Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΑΘΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ

... ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ "ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ" ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ Με τα καθεστωτικά μέσα να το ...

...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ "ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ" ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Με τα καθεστωτικά μέσα να το κάνουν γαργάρα, ο αμερικανοεβραίος διαμεσολαβητής (ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ) Μάθιου Νίμιτς συναντιέται σήμερα στην Γενεύη με τους εκπροσώπους Αθήνας και Σκοπίων, Α. Βασιλάκη και Ζ. Ζολέφσκι στα πλαίσια νέου γύρου επαφών μεταξύ τον δύο πλευρών για το ζήτημα της ονομασίας. Μετά από αυτή τη συνάντηση ο Νίμιτς θα επισκεφτεί τα Σκόπια στις 7 Ιουλίου και την επομένη στις 8 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη θα βρεθεί στην Αθήνα για δύο ημέρες, προκειμένου να διαπιστώσει τι είναι έτοιμη να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ η ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών.

Δυναμικές αντιδράσεις των Αλβανών. Διαδήλωση αύριο στα Σκόπια.

Σε διαδήλωση ενάντια στην αντιαλβανική πολιτική των Σκοπιανών καλεί ο πρόεδρος της "Δημοκρατικής Ένωσης Αλβανών" Μπ. Μαχμούτι τους αλβανούς των Σκοπίων. Ο Μαχμούτι -όπως επισημαίνουμε και στον "Στόχο" που κυκλοφορεί- είχε δηλώσει την προηγούμενη εβδομάδα πως τα Σκόπια πρέπει να ονομασοτούν "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας και της Ανατολικής Αλβανίας". Η διαδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο.

"ΣΤΟΧΟΣ"

16 σχόλια

  1. διαβαζα στον ελευθερο κοσμο οτι η μπαμπογρια ειναι αποφασισμενη να τα δωσει ολα η θεοδωρα δεν σεβεται πλεον τιποτα εχει μεγαλο θρασος τους ελληνες μας εχει γραψει στο μ..ι της την εχει εξωφυλλο ειναι ιδια η δρακουλινα η μανα της α ξεχασα πριν πει οκευ στον ποντικομουρη σκοπιανο ειχε συναντηση με τον αμερικανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κ δεν εχει σχεση με το αρχικο θεμα του post, εντουτοις εχω ενα σχολιο γενικο να κανω.
    Η ποιοτικη διαφορα μεταξυ του "Στοχου" κ της τρομοκρατικης γιαφκας athens indymedia george soros ειναι τεραστια.
    Ο "ΣΤΟΧΟΣ" δεν εχει προβλημα να δημοσιευσει κ posts αναρχοκουκουλοφορων με ακραιες κ επικυνδυνες για το τοπο θεσεις,που πολλες φορες καταληγουν σε συνθηματα του τυπου "ζητω η αναρχια".
    Σε αντιθεση με το indy αλλα κ το "πρεζα" του Νικου Ρουφου,που ευαγγελιζεται την ελευθερια λογου κ εκφρασης, αλλα στη πραξη ειναι ο ορισμος της λογοκρισιας , της φιμωσης , του σκοταδισμου κ της πραπαγανδας..
    Οπως ο αναρχικος φονιας Ν.Κ. δηλωσε μεσω του indy κ του πρεζα : αδελφια , προπαγανδιστε ελευθερα, τωρα που ειναι καιρος".
    Δηλ. πειτε ψεματα, παραποιηστε στοιχεια, καταστευαστε ειδησεις, κλπ..
    Δηλωσεις αναρχικων, φιλοξενει ο "Στοχος" καθημερινα, κ αυτο ειναι προς τιμην του.
    Το indy δεν εχει δημοσιευσει ΠΟΤΕ posts μη αναρχικων..
    Αυτη ειναι η διαφορα μεταξυ των δυο.
    Πραγματικη κ ουσιαστικη ελευθερια εκφρασης απο τη μια.
    Προπαγανδα, σκοταδισμος, λογοκρισια, φιμωση της κοινης γνωμης απο την αλλη..
    Κ ο νοων νοητο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στη ντορα σκατα αφιερωμενο σκατα εδω σκατα εκει σκατα να πας να χεσεις απο τα σκατα να σηκωθεις και στα σκατα να πεσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολοι οι προδοτες θα τιμωρηθουν αλλωστε το εχει δειξει η ιστορια τσεκουρι και φωτια στους ανθελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το μου΄΄.. σερνει καραβι η ντορα και τι μου.....ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θοδωρα αδειασε μας την γωνια. μας εχεις κατσικωθει στο σβερκο. αει στον αγυριστο και να μας γραφεις. ανθελληνικο σκουληκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ντορα φτιαξε κανα κεφτε και ασε τη πολιτικη.εισαι επικινδυνη για τη χωρα.ουστ βρωμιαρα να χαθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Ντροπή σας να συζητάτε με τον Σκυλόφραγκο αν η Μακεδονική σας Γη είναι Δική σας Γη. Και να τον πείσεις δεν τον πείθεις τον ληστή. Ή μόνος του ή με σμπίρους βαλτούς θα προσπαθήσει να σας πάρει κάθε Γη. Οι πολιτισμοί που σας έμαθαν οι δασκαλοτσούσιδες να προσκυνάτε μπρούμυτα, σας καμπανίζουν κατάμουτρα με άγρια χαστούκια: η μόνη λύση είναι το σπαθί. Και είναι ανήθικο και άσκοπο και το να σας δώσουν και το να δεχθείτε τι. Και να σας το δώσουν αν είσθε σάπιοι, ο πρώτος δυνατός θα σας το πάρη. Το ηθικό είναι αν είσθε σάπιοι, να σας εξοντώσουν και καθαρίσουν την Γη. Φυλάτε τη Γη σας και την τιμή της μόνο με το σπαθί. Πάψτε σαπιοδιδάσκαλοι και σαπιορήτορες - αναφορατζήδες - να εξευτελίζετε την φυλή. Πάψτε παλιόγριες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το σπαθί. Τα πάντα στη ζωή -η Φύση το λέει- κατακτώνται με το σπαθί. Και έτσι είναι και μόνο έτσι πρέπει να είναι». Περικλής Γιαννόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Ντροπή σας να συζητάτε με τον Σκυλόφραγκο αν η Μακεδονική σας Γη είναι Δική σας Γη. Και να τον πείσεις δεν τον πείθεις τον ληστή. Ή μόνος του ή με σμπίρους βαλτούς θα προσπαθήσει να σας πάρει κάθε Γη. Οι πολιτισμοί που σας έμαθαν οι δασκαλοτσούσιδες να προσκυνάτε μπρούμυτα, σας καμπανίζουν κατάμουτρα με άγρια χαστούκια: η μόνη λύση είναι το σπαθί. Και είναι ανήθικο και άσκοπο και το να σας δώσουν και το να δεχθείτε τι. Και να σας το δώσουν αν είσθε σάπιοι, ο πρώτος δυνατός θα σας το πάρη. Το ηθικό είναι αν είσθε σάπιοι, να σας εξοντώσουν και καθαρίσουν την Γη. Φυλάτε τη Γη σας και την τιμή της μόνο με το σπαθί. Πάψτε σαπιοδιδάσκαλοι και σαπιορήτορες - αναφορατζήδες - να εξευτελίζετε την φυλή. Πάψτε παλιόγριες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το σπαθί. Τα πάντα στη ζωή -η Φύση το λέει- κατακτώνται με το σπαθί. Και έτσι είναι και μόνο έτσι πρέπει να είναι». Περικλής Γιαννόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπαρχει αραγε κανεις που εναποθετει της ελπιδες του σ' αυτη την τουρκογρια;

    Απο την αλλη σκεφτομαι οτι αν δε μπορουμε να υπερασπιστουμε τη Γη των προγονων μας τοτε δε μας αξιζει να την εχουμε!

    ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΑΝΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια χωρα μπορει να επικαλεσθει επεκτατικες/αλυτρωτικες προθεσεις ωστε να αλλαχθει το ονομα γειτονικης της χωρας.
    Υπαρχει νομικο προηγουμενο στον ΟΗΕ
    1. Κατοπιν διαβηματος της Γαλλιας , το ονομα Μεγαλη Βρεττανια αντικατεσταθη στις διεθνεις διπλωματικες , εμπορικες κλπ. σχεσεις απο το ονομα Ηνωμενο Βασιλειο, διοτι υπαρχει περιοχη της Γαλλιας με το ονομα Βρεττανη.
    2. Κατοπιν διαβηματος της Κινας , η Εθνικιστικη Κινα μετονομασθηκε σε Ταιβαν.
    Μηπως οι πολιτικοι μας εχουν ηδη προαποφασισει την παραχωρηση του ονοματος Μακεδονια και αργοτερα και του εδαφους της Μακεδονιας μας ?
    Η απαθεια τους οδηγει σ'αυτο το συμπερασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ23 Ιουνίου 2009 στις 12:33 μ.μ.

    Το indy δεν δημοσιεύει posts αναρχικών αλλά post κουκουλοφόρων που αμαυρώνουν το αναρχικό κίνημα. Εγώ σαν αναρχικός που συμμετέχω στις συζητήσεις του indy έχω φιμωθεί πολλές φορές εκφράζοντας την αντίθεση μου στις επιθέσεις σε αστυνομικούς και στις πυρπολήσεις ΑΤΜ-περιπολικών κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγω σας λεω εχουν πεσει ηδη υπογραφες πισω απο κλειστες πορτες κι εμεις νομιζουμε οτι κατι γινεται που γραφουμε εδω, κατεβαινουμε στους δρομους, διαβαζουμε Στοχο και Χρυση Αυγη.

    Μας κυβερνανε αυτοι που μας αξιζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΛΙ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ? ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Η ΨΗΛΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ! ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ! ΟΥΣΤ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΛΗΝΕΣ!(ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι σίγουρο ότι αυτός ο Μάθιου Νί
    μιτς: 1. Ειναι αντικειμενικός;
    2. Είναι σε θέση να διαπραγματεύε- ται: Κι αυτό λόγω ηλικίας...!
    3. Γιατί η Ελλάδα δε ζητάει κάποιον
    άλλον, ώστε να εξασφαλίσει τα παραπάνω 2; Τόσο δύσκλο είναι;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.