Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ... ΣΛΑΒΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι γυφτοσκοπιανοί να μας προκαλούν και με τα πανηγύρια της Μελβούρνης και με τις δηλώσεις του ψευτοαρχιεπισκόπου τους, ...


Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι γυφτοσκοπιανοί να μας προκαλούν και με τα πανηγύρια της Μελβούρνης και με τις δηλώσεις του ψευτοαρχιεπισκόπου τους, αλλά και με τα σημερινά πρωτοσέλιδα των σκοπιανών εφημερίδων. Έτσι σε άρθρα τους -λίγες μέρες πριν τις εκλογές τους- αναπαράγουν το εθνικιστικό παραλήρημα των υποψηφίων, με αποκορύφωμα την δήλωση ότι "η Θεσσαλονίκη ανήκει σε όλα τα σλαβικά φύλλα"! Το θράσος τους δε φτάνει στο σημείο να κατηγορούν τους Έλληνες σαν... ρατσιστές και... εθνικιστές! Μεγάλη ευθύνη για την τροπή που παίρνουν τα εθνικά μας θέματα έχουν οι πρασινοκοκκινομπλέ πολιτικάντηδες, που σύντομα θα κληθούν όχι απλώς να δώσουν εξηγήσεις, αλλά να πληρώσουν για τις επιλογές τους που έχουν αφήσει όλους τους γείτονες κατσαπλιάδες να απειλούν την εδαφική μας ακεραιότητα!

7 σχόλια

  1. Τα 'χουμε ξαναπεί:Ας έρθουν να την πάρουν άμα τη θέλουν τόσο πολύ...κι όταν βρεθούν να κάνουν ψαροντούφεκο(αν είναι ικανοί να κρατήσουν έστω κι αυτό σαν όπλο) στον πάτο του Θερμαϊκού θα δούνε σε ποιον ανήκει δικαιωματικά η Θεσσαλονική...

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

    Έλλην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TELIKA H QESSALONIKH EINAI SLABWN TOYRKWN, EBRAIWN KTL KTL.MONO ELLHNIKH DEN EINAI!.
    PWS KATAFERAME TOSOYS AIWNES KAI TOYS KOROIDEYAME OLOYS ? MYSTHRIO !.
    PES ALEYRI, O BASILEIOS BOYLGAROKTONOS SE GYREYH !.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καταρχην συγχαρητηρια αδελφια μου ΕΛΛΗΝΕΣ για την φοβερη αυτη σελιδα που εχετε δημιουργησει και κρατατε την ΕΛΛΑΔΑΡΑ Μ Α Σ ζωντανη. πιστευα μεχρι πριν απο λιγα λεπτα οτι η ελληνες ειχαμε πεσει σε ενα μεγαλο λυθαργο που μερα με την μερα μας κατατρωνε τα σωθικα οι αλλοδαποι. πρεπει να κανουμε κατι εμεις η νεα γενια και να τους ξυπνησουμε ΟΛΟΥΣ με την φωνη μας και να δειξουμε σε ολα αυτα τα vampir που μας πεινουν το αιμα μερα με την μερα ποιος ειναι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ. δεν ειμαστε τυχαια ο αρχαιοτερος και ο πιο πολιτισμενος λαος σε ολοκληρο τον πλανητη, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και την ψυχη και την μαγκια του ΕΛΛΗΝΑ δεν θα τα αποκτησουν ΠΟΤΕ οσους αμερικανους και να βαλουνε οσους ψευτο[παπαρο]δες.. Ζ Η Τ Ω Η Ε Λ Λ Α Δ Α Ρ Α Μ Α Σ ! ! ! ! ! ! ! Υ.Γ. συγνωμη για τυχον ορθογραφικα λαθη ειμαι και εγω ενα απο τα παιδια της δημοσιας δωρεαν παιδειας που μας προσφερει αυτο το ιστορικο κρατος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πείσμα, με το οποίο οι Σκοπιανοί υπερασπίζονται τα δίκαιά των, όπως αυτοί τα αντιλαμβάνονται, το πάθος, με το οποίο αγωνίζονται γι' αυτά, μπορεί να γίνει άριστο παράδειγμα για τους ναιναίκους που μας κυβερνούν και που είναι πάντα έτοιμοι να ενδώσουν.
    Δεν είναι σοφό να υποτιμά κανείς τον αντίπαλό του, όσο κι αν αυτός του είναι απεχθής, αλλά καλύτερα να διδάσκεται από τα προτερήματά του.
    Τέλος, το να υποτιμάς έναν αντίπαλο μπορεί να αποβεί μοιραίο για σένα (βλέπε Ιταλία-Ελλάδα 1940).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OI SLABO- TOYRKO-BOYLGARO-GYFTO-ALBANO-SKOPIANOI,(KAI O QEOS MONO KSEREI TI ALLO FYLETIKO MPASTARDEMA EXOYN STO AIMA TOYS), DEN EXOYN TIPOTA NA MAS DIDAJOYN,FILE ANWNYME.(31/5/08/ 6:44 .
    KAI TO KYRIWTERO DEN YPERASPIZONTAI KANENA DIKAIOMA.
    ESY DEN EXEIS AKOMH KATALABEI PIOI EINAI PISW APO TOYS GYFTOYS ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τσ τσ... οχι Βουλγαροκτονος. θα θυμωσει ο πρωην ο Στεφανοπουλος ντε και οι φιλοι μας οι Βουλγαροι....που μας αγαπανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.