να καταπολεμήσει τον δήθεν ρατσισμό των Αστυνομικών (την ακούσαμε την προτροπή και από την Φιλίνη στην συγκέντρωση της Ε.ΑΣ.Υ.Α. χθές), πρότεινε την ένταξη αλλοδαπών στο Σώμα, καταδίκασε τη βία, απ’ όπου κι αν προέρχεται, δημιουργώντας έτσι για τον κάθε κακοπροαίρετο λαβές εξομείωσης μεταξύ έλλογων και νόμιμων ενεργειών Αστυνομικών απ'τη μια και αλόγων και παρανόμων ενεργειών παραβατικών στοιχείων από την άλλη.

    Σε αυτήν τη νεύρωση της μη-βίας, τη φοβία που έχουν καλλιεργήσει στους αστυνομικούς, καθώς και στο οτι δεν υπήρχαν σαφείς εντολές και σχέδιο δράσης, οφείλεται το οτι η ΕΛ.ΑΣ. τον περασμένο Δεκέμβριο κράτησε αυτήν την παθητική στάση απέναντι στο κάψιμο της Αθήνας (λες και είναι τσιφλίκι της και είχε εκ του νόμου τέτοιο δικαίωμα. Λες και δεν είναι υποχρέωσή της να υπερασπίζεται η ζωή και την περιουσία του πολίτη με κάθε μέσο που επιβάλλουν οι συνθήκες) εκθέτοντας το έμψυχο προσωπικό της αντιμέτωπο σε μύριες απειλές με "δεμένα χέρια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ!!ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ!!!!ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ,ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-ΕΝΕΔΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΞΑΦΝΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΠΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΧΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ??ΜΙΑ ΑΝΑΡΧΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ,ΣΤΥΛ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ!ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΑΝ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ,ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ,ΣΤΥΛ ΑΝΑΡΧΟΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΟΥΝ!!!Α Υ Τ Ο Ε Ι Ν Α Ι Σ Ω Σ Τ Ο!Μ Ι Α Σ Φ Α Ι Ρ Α ΣΕ Κ Α Θ Ε Α Ν Α Ρ Χ Ι Κ Ο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΣΑΤΙΟΥΡΑ - ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ - ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ - ΠΑΚΗ - ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΡΑΓΙΑΔΟΚΟΜΜΑΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΤΕ ΣΑΝ ΤΗΝ Μ.ΛΕΒΙΝΣΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στα προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας, στα γνωστά Κουντουριώτικα εμφανίστηκε ΟΜΑΔΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ να γεμίζει σιγά-σιγά όλα τα μέχρι τώρα κλειστά και εγκαταλελειμμένα διαμερίσματα. Υποστηρίζονται από ομάδα αναρχικών που τους φέρνει τροφές και έχουν εγκαταστήσει καλώδιο με το οποίο κλέβουν ρεύμα από κολώνα ηλεκτροδοτώντας τα έρημα κτίρια. Τα Κουντουριώτικα μετατρέπονται σε νέο ΕΦΕΤΕΙΟ δίπλα ακριβώς από την ΓΑΔΑ και δεν παίρνει χαμπάρι κανείς. ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο 08.50 στιγματιζει τον Γρηγοροπουλο και τον εντασσει μεσα σε ενα συνολο μειωτικων και υβριστικων χαρακτηρισμων.
    Αυτο δεν ειναι σωστο..Δεν υπαρχει καμμια ΔΥΝΑΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ οτι ο Αλεξης Γρηγοροπουλος εβρισε η πεταξε αντικειμενα.Ολες οι μαρτυριες,διιστανται.
    Αλλα ακομα και να πεταξε η να εβρισε,δεν επιτρεποταν ενας Αστυνομικος ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ εναν 15χρονο! Αν κινδυνευε η ζωη του,μπορουσε να τον πυροβολησει.
    Ναι..Να σκοτωσει ο Αστυνομικος..Ναι..Να αρχισουν ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ..Αλλα ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ εναντιον του Αστυνομικου και ΕΝΑΝΤΙΟΝ ενος τοσο σημαντικου θεσμου,οπως η Αστυνομια.
    Οταν ενας Αστυνομικος πυροβολα για να σκοτωσει,δεν πρεπει να μενει ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΟ και ΚΑΜΜΙΑ αμφιβολια ΟΤΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΗ.

    Ειναι ανηκουστο, ενας ΑΝΔΡΑΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σε δημοσια θεα, ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΗΛΙΑ και να φωναζει ΚΑΤΑΜΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ εις επηκοον ολων:ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ τον ΧΡΙΣΤΟ και την ΠΑΝΑΓΙΑ!!!
    Δεν χρειαζονται σχολια...
    Θελω να καταληξω οτι για να γινει αποδεκτο απο τον κοσμο οτι οι Αναρχικοι ειναι επικινδυνοι Ανθελληνες και πρεπει να αντιμετωπισθουν ΣΚΛΗΡΑ,πρεπει να δοθει η απαραιτητη παιδεια και ωθηση απο το Κρατος.
    Εαν δεν διδεται,πρεπει εσυ να εισαι πνευματικα ετοιμος να απαντησεις οποτε χρειασθει.
    ΠΟΣΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;
    Σας πληροφορω:ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ!Η πλειοψηφια των Αστυνομικων,θεωρει οτι δεν ειναι απαραιτητο να ξερεις τιποτα!!!Αρκει η συλληψη του και η παραπομπη για τα περαιτερω εφ'οσον ειναι παραβατης του Νομου!!!...
    Αυτο ειναι λαθος.Ο Νομος,μονος του,δεν δημιουργει συνειδηση!Και για να κανεις το λειτουργημα του Αστυνομικου πρεπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να εχεις Εθνικη συνειδηση.Εχοντας Εθνικη συνειδηση,ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΛΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ,ξερεις ποιον εχεις απεναντι σου και τι δηλητηριο εκστομιζει και ενεργοποιειται ολη η ικμαδα των δυναμεων σου προκειμενου να τον εξουδετερωσεις!
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ,Ο ΑΚΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ,απομακρυνοντας τους καλους Καθηγητες και τα αντιστοιχα θεματα απο τις Αστυνομικες Σχολες.
    Να σας το θεσω διαφορετικα για να γινω αντιληπτος:ΑΛΛΟΙΩΣ θα αντιδρασει ενας πνευματικα ανιδεος Αστυνομικος απεναντι σε μια ομαδα Μορμονων που πραγματοποιει εξορμηση στα Προπυλαια προς ανευρεση οπαδων και αλλοιως ο Αστυνομικος που εχει βαθεια Χριστιανικη Πιστη ΔΕΜΕΝΗ και ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΗ πανω στην ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!
    Ο ΠΡΩΤΟΣ,θα πει: Ειναι δημοκρατικο τους δικαιωμα και μετα...θα εχουμε προβληματα με τους προοδευτικους προστρεχαμενους!Ας κανουμε οτι δεν βλεπουμε!!!
    Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ,θα λαμπαδιασει κυριολεκτικα(!): "Ηρθαν μεσα στην Χωρα μας οι ΑμερικανοΕβραιοΣιωνιστες να μας κανουν προπαγανδα;Εμας που φυλαμε τα Παναγια προσκυνηματα στα Ιεροσολυμα 2000 χρονια;Εμας, που μας αφησε παρακαταθηκη ο Κολοκοτρωνης και ο Παπαφλεσσας και τοσοι αλλοι ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ;Εμας που μας αναφερει το Ευαγγελιο και γραφηκε στα Ελληνικα; Ηρθε ο κωλοΜορμονος να μας πει Εβραικα παραμυθακια μεσα στην Πατριδα μας;
    Και ο Θεος να κατεβει τωρα στην Γη,θα τον χωσω μεσα τον πουστη!!!
    Θα του χαλασω τη μερα".
    Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ,ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ,

    Αρχιμανδριτης ΑΛΛΟΣ ΕΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.