Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΟΚΙΜΩΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΚΗ!

Ο δήμαρχος Καρδίτσας, Δομίνικος Βερίλλης, μόλις πληροφορήθηκε την απόφαση αναστολής λειτουργίας της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Καρδίτσας γι...

Ο δήμαρχος Καρδίτσας, Δομίνικος Βερίλλης, μόλις πληροφορήθηκε την απόφαση αναστολής λειτουργίας της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Καρδίτσας για το εκπαιδευτικό έτος 2009-2010, απέστειλε επιστολή προς τον υπουργό Εσωτερικών, Πρ. Παυλόπουλο, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:
«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την αιφνιδιαστική απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την αναστολή λειτουργίας της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Καρδίτσας, που έχει να επιδείξει ένα απόλυτα θετικό εκπαιδευτικό έργο και ένα πλούσιο κοινωνικό έργο, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας. Η απόφαση αυτή αποτελεί ένα ακόμα πλήγμα για τη δοκιμαζόμενη πόλη της Καρδίτσας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής και έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των προβλημάτων και της συνεχιζόμενης υποβάθμισης που υφίσταται ο Νομός μας».
Ο δήμαρχος Καρδίτσας ζητά να ακυρωθεί η απόφαση αναστολής λειτουργίας της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων, ενώ, όπως σημειώνει, «σε διαφορετική περίπτωση η αντίδραση όλων των φορέων και των πολιτών του Νομού θα είναι δυναμική».
Ο Πάκης έχει όνειρο να κλείσει την καριέρα του μάλλον βάζοντας λουκέτο σε ολόκληρη την Αστυνομία!

6 σχόλια

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΩΣΤΗ,ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΑΣΚΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 24-06-2009:
    Aναστολή λειτουργίας (4) Τμημάτων Δοκίμων Αστυφυλακων.

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
    ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ
    ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

    Αθήνα, 24 Ιουνίου 2009

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Στα πλαίσια της αναπροσαρμογής της εκπαίδευσης των Δοκίμων Αστυφυλάκων και της έμφασης που θα δοθεί στην πρακτική εκπαίδευση και την ομοιομορφία των εκπαιδευτικών δράσεων αποφασίστηκε η αναστολή της λειτουργίας για την εκπαιδευτική περίοδο 2009-2010 των Τμημάτων Δοκίμων Αστυφυλάκων των περιοχών: Νάουσας, Καρδίτσας, Γρεβενών και Σητείας.

    Εκτιμάται ότι με την προσωρινή αναστολή λειτουργίας θα υπάρξει:

    ¨ Μείωση της διασποράς των εκπαιδευτικών Τμημάτων σε όλη την χώρα

    ¨ Εξασφάλιση ομοιομορφίας στην εκπαίδευση σε μεγαλύτερο βαθμό

    ¨ Καλύτερος διοικητικός έλεγχος των Τμημάτων

    ¨ Εξασφάλιση διδακτικού προσωπικού με αρτιότερη επιστημονική συγκρότηση δεδομένου ότι στις έδρες των νομών των Τμημάτων των Σχολών που διατηρούνται, (Διδυμότειχο, Κομοτηνή, Ξάνθη, Ρέθυμνο) λειτουργούν Πανεπιστημιακές Σχολές και

    ¨ Εξασφάλιση ανθρώπινων και οικονομικών πόρων.

    Σημειώνεται ότι η αναστολή λειτουργίας των Τμημάτων των Σχολών σε σχέση με την εκπαίδευση των Δοκίμων Αστυφυλάκων αφενός, έχει προσωρινό χαρακτήρα, αφετέρου τα συγκεκριμένα Τμήματα θα διατηρήσουν ικανό βαθμό λειτουργικότητας προκειμένου να ανταποκριθούν σε άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες.-

    Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. enet.gr
    20:58 Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

    Για τη συνέχιση της λειτουργίας της δεσμεύτηκε ο Χρ. Μαρκογιαννάκης
    Δεν κλείνει η Σχολή Αστυφυλάκων της Νάουσας
    Θεσσαλονίκη

    Δεν υπάρχει απόφαση για αναστολή λειτουργίας της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων στη Νάουσα, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης στον δήμαρχο Νάουσας Τάσο Καραμπατζό και στους βουλευτές Ημαθίας της Ν.Δ. Ηλία Φωτιάδη, Μιχάλη Χαλκίδη, Λάζαρο Τσαβδαρίδη, που τον επισκέφθηκαν για να διαμαρτυρηθούν, επειδή είχαν πληροφορηθεί ότι επίκειται η αναστολή.

    Μετά από αυτή την εξέλιξη ματαιώθηκαν οι αυριανές κινητοποιήσεις που είχε αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο της Νάουσας (κλείσιμο δημαρχείου και καταστημάτων, πορεία και συμβολική κατάληψη στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης).

    ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εμεις οι γυναικες κολακευομαστε απο τις στολες.ιδιαιτερως της αεροποριας και του πολεμικου μας ναυτικου.μακαρι περρισοτεροι αντρες στις ενοπλες δυναμεις της χωρας μας.ζητω ο στρατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mporw na rwtis kati??h sxolh astyfylakwn pou einai sthn karditsa einai anamikti h mono antrwn???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελικα εμαθες αν ειναι μονο ανδρων?? εχω κι εγω την ιδια απορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.