Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ...

Επειδή ορισμένοι εσκεμμένα προσπαθούν να διαδώσουν πως κανείς δεν βρίσκεται στη Φλώρινα... Παίζοντας ξεκάθαρα το παιχνίδι της σκοπιανής προπ...

Επειδή ορισμένοι εσκεμμένα προσπαθούν να διαδώσουν πως κανείς δεν βρίσκεται στη Φλώρινα... Παίζοντας ξεκάθαρα το παιχνίδι της σκοπιανής προπαγάνδας. Σας ενημερώνουμε ότι απο τις 7 σήμερα το πρωί Έλληνες Πατριώτες βρίσκονται στο φυλάκιο της Νίκης, προκειμένου να αποτρέψουν την οργανωμένη είσοδο πούλμαν σκοπιανών που θέλουν να παρεβρεθούν για τους ευνόητους λόγους στο πανηγύρι της Μελίτης! Οι συναγωνιστές μας δίνουν μεγάλο αγώνα, αφού πρώτα κατάφεραν να "σπάσουν" τα μπλόκα που είχε στήσει η Αστυνομία από τις 8 και μετά, προσπαθώντας να αποτρέψουν τους Έλληνες Πατριώτες να βρεθούν στον συνοριακό σταθμό! Ήδη τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές οι συναγωνιστές μας έχουν μπλοκάρει ένα πούλμαν σκοπιανών, που μεταφέρει και το χορευτικό συγκρότημα! Η Αστυνομία προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες Πατριώτες να αφήσουν το πούλμαν να περάσει!
Ο εκδότης του "Στόχου" που βρίσκεται στο Φυλάκιο της Νίκης δήλωσε: "Σήμερα δεν στήνουμε μπλόκο σε κανέναν εθνικισμό, αφού για να υπάρχει εθνικισμός πρέπει να υπάρχει και έθνος. Σήμερα στήνουμε μπλόκο στη Νέα Τάξη και στα τσιράκια της στα Βαλκάνια. Θα παραμείνουμε όσο χρειαστεί για να περιφουρήσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και τa εθνικά μας συμφέροντα, αφού οι κρατικοί μηχανισμοί είναι ανίκανοι να τα περιφρουρήσουν"!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ!

O Κόσμος στο φυλάκιο αυξάνεται συνεχώς, Έλληνες που πήραν το μήνυμα έρχονται από παντού!

27 σχόλια

  1. η Μακδεδονία είναι ελληνική και σε όποιον δεν αρέσει να πάει να γαμηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις νεραϊδοευχές μου!!!


    Ποιός είναι αυτός ο Αλ. Ηρακλείδης, που του έχει συνέντευξη σήμερα η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και λέει "δημεύσαμε τις περιουσίες των σλαβομακεδόνων το 49-50 χωρίς δικαστικές αποφάσεις κι αν προσφύγουν τώρα στα ευρωπαϊκά δικαστήρια θα πρέπει να πληρώσουμε;"


    Ολόκληρο 1/4 σελιδας αφιερωμένο στο πανηγύρι και δήλωση του Λιάνη "είναι παράδοση στα πανηγύρια της Μελίτης να συμμετέχουν συγκροτήματα από τα Σκόπια". Εμαθε και πολιτιστικά τώρα ο Λιάνης και ήταν η ώρα να τα δηλώσει κιόλας;

    Το άλλο 1/4 είναι αφιερωμένο στην συνάντηση των Μακεδόνων του Αιγαίου.


    Κι αν έχουν αυτοί από τα υποθηκοφυλακία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας τους τίτλους τους, μπας κι έχουμε κι εμείς τους δικούς μας πριν από την καταστροφή της Σμύρνης να γελάσει κάθε πικραμένος;

    Αει στο διάολο μέρα που είναι σήμερα και ακόμα παραπέρα!!! Αλήτες!


    Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mas kanete perhfanous!
    Long Live HELLAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. T.G.
    Ντροπή που δεν είμαστε και εμείς εκεί μαζί σας. Αλλά είμαστε πολύ μακριά. Είμαστε μαζί σας όμως να είστε σίγουροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντίσταση η μόνη επιλογή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια για την κινητοποίηση.Το άρθρο αναδημοσιεύτηκε στο http://youtube.com/group/greekchannel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο λεβέντες. Σήμερα πρέπει να πάρει το μάθημά της η ελληνόφωνη κυβέρνηση, ότι δηλαδή υπάρχει και ελληνικός λαός στο τσιφλίκι της, την Ελλάδα, με βούληση και θέληση να μην σκύψει το κεφάλι. Ναι, η ελληνόφωνη κυβέρνηση πρωτίστως θα διδαχτεί τι πάει να πει "οργή λαού" και όχι οι Σκοπιανοί. Αυτοί με απασχολούν λιγότερο από τους δικούς μας προδότες.

    Όσον αφορά στην δήλωση του εκδότη του ΣΤΟΧΟΥ, δεν έχω παρά ένα να πω: Ήταν κυριολεκτικά ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ!! Συγχαρητήρια και λυπούμαι που λόγω τεράστιας απόστασης δεν μπορώ να είμαι κι εγώ εκεί. Θα παρακολουθώ αδιάλειπτα και με αγωνία.

    Προσπαθείστε να ρίξετε στο φιλότιμο τα παλληκάρια της ΕΛ.ΑΣ. Πιστέψτε με, Έλληνες είναι κι αυτοί και ίσως από την Μακεδονία. Δεν μπορεί! Το αίμα νερό δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτο που κανατε ηταν παρανομο.

    δειτε

    ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ
    Άρθρο 140

    Όποιος με πράξεις εχθρικές, που η κυβέρνηση δεν τις εγκρίνει ή με μηχανορραφίες εκθέτει με πρόθεσή του το ελληνικό κράτος ή κάποιο σύμμαχό του σε κίνδυνο πολέμου ή εχθροπραξιών τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών. Αν εξαιτίας των ενεργειών αυτών ξέσπασε πραγματικά ο πόλεμος ή άρχισαν οι εχθροπραξίες, τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.

    Άρθρο 141

    Όποιος με πρόθεσή του και με οποιεσδήποτε ενέργειες εκθέτει το ελληνικό κράτος ή σύμμαχό του ή κατοίκους τους σε κίνδυνο αντιποίνων ή εκθέσει σε κίνδυνο διατάραξης φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του με ξένο κράτος, τιμωρείται με φυλάκιση τριών μηνών μέχρι τριών ετών. Αν τα αντίποινα επήλθαν πραγματικά εξαιτίας των ενεργειών του, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σήμερα διάβασα στο "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" ότι νομάρχης Φλωρίνης είναι κάποιος Γιάννης Βοσκόπουλος (ΝΔ), πρωτεξάδελφος του γνωστού και μη εξαιρετέου Παύλου Φιλίπωφ-Βοσκόπουλου του "ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ". Πολύ ενδιαφέρον, μα το Θεό, δεν το ήξερα (και πώς να το ξέρω, άλλωστε;). Ο εν λόγω κύριος ευρίσκεται εις διακοπάς κάπου σε νησί του Αιγαίου (νομίζω Λήμνο) και ερωτηθείς δήλωσε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, το πανηγύρι του Προφήτη Ηλία (μεγάλη η χάρη του) είναι συνηθισμένο και ότι είναι φυσικό και ευπρόσδεκτο να έλθουν επισκέπτες και απ' αλλού (π.χ. την ... Σουηδία, λέω εγώ)!! Ε, αυτή είναι η κυβερνητική γραμμή, το ΥπΕξ ευχήθηκε το "καλώς να ορίσουν" και καλά να περάσουν οι επισκέπτες που μας τιμούν. Το σωστό, σωστό.

    Η δήλωση που διάβασα στο τέλος της παρούσης αναρτήσεως, είναι ότι πιο εύ-ΣΤΟΧΟ έχω διαβάσει τελευταίως. Θα συνιστούσα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, μιας και κάνει αφειδώς δηλώσεις, να προσέλθει για μαθήματα. Εύγε συνέλληνες, δύο φορές εύγε στον εκδότη της εφημερίδος που προέβη στην δήλωση αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Κι αν έχουν αυτοί από τα υποθηκοφυλακία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας τους τίτλους τους, μπας κι έχουμε κι εμείς τους δικούς μας πριν από την καταστροφή της Σμύρνης να γελάσει κάθε πικραμένος;"

    Νεράιδα, οι δικοί μας δεν υφίστανται, διότι υπήρξε συμπεφωνημένη ανταλλαγή πληθυσμών. Άλλως, μπορεί και οι Τουρκοκρήτες να εγείρουν διεκδικήσεις για τις περιουσίες των στην Κρήτη! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ!
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. T.G.
    @Τη 20/7/08 3:43 μμ , Ο χρήστης Ανώνυμος είπε...
    αυτό που κάνατε ήταν παράνομο.

    Ποιο?
    …..Όποιος με πράξεις εχθρικές, που η κυβέρνηση δεν τις εγκρίνει ή με μηχανορραφίες εκθέτει με πρόθεσή του το ελληνικό κράτος ή κάποιο σύμμαχό του…..
    Τι από τα παραπάνω είδες εσύ?

    …..Όποιος με πρόθεσή του και με οποιεσδήποτε ενέργειες εκθέτει το ελληνικό κράτος ή σύμμαχό του ή κατοίκους τους……..

    Τι από τα παραπάνω είδες εσύ?

    Κάνε το μπανάκι σου και πρόσεχε. Έχει τσούχτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ 20/7/08 3:43 μμ

    "Όποιος με πράξεις εχθρικές, που η κυβέρνηση δεν τις εγκρίνει ή με μηχανορραφίες εκθέτει με πρόθεσή του το ελληνικό κράτος..."

    Είναι προφανές ότι "φωτογραφίζεις" τον Δημητρά και όχι μόνο. Και αν τις πράξεις αυτές τις κάνει η ίδια η κυβέρνηση, τότε δεν τιμωρείται, επειδή έχει ... την έγκρισή της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αυτο που κανατε ειναι παραξνομο.ξερω λογο του οτι ειστε φασιστες δε θα βαλεται το ποστ μου αλλα σας το λεω να το ξερετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. T.G.
    Αλ. Ηρακλείδης…..
    http://tsakthan.blogspot.com/2004_04_01_archive.html
    http://kapodistriako.uoa.gr/stories/069_op_01/index.php?m=2
    http://www.greeknews.com.cy/?cID=5&p=11&pID=2972&s=2



    http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=3117536
    «Εχουμε κάνει μέγα φάουλ με τις περιουσίες των Σλαβομακεδόνων»

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στον ΤΑΣΟ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

    Ο καθηγητής διεθνών σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου Αλ. Ηρακλείδης είναι εξοικειωμένος με τον χώρο της ΠΓΔΜ:


    Κάλοςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς τον κολλημένο και υπερευαίσθητο ερευνητή της παρανομίας...
    Να μας κάνεις μήνυση μεγάλεεεε
    αλλιώς να πας να πεις τα παραμύθια σου σε όσους εμπράκτως παραβιάζουν ακόμη και το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας, μεγάλε νομοθέτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΕΥΓΕ

    Μην δινετε σημασια σε εγκαθετους των σκοπιανων και τουρκων που προσπαθουν με καθε τροπο να βλαψουν την πατριδα μας - αφηστε τους να αφριζουν που δεν κατορθωσαν 30-40 εαομοβουλγαροι να ξαναβρωμισουν τον αγιο τοπο της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ - ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !

    Και μια φιλικη συμβουλη, καταργησατε ολα τα συμβολα και εχετε μονο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ετσι θα πυκνωσετε περισσοτερο τις ταξεις σας, γιατι υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο Ελληνων που θα μπορουσε να ειναι μαζι σας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. T.G.
    @ Τη 20/7/08 7:15 μμ , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

    αυτο που κανατε ειναι παραξνομο.ξερω λογο του οτι ειστε φασιστες δε θα βαλεται το ποστ μου αλλα σας το λεω να το ξερετε.


    Το ποστ το βαλανε.Τώρα δεν είναι φασίστες?
    Αν σου πω να πας να γ….ης θα σου κάνω καλό.
    Αν σε αφήσω έτσι α…το θα μας πρήξεις.
    Το ξέρεις το ανέκδοτο με τις ξανθιές που πήγαν στον μανάβη να αγοράσουν αγγούρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συγχαρητήρια που τους βάλατε βούτυρο στο ψωμί τους. Κάνατε λέει και πορεία μετά στα γύρω χωριά. Έτσι να τρομοκρατήσετε και τους ντόπιους και να κερδίσουν περισσότερες συμπάθειες οι Σκοπιανοί. Δεν καταλαβαίνετε ότι οι Σλαβόφωνοι Έλληνες θέλουν ειδική μεταχείριση και όχι τρομοκρατία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δε μπορειτε εσεις που ολο για νομιμοτητα μιλατε να παραβιαζεται τους νομους.

    δειτεγιατι ειστε παρανομοι:

    ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ
    Άρθρο 140

    Όποιος με πράξεις εχθρικές, που η κυβέρνηση δεν τις εγκρίνει ή με μηχανορραφίες εκθέτει με πρόθεσή του το ελληνικό κράτος ή κάποιο σύμμαχό του σε κίνδυνο πολέμου ή εχθροπραξιών τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών. Αν εξαιτίας των ενεργειών αυτών ξέσπασε πραγματικά ο πόλεμος ή άρχισαν οι εχθροπραξίες, τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.

    Άρθρο 141

    Όποιος με πρόθεσή του και με οποιεσδήποτε ενέργειες εκθέτει το ελληνικό κράτος ή σύμμαχό του ή κατοίκους τους σε κίνδυνο αντιποίνων ή εκθέσει σε κίνδυνο διατάραξης φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του με ξένο κράτος, τιμωρείται με φυλάκιση τριών μηνών μέχρι τριών ετών. Αν τα αντίποινα επήλθαν πραγματικά εξαιτίας των ενεργειών του, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι επετεύχθη τελικά από την κοινητοποίηση; Η παρεμπόδιση ενός λεωφορείου που μετέφρε "αιγαιάτες Μεκεδόνες" από την Αυστραλία; Τα κανάλια χθες αυτό είπαν και δυστυχώς δεν έχω άλλη πηγή πληροφόρησης. Έγινε κάτι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ!
    EIΣAΣTE H φONH TOY AΠANTAXOY EΛΛHNIΣMOY!


    MARIA-KATEPINA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. T.G.
    @Οι χρήστες Ανώνυμοι είπαν...
    αυτό που κάνατε ήταν παράνομο.

    Τελικά τι κάναμε?

    ....Όποιος με πράξεις εχθρικές, που η κυβέρνηση δεν τις εγκρίνει ....

    Ποιος σου είπε ότι δεν τις εγκρίνει?

    ....Όποιος με πρόθεσή του και με οποιεσδήποτε ενέργειες εκθέτει το ελληνικό κράτος.....

    Σου παραπονέθηκε το κράτος ότι το εκθέσαμε?

    Βοσκοπούλα………………. ο Τσαρκνιας σε γιρευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ααα καλα!!!ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ!!!!εθνικοαρχ..δια δεν πατε καλα...νομιζετε οτι μ'αυτα που κανετε να πηγαινετε στα συνορα για να εμποδισεται τα αδερφια μας τους μακεδονες του βαρνταρ θα μας φοβισετε...πιο πολυ μας πορωνετε!!!!αλλα επρεπε να ρθειτε στην μελιτη να τις φατε οπως τις τρωτε αλλωστε καθε φορα(οταν βεβαια δεν σας προστατευουν τα ΜΑΤ)...χρυση αυγη και...κοκκινα αρχ.δια!!!ντα ζιβαιε μακεντονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Την κότα οι ανώνυμοι ρε παιδιά τι την έχουν; Μάνα; Γιατί ντρέπονται για το όνομά τους εφόσον επικαλούνται μάλιστα και το σύνταγμα;

    Ψιτ. Έχουμε και σπίτια στην Κύπρο μην ξεχνιόμαστε που δεν έγινε καμία ανταλλαγή!!!


    Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φυλακιο Nικης - Φλωρινα.
    Δηλωσεις απο ΣΤΟΧΟ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    http://www.youtube.com/watch?v=ryPcRGPWlWs

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.