Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ...

Για όσους νομίζουν πως θα μας μετατρέψουν σε δούλους μέσα στην Πατρίδα ΜΑΣ... Σε όσους άρχισαν να λένε πως ήταν... παράνομη η ενέργεια των Ε...

Για όσους νομίζουν πως θα μας μετατρέψουν σε δούλους μέσα στην Πατρίδα ΜΑΣ... Σε όσους άρχισαν να λένε πως ήταν... παράνομη η ενέργεια των Ελλήνων Πατριωτών (τι άλλο θα ακούσουμε απο τα παπαγαλάκια!) οι εκδρομικές εξορμήσεις στη Φλώρινα συνεχίζονται.... Και θα συνεχιστούν!!!
Διαβάστε και εδώ

http://xryshaygh.wordpress.com/2008/07/20/fylakio/#more-943

15 σχόλια

  1. Τελικά, πήγε ο Μπράνκο Τσερβένκοφσκι στην Φλώρινα; Παρουσίασε το πανηγύρι κάτι ιδιαίτερο (προκλήσεις εκ μέρους των Σκοπιανών), ή κύλησαν όλα ομαλά, όπως κάθε χρόνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως κάθε χρόνο;;; Πηγαίνεις κάθε χρόνο στο πανηγύρι και ξέρεις;;; Ή έχεις αναλάβει την υπεράσπιση των γυφτοσκοπιανών;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Telika posoi apo mas htan sto filakoi tis Nikis,eida ta nea ston AT1 kai eipane pos hmastan peripou 30 atoma einai alitheia;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος Τσερβένκοφσκι? Παραπληροφορηση σε όλο της το μεγαλείο από "εκριτες" εφημεριδες κιολας..

    Οι εκατοντάδες λαου στα σύνορα ηταν τελικα 32.. μετρημενοι στην "οικογεννιακή" τους φωτό, στο site της Χρυσής Αυγής..

    Το πανυγηρι ηταν όπως κάθε χρόνο, με πολυ κέφι, χορό και τραγούδι, οι δε Tanec ηταν απλώς καταπληκτικοι.

    Η μονη διαφορά με τις αλλες χρονιες ήταν οτι οι "επισημοι" (βολευτές, Νομαρχες κλπ) δεν εφυγαν αμέσως μετά τους χορούς, γιατι απλά δεν πατησαν καν φετος.

    Οι διοργανωτες μαλιστα αφού ευχαρίστησαν στα Μακεδόνικα τους Tanec, ευχαριστησαν και τα κανάλια για τη μεγάλη δημοσιότητα που εδωσαν στο πανυγηρι. Παρά την εμμεση τρομοκρατια, ο κοσμος σημερα ξεπέρασε τις 5-6 χιλιάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν καταλαβαίνω την οξύτητα του ύφους σας, την οποία βρίσκω εντελώς αδικαιολόγητη. Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνω στο πανηγύρι για να ξέρω ότι γίνεται κάθε χρόνο, ή μήπως δεν γίνεται; Πόθεν προκύπτει ότι έχω αναλάβει την υπεράσπιση των «γυφτοσκοπιανών»; Τελικά, δεν απαντήσατε στην ερώτησή μου σχετικά με το αν παρέστη ο ο Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, όπως είχε γραφτεί σε κάποιες εφημερίδες, αλλά, απ’ ό,τι είδα και άκουσα στις ειδήσεις, μάλλον δεν πρέπει να ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιοί είναι τελικά αυτοί που καλούν Σκοπιανά συγροτήματα στην Ελλάδα ? και μιλούν "μακεδονικά" ?
    και χορεύουν και ωραίους χορούς...
    Να έρθουμε μία βόλτα εκεί στην/στον Μελίτη να γνωριστούμε ?
    Είμαστε μία παρέα από την Κόρινθο , όλοι καλά παιδιά .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΙ ΝΑΙ πηγαινετε εσεις απο την κορινθο στην Μελιτη(βο Οφτσαρανι!!!εεε ναι πρεπει να αρχισετε να τα μαθαινεται τα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ δεν ξερεις αυριο μεθαυριο τι γινεται!!!)να δειτε ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΦΛΩΡΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ!!!ΑΜΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ(ποζντραβαι με ιαβουρουτ!!!!ειπαμε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ!!!!)
    Υ.Γ. για να δουμε ποσο μας φοβαστε???θα βγαλετε το σχολιο μου????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγω που ειμαι κοντα. σε ποιο καφενειο να ρωτησω κοριτσαρα μου? πες μου. μιση ωριτσα ειμαι.
    την τελευταια φορα κατι επαθε καποιος "μακεδονας" στην καστορια. ζεσταθηκε λεει και επεσε στην λιμνη.

    ελα πες μου να ξερω ποιος να ζητησω.

    Αλεξης Κοντοπουλος . κατοικος Ν.Φλωρινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑΡΙΑ ΤΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΗΣ, ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ " ΕΛΛΑΔΑ " ΤΟΥΣ??? ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ???? ΓΙΑΤΗ ΠΗΓΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΜΕΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΤΕ??? ΣΑΣ ΠΕΡΗΜΕΝΑΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!!!! ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦιγγαμε πολυ και μας μενατε στα χερια εμεις ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΕΓΑΜΕ!!!! ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ???

    ΓΚΟΤΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Esy pou thelis na apokalise Makedon ke milas Voulgarika, prepi na mathis oti den eisai Makedon ala enas prodotis tis Ellados stous Tourkous. Efhome oi Alvanoi na sas ga..soun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Esy Gkotse eisai ena mo.ni pou krivete stin anonymia tis stilis. Poustotourkogyfta, ust apo do kopriti...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KAI ESY TO IDIO DEN KANEIS RE FASISTA TOYRKOSPORE???? KAPIA STIGMI THA GINEI AYTO POY FOVASTE OLOI! THA KSIPNISOYN OLOI OI PRAGMATIKOI MAKEDONES TIS ELLADAS SAS KAI TOTE DEN THA SAS SOSEI KANENAS , APO KAMIA PROKLITIKH ENERGIA KATA TON PRAGMATIKON MAKEDONON!!!!!!

    GOTSE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΕΣΤΑ ΓΚΟΤΣΕ!!!ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ.ΘΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ΕΝΑ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ!!!ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΥΓΥΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ!!!ΑΥΤΑ ΑΣΧΕΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ(ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΣ..ΡΔΕ) ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ!ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙ ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΧΟΡΕΥΑΝ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!ΗΡΘΕ Ο ΚΑΘΕ ΞΥΠΟΛΙΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΤΟ BISER BALKANSKI ΕΝΩΜΕΝΟ!!!MAKEDONJA TSELA DAE SEKOJ DAJ A ZNAE!!!

    NTONE

    Υ.Γ. Ελπιζω να δεχεστε και την αλλη αποψη και να δημοσιευσετε το post μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παρατήρησα μεγάλο φανατισμό, και αυτό είναι το κυριότερο λάθος όλων μας....
    Φανατισμό και από νότιους και από βόρειους...
    Ετσι δεν λύνουνται τα προβλήματα μας ο καθένας απο την μεριά του μπορεί να έχει δίκιο, προτού τον κατακρίνομε όμως εάς διαβάσουμε και λίγα ιστορικά βιβλία για όλα αυτά τα θέματα, και προτείνω δύο τρία βιβλία για κάθε θέμα διότι ο καθείς τα γράφει διαφορετικά..

    προτού μιλήσουμε εάς σκεφτούμε λογικά..

    Στην Φλώρινα η μάλλον στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας πολλά διαδραματίστικαν, (σφαγές, κυνηγητά) και πάντα την πλήρωνε ο απλός κοσμάκης όπως συμβαίνει και τώρα, η να το πούμε διαφορετικά ( οταν μαλλώνουν τα βουβάλια πατάνε τα βατράχια )...

    Οσο για τούς πόντιους και μικρασιάτες ναι ορισμένοι το παίζουν υπερέλληνες, αλλά θα το πώ και διαφορετικά εάν ήταν Τούρκοι όπως λένε πολλοί για πιό λόγο να τους κηνηγούσαν οι Τούρκοι..

    Ηρεμία παιδιά.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.