Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!!!

Σε πείσμα όλων εκείνων που συνιστούσαν τόσες μέρες να διατηρήσουμε την "ψυχραιμία" μας, εννοώντας φυσικά να παραστήσουμε τους &quo...

Σε πείσμα όλων εκείνων που συνιστούσαν τόσες μέρες να διατηρήσουμε την "ψυχραιμία" μας, εννοώντας φυσικά να παραστήσουμε τους "υπεράνω" και να μην δώσουμε καμία σημασία στις προκλήσεις των γυφτοσκοπιανών που εντείνονται και μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα... Σε πείσμα των προσκυνημένων Μου Μου Ε που προσπαθούσαν τόσες μέρες (τώρα ειδικά που έμαθαν κατά που πέφτει η Μελίτη και έγιναν... ειδικοί) να κρατήσουν χαμηλούς τόνους εξυπηρετώντας ΜΟΝΟ την σκοπιανή προπαγάνδα και τους εν Ελλάδι ανθρώπους της... Σε πείσμα του προσκυνημένου κράτους που στήνει ανεπιτυχώς μπλόκα σε αυτούς που πετυχημένα μπλοκάρησαν την άθλια προπαγάνδα της Νέας Τάξης και κάθε επιβουλέα μας... Ελληνόψυχοι και Εθνικιστές δεν θα αφήσουν κανέναν να μας προσβάλει μέσα στο ίδιο το σπίτι μας!
Ήδη ομάδα 30 Ελληνόψυχων από τη Νάουσα και 50 Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής περιφρούρησαν το πανηγύρι της Μελίτης απο εκείνους που θέλουν να περάσει η εικόνα πως είναι "αφεντικά" στο χωριό και την περιοχή. Άλλη ομάδα Ελληνόψυχων απο την Αθήνα, την Λάρισα και άλλα μέρη της Πατρίδας μας έχουν κατασκηνώσει στο Νομό Πέλλας και περιμένουν να ξημερώσει για να διασκεδάσουν στο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στη Μελίτη. Αναμένονται και άλλοι Ελληνόψυχοι απο τις γύρω περιοχές!!!
Όσοι Έλληνες θεωρούν μεγαλύτερο το χρέος προς την Πατρίδα δίνουν ραντεβού αύριο, για να θαυμάσουν και τις... ομορφιές της Μακεδονίας ΜΑΣ! Κλείστε τα αυτιά σας στους βαλτούς και εγκάθετους! Όλοι στη Φλώρινα! Στο μεγαλύτερο μπλόκο για το καλό της Πατρίδας που στήθηκε ποτέ από το Πατριωτικό Κίνημα.
Για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους εκείνους που νομίζουν πως θα περάσει το δικό τους, σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων!
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

8 σχόλια

  1. Συγχαρητήρια ΛΕΒΕΝΤΕΣ!!!
    Πέλοπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Poioi Xrysavgites re paidia??
    Pou eiste na sas doume kai apo konta??
    Oudeis den htan ekei ...
    mhn paraplhroforite..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έμπρακτη στήριξη στην Νέα Θέση
    Δελτίο Τύπου των «Ελληνικών Γραμμών»

    Η επίθεση του Σαββάτου ήταν η 23η στην σειρά κατά του βιβλιοπωλείου «Νέα Θέσις». Η 23 τρομοκρατική επίθεση ενός της επιχειρήσεως ενός ανθρώπου, ο οποίος το μόνο «κακό» που έχει κάνει στην ζωή του είναι ότι εκδίδει βιβλία, τα οποία ασχολούνται με την Ελλάδα και με το ελληνικό πνεύμα.

    22 φορές, μέχρι το Σάββατο, ο Γιάννης Σχοινάς, μετά από κάθε εμπρησμό έβαζε το κεφάλι κάτω και ξεκινούσε ξανά από την αρχή, για να ξαναχτίσει την δουλειά του. 22 φορές ξαναστάθηκε όρθιος και κράτησε την θέση του, ενάντια σε αυτούς που νομίζουν ότι καίγοντας τα βιβλία, καταφέρνουν να λυγίσουν το πνεύμα.

    22 φορές ο Γιάννης Σχοινάς σήκωσε στους ώμους του – μόνος του – το βάρος αυτών των επιθέσεων. 22 φορές η «Νέα Θέση» ξανάνοιξε τις πόρτες της για όλους όσους ήθελαν να έχουν πρόσβαση σε βιβλία, τα οποία δεν εξυπηρετούν το κατεστημένο.

    Μετά όμως από αυτές τις 22 φορές, ο ιδιοκτήτης της «Νέας Θέσεως» Γιάννης Σχοινάς, ζητά την δική μας βοήθεια, προκειμένου να μπορέσει να ξαναλειτουργήσει το βιβλιοπωλείο Μία βοήθεια την οποία όσοι ζήσαμε από κοντά το περιβάλλον της «Νέας Θέσης» δεν θα διστάσουμε να δώσουμε.

    Είναι ανάγκη, η δική μας απάντηση, στην αριστερή τρομοκρατία, να είναι η αλληλεγγύη μεταξύ των Ελλήνων εθνικιστών και πατριωτών. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να λυγίσει ούτε ένας από εμάς, από τις καταστροφές μίας ομάδος παρακρατικών τραμπούκων, οι οποίοι έχουν το ελεύθερο να χτυπούν και να καίνε ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας, Σάββατο μεσημέρι! Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει ο ένας να σταθεί δίπλα στον άλλον. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να σταθούμε δίπλα στον Γιάννη Σχοινά, αλλά και σε όλους τους δοκιμαζόμενους εκδότες και να τους βοηθήσουμε να ξανασταθούν στα πόδια τους.

    αριθμοί λογαριασμού οικονομικής ενίσχυσης
    Ιωάννης Σχοινάς και ΣΙΑ Ε.Ε.

    Eurobank: 0026.0180.95.0200173222
    Εμπορική Τράπεζα: 42398241
    Αγροτική Τράπεζα: 003 01 003529 29

    http://www.metopo.gr/article.php?id=3280

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για την κινητοποίση.Το άρθρο αναδημοσιεύτηκε στο http://youtube.com/group/greekchannel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 20/7/08 2:28 πμ

    Όχι διχόνοιες, φίλε! Κακό χούι της ράτσας μας, ούτε την ώρα του αγώνα, να μην μπορούμε να είμαστε μονοιασμένοι! Όποιος θέλει να δώσει το παρών, ευπρόσδεκτος!! ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!! Ρουθούνι να μην μείνει από δαύτους τους αληταράδες, που με τις πλάτες της Αμερικής, νομίζουν ότι "έκανε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΑ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 20.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. to minima tou Aiona prepei na einai ayto tou anonymou,stis 2:28 pm.
    oudeis,leei,den htan ekei,leei.
    tous xrysaghtes epsaxne kai den tous ebriske leei.Entaksei re megale,emeis oloi pou eidame plana me tous XRYSAYGHTES sto fylakio sta deltia eidhseon,mallon fagame lhgmena,eno esy ksereis ti les,etsi?
    H poly Blakas eisai,H poly genitsaros,alla mallon KAI ta dyo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.