Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...

Θιγμένος βαθιά εμφανίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος (αυτός ο... άγιος άνθρωπος) σχετικά με τα όσα είπε απο το βήμα της Βουλής ο Γιώργος Καρατζ...

Θιγμένος βαθιά εμφανίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος (αυτός ο... άγιος άνθρωπος) σχετικά με τα όσα είπε απο το βήμα της Βουλής ο Γιώργος Καρατζαφέρης για εμπλοκή του στο σκάνδαλο της Ζίμενς. Προέβη λοιπόν σε ανακοίνωση (αφού είναι και τζάμπα) λέγοντας:
Συκοφάντης και λασπολόγος ανεδείχθη σήμερα ο αρχηγός του ΛΑΟΣ με όσα ανήθικα εκτόξευσε στη Βουλή. Γνωρίζει καλά ότι, όπως κατ επανάληψη έχω σχετικά δημόσια δηλώσει: «όποια συσκευή επέλεξα και αγόρασα από την εταιρεία Ζίμενς, την έχω πάραυτα και ο ίδιος πληρώσει». Τα παραστατικά πληρωμής μάλιστα έχουν ήδη κατατεθεί στον αρμόδιο ανακριτή που διεξάγει τη σχετική έρευνα. Επομένως, ούτε για συμψηφισμό προσφέρομαι στα σχέδια του μελλοντικού «θυρωρού» της καταρρέουσας «Νεοδημοκρατικής πολυκατοικίας».

4 σχόλια

  1. ΚΑΛΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΚΗΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑΣ, ΕΚΑΝΕ ΤΡΕΛΛΕΣ ΚΟΝΟΜΕΣ! ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΡΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΕ ΤΥΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ? ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ! ΗΡΘΕ, ΕΦΑΓΕ, ΕΦΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ ρε παιδιά μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον Σημίτη (όταν πέθανε ο Αντρέας), πήγε στο γραφείο του και του είπε "ή με αφήνεις να κλέψω ή δε σε αφήνω να κυβερνήσεις που να χτυπιέσαι" γιατί δεν έγινε αυτός τότε πρωθυπουργός! Το ξέρει ο κόσμος αυτό?

    Καθυστέρια ΠΑΣΟΚοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ... ΕΤΣΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑ - ΑΜΑΝ - ΑΛΗΣ. ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΛΗΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΒΑΛΛΑΝ ΕΧΑΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΥΦΟΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΤΑ ΑΛΗΤΟΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟ 2004, ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.