Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ... ΣΥΡΤΑΚΙ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΓΡΑΨΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

Τελικά δεν ξέρω εάν πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε... Διότι ο Αρχηγός των Ενόπλων μας Δυνάμεων -εκτός των δηλώσεων του τι μεγάλος ηγέτης ήταν ...


Τελικά δεν ξέρω εάν πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε... Διότι ο Αρχηγός των Ενόπλων μας Δυνάμεων -εκτός των δηλώσεων του τι μεγάλος ηγέτης ήταν ο σφαγέας του Ελληνισμού Κεμάλ- καταδέχτηκε να τον προϋπαντήσουν οι τούρκοι όχι με τον Εθνικό μας Ύμνο όπως προστάζει το πρωτόκολλο, αλλά με... συρτάκι! Τώρα τι να πούμε; Πως πάλι καλά δεν του έδωσαν αντί τιμητικής πλακέτας... ελληνική σαλάτα; Πάντως, κατά τα άλλα, δεν συζητήθηκε απολύτως τίποτε ουσιώδες, η επίσκεψη κρατήθηκε σε εντελώς τυπικό επίπεδο. Οι τούρκοι πάντως, μέσω... συρτακίου, το πέρασαν το μήνυμά τους. Καλά να μας κάνουν, αφού δεν έχουμε το σθένος ούτε καν να ακυρώσουμε εθιμοτυπικές επισκέψεις την ώρα που οι τούρκοι μας προκαλούν όλο και πιο επιθετικά, σε καθημερινή βάση!

10 σχόλια

  1. OLA AYTA TA MOYNAKIA OI STRATHGOI MONO GLYFOYN GIA NA ANARRIXHUOYN STHN IERARXIA.KATA TH DIARKEIA THS UHTEIAS TOYS VS STRATHGOI EINAI OI KALYTEROI OSFYOKAMPTES.OTAN APOSTRATEYTOYN UA PARADEXUOYN OTI EKANAN LAUH KAI EPEIDH H SYNTAJH TOYS UA TOYS FAINETAI MIKRH UA ANAKALYPSOYN OTI OI AJIVMATIKOI PAIRNOYN LIGA LEFTA.OKSO ARXIDIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "των δηλώσεων του τι μεγάλος ηγέτης ήταν ο σφαγέας του Ελληνισμού Κεμάλ"

    Το έχω ξαναγράψει και θα το γράψω ακόμη μία φορά, διότι πρέπει να μάθουμε να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά των. Το γεγονός ότι ο Ατατούρκ υπήρξε σφαγέας του Ελληνισμού, δεν αναιρεί το γεγονός ότι ήταν ένας μεγάλος ηγέτης. Από τα συντρίμμια μία καταρρέουσας αυτοκρατορίας, κατάφερε να κάνει ένα ισχυρό και σύγχρονο κράτος. Προσωπικά θα ήθελα να είχε κυβερνήσει την Ελλάδα μία προσωπικότητα σαν αυτήν του Κεμάλ Ατατούρκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΛΕΤΕ ΕΑΝ ΤΟΥ ΒΑΖΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΚΙΟΛΑΣ
    [[ΟΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ]]

    ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝΕ ΕΝ ΖΩΗ
    [[ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΛΟΤΕΣ]]
    Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. STON ELLHNIKO STRATO YPARXOYN AKSIOI NA GINOYN STRATHGOI.ALLA H DHMOKRATIA MAS, DIORIZEI TOYS PLEON GLYFTES.
    APODEIKSH, P.X O GRAPSAS, POY ME TO SYRTAKI EYTYXWS DEN TOY EPIASAN KAI TON KOLO.
    SIGA TWRA MHN XASEI TA ASTERIA TOY GIA ENA SYRTAKI.
    GIATI ALHQEIA TON ESTEILAN STHN TOYRKIA ? TI NA KANEI?.ISWS GIA NA KSEFTILHSH THN ELLADA ?!.
    AN DEN MAQOYME NA EKLEXOYME EQNQRXES,QA MAS PANE TA SYNORA STHN KORINQO.QA QRHNISOYME KAINOYRGIO `22.MONO POY AYTH THN FORA,DEN QA MAS XWRESH OLOYS O MWRIAS.
    ELLAS- ELLHNWN-XRISTIANWN,ANEY BOYLWN KAI EKLOGWN!.PROFHTIKOS O STIXOS TOY PRODOTH POY TO EGRAPSE,GIA NA SATIRISH TO HRWIKO KINHMA TOY `67.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΡΕ!ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΔΩ.ΣΕΡΤΑΜΠ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ντροπη σου αρχηγε,ντροπη σε σενα και σε ολους του ειδους σου,δεν αξιζετε τη στολη που φορατε,σας βλεπουν οι προγονοι μας και αηδιαζουν.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΦΟΒΙΚΟΥΣ.οσον αφορα το σατανα βαρβαρο κανιβαλο ηγετη κεμαλ που καποιοι θα θελανε να ειχαμε και εμεις εναν τετοιο υπανθρωπο ηγετη ειλικρινα τι να πω?ειμαστε ελληνες,ειμαστε ανθρωποι και δεν θα γινουμε τουρκομογγολικα ζωα ποτε.εμεις ειχαμε ηγετες σαν τον Αλεξανδρο,ειμαστε ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γράψα, σε γράψαν, μαλάκα. Κάποτε είχαμε στρατιωτικούς με τιμή και όρχεις. Σήμερα, συνδικαλισμένα ανθρωπάκια. Φτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε αδελφια πρεπει κατι να κανουμε εμεις οι νεοι ελληνες, ειδα αυτο τον ηλιθιο να τον υποδεχονται με συρτακι και δεν του καηκε καρφι. σας ορκιζομαι εχω αηδιασει πια με το κωλοκρατος που εχουμε μπλεξει, ημαρτον τοσοι αγωνες εχουν κανει οι προγονοι μας και τα γαμανε ολα αυτοι οι παλιοαλητες, που ειναι το κρατος μας? που ειναι η ντορουλα? σε λιγο θα μας ξεβρακωσουν θα μας τον χωσουν και εμεις θα γελαμε σαν τον μαλακα τον γραψα.. ρε ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και εχουμε αποδειξει κατα καιρους οτι με την ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΣ και την ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ολοι προσκυνανε την ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ, λοιπον μην τα γαματε ολα παλιοαλητες στο βωμο του χρηματος γιατι θα σας παρει ο διαολος ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!! Ν.Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κάθε βολεμένος, άχρηστος, αγράμματος, δημόσιος υπάλληλος, τύπου Γραψα το παίζει μάγκας στους απλούς φαντάρους, και τους κάνει καψώνια, το ''ακομβίωτος και το ασκέπαστος'' τους πείραξε..Μέσα σε 80 χρόνια αφανίστηκε ο μισός Ελληνισμός από τους ανίκανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από ένα σάπιο Κράτος με διαλυμένη δομή τι Αρχηγό Στρατού περιμένατε να βγάλει; Αν ο Αρχηγός δέχεται φορώντας την στολή να τον γελοιοποιούν οι Τουρκαλάδες καταλαβαίνετε για τι ήθος μιλάμε. Αντί να σηκωθεί να φύγει απο την Τουρκία και να παραιτηθεί ξεφτιλίζοντας αυτούς που τον υποχρέωσαν να πάει εκεί κάθισε και εξεφτέλισε εμάς και την Σημαία. Ελλάς Ελλήνων καραγκιόζηδων καταντήσαμε. Κωλογλύψιμο και αγιος ο θεός. Ας μας σώσει κάποιος απο τους ηλιθίους. Η αρρώστια εχει διυσδείσει βαθιά και στον Στρατό. Αυτό σημαίνει θάνατος για το Έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.