Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΡΟΠΗ, ΙΕΡΩΝΥΜΕ...

Την ώρα που η Ελλάδα εξακολουθεί να κρατάει αμυντική στάση, έναντι των συνεχών προκλήσεων των γυφτοσκοπιανών, που στρέφονται απροκάλυπτα κατ...


Την ώρα που η Ελλάδα εξακολουθεί να κρατάει αμυντική στάση, έναντι των συνεχών προκλήσεων των γυφτοσκοπιανών, που στρέφονται απροκάλυπτα κατά της εδαφικής μας ακεραιότητας, μόνο ο "Μακεδονάρχης" ΑΝΘΙΜΟΣ υπερασπίστηκε την τιμή του Έθνους ΜΑΣ, ως εκπρόσωπος της ελλαδικής εκκλησίας. Μάλιστα σε επίθεση του γνωστού δημοσιογράφου και εκδότη (πριν τον κερδίσει η δημοσιογραφία μετέφερε με γαϊδουράκια τουρίστες στο φαράγγι της Σαμαριάς) ο Άνθιμος απάντησε ότι είναι ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!
Στον αντίποδα ο... χαμένος Ιερώνυμος, που εμφανίστηκε σήμερα σε συνάντηση με τον Γιωργάκη, να στείλει "μήνυμα" στον Άνθιμο, διότι δεν του αρέσουν όσα λέει! Έτσι λοιπόν με αφορμή τις δηλώσεις του γιαλαντζί αρχιεπισκόπου των σκοπιανών δήλωσε το βαρύγδουπο "Η εκκλησία είναι για να ενώνει"! Αυτή ήταν η παρέμβασή του! Α, ρε Χριστόδουλε....

19 σχόλια

  1. aisxos-IERONYME!

    AN8IME THYMISOY H THESSALONIKH EINE MAZI SOY!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "(πριν τον κερδίσει η δημοσιογραφία μετέφερε με γαϊδουράκια τουρίστες στο φαράγγι της Σαμαριάς)"

    Eκεί τον συνάντησε ένας άλλος μεγαλοεκδότης, με καταγωγή από τα Χανιά κι αυτός, ορέχτηκε την βαρβατίλα του και τον πήρε στην Αθήνα μαζί του για να του κάνει διάφορες δουλειές...στον εκδοτικό οίκο.

    Εγώ δεν έχω αντίρρηση ότι η Εκκλησία είναι για να ενώνει, αλλά ο Σκοπιανός "αρχιεπίσκοπος" διχάζει. Αποσχίστηκε πραξικοπηματικά από το Πατριαρχείο Σερβίας και σήμερα δεν τον αναγνωρίζει καμμία ορθόδοξη εκκλησία. Γι' αυτό αποζητά αποκούμπι στον Πάπα και Αιρεσιάρχη.
    Ναι, Μακαριώτατε, η Εκκλησία είναι για να ενώνει και όχι να διχάζει. Ούτε το ποίμνιο, ούτε προπαντός το έθνος και μάλιστα σε τέτοιες δύσκολες στιγμές! Αν θέλετε να αποδείξετε ότι η Εκκλησία ήταν πάντα στο πλευρό του Γένους, ιδού δόξης πεδίον λαμπρό. Άλλως, μην έχετε παράπονο στην κ. Ρεπούση, που απαξίωσε τον ρόλο της Εκκλησίας στον Αγώνα της Παλιγγενεσίας.
    Μην σκεφτείτε τι έκανε ο μόνον ο μακαριστός προκάτοχός σας, αλλά και παλαιότεροι, όπως ο κυρός Χρύσανθος, ο οποίος αρνήθηκε να ορκίσει την κυβέρνηση Τσολάκογλου και ο διάδοχός του, ο κυρός Δαμασκηνός, που άφησε εποχή με το ανθρωπιστικό του έργο μέσα στην άγρια Κατοχή, αλλά και τον Συμμοριτοπόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. dioxte ton karagiozei ton ieronymo autos oute gia ta panigiria den kanei valte ton anthimo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πού είσαι Χριστόδουλε να δείς...Γι αυτό στην κηδεία του Χριστόδουλου δεν έπεφτε καρφίτσα!Και αντί να τσιρίζει ο Ιερώνυμος και να ξεπουλάει την Εκκλησία,ας πάει από το Πρώτο Κοιμητήριο να δεί εμπράκτως γιατί τέσσερις μήνες μετά ο κόσμος ακόμα τον πάει το Χριστόδουλο...Κάτι σαν και αυτόν τον Ζακύνθου και δυό τρείς άλλους δεν τους πηγαίνει στον αιώνα τον άπαντα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ *ΠΟΥΣΤΗ,ΜΙΣΣΕΛΗΝΑ* ΚΑΙ *ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ.ΠΗΓΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟ.ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΡΕΜΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΓΝΑΤΙΟ ΑΚΟΥΣΙΑ Ή
    ΕΚΟΥΣΙΑ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ!ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΘΩ.ΑΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΣΩΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΛΚΙΣΙΟΥ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

    *Χαρακτηρισα με τα εξης επιθετα τον Βαρθολομαιο γιατι
    1)ειναι ταγμενοσ στο κορανι σαν μουσουλμανος
    2)εχει υπηρετησει ως Τουρκοςυπηκοος
    3)ειχε συμπροσευχηθει με τον παπα στην Ρωμη.Να σασ θυμισω λιγο τα λογια του Αποστολου του Ελληνικου γενους Κοσμα του Αιτωλου που ειχε πει¨ο συμπροσευχομενος με αιρετικο αιρετικος εστι"
    5)ειχε δηλωσει για τον εθνικοαπελευθθερωτικο αγωνα του 1821
    ¨μια χαρα παιρνουσαν οι Ελληνες με τους Τουρκους μεχρι που επαναστατησαν καποιοι ξεβρακωτοι"
    καταλαβατε?αποκαλεσε τουες αποκαλεσε τους Ηρωες του 21 ξεβράκωτους
    αυτα απο μενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O IERWNYMOS EINAI ENTELWS AKATALLHLOS GIA ARXIEPISKOPOS. EINAI MEN MORFWMENOS KI EXEI NA EPIDEIXEI KOINWNIKO ERGO, ALLA DEN MPOREI, DEN THELEI (H' KAI TA DYO) NA PRWTOSTATHSEI STOYS EKKLHSIASTIKOYS KI ETHNIKOYS AGWNES.
    KONTOLOGIS "ANAXIOS!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Θοδωρή:

    "2)εχει υπηρετησει ως Τουρκος υπηκοος"

    Ως τι ήθελες να έχει υπηρετήσει, ως Γάλλος; Βούτα και λίγο την γλώσσα σου στο μυαλό σου .... αν έχεις.

    @ 28/5/08 3:59 πμ

    Όντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί μου,και οι πέτρες ξέρουν ότι ο Χριστός δε σταυρώθηκε γιατί τάισε τον κόσμο με τους πέντε άρτους και τα δύο ψάρια,αλλά για το ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί...Οχι για το φιλανθρωπικό έργο...Το οποίο και επί Χριστόδουλου γινόταν καταπληκτικά...Γινόταν όμως και κάτι άλλο...ελεγχος της εξουσίας σε κοσμικό επίπεδο και προστασία του αυτοκεφάλου σε Εκκλησιαστικό...Ο Ιερώνυμος δεν κάνει για αρχιεπίσκοπος,αυτό το καταλάβαμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΑΥ ΑΓΩ ΕΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΙΣΕΙ ΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
    ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ELLHNES LIGO SEBASMO.
    H EKKLHSIA MAS EINAI TO TELEYTAIO KASTRO MAS.
    AS MHN APOKOPOYME APO THN EKKLHSIA TOY XRISTOY.
    SEBASMOS KAI YPAKOH,KAI O QEOS KSEREI!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Θοδωρή

    Αυτό σου είπα κι εγώ, η αναφορά είναι άνευ ουσίας. Όμως, το γεγονός ότι υπηρέτησε ως έφεδρος ανθυπολοχαγός, βάζει σε κάποιες σκέψεις, δεδομένου του ότι, αν κρίνω από τα ελληνικά δεδομένα και μάλιστα του δικού μου καιρού, για να γίνεις έφεδρος ανθυπολοχαγός, πρέπει να έχεις και "κατάλληλα" φρονήματα. Για παράδειγμα, στην Ελλάδα μουσουλμάνοι δεν γίνονται ούτε υπαξιωματικοί. Στρατεύονται στο Γύθειο και παίρνουν ειδικότητες, οδηγού, μάγειρα, κουρέα, κρεοκόπτη κλπ., κάτι δηλαδή που δεν απαιτεί απαραιτήτως και ελληνικό φρόνημα. Εννοείται ότι δεν φυλάνε σκοπιές. Αυτά.

    @ 29/5/08 9:28 πμ


    Δεν καταλαβαίνω την παρότρυνσή σου σε ποιον και γιατί την απευθύνεις, όμως συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για να μην ξεχνιόμαστε:

    ""ΣΤΑΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ στις επάλξεις σας και μη ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας. Διδάξτε στα παιδιά σας την αλήθεια, όπως την εβίωσαν οι αείμνηστοι Πατέρες μας. Ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσιά του. Το έχει κατ' επανάληψιν αποδείξει. Και θα το αποδείξει και πάλι. Αντίσταση και Ανάκαμψη. Για να ξαναβρούμε ο,τι έχουμε χάσει, για να υπερασπισθούμε ο,τι κινδυνεύει."
    (Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος)

    Διαφορά, ε; (!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΤΕΡ ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ
    ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΜΝΗΣΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ.
    Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ μου nativist,με ανέβασες !Εγώ μαζί σου είμαι...Μαζί σου και μαζί με το Χριστόδουλό μας που τον μνημονεύω πρωί βράδυ...Αδιαμφισβητήτως τον πήγαινα και τον πηγαίνω...Είδατε σήμερα την εφημερίδα νέοι άνθρωποι τι γράφει ?Χιλιάδες πάνε κάθε βδομάδα στον τάφο του Χριστόδουλου,ο οποίος έχει τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από κάθε άλλο τάφο...Και τολμώ να πώ ότι περισσότερα θα κάνει ο Χριστόδουλος από εκεί που είναι για την Ελλάδα,χωρίς να έχει Βαρθολομαίους,Χρυσοστόμους Ζακύνθου κλπ να τον στενοχωρούν...Αιωνία η μνήμη του στις καρδιές όλων μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. α, ρε θεε μου δεν τους βλεπεις αυτους? αυτος που κυρυτει το εργο σου εχει βγει τωρα και το παιζει νιμιτς της ελλαδας, δωστου ενα αστροπελεκι στο κεφαλι να δω θα ξαναβγει κανενας αλλο καλοθελητης να πει οτι μαλακιατου κατεβει.. Ν.Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ,ΑΠΛΩΣ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΠΠΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ.ΑΝΘΙΜΕ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ,ΕΝΑ ΛΕΩ ΝΤΡΟΠΗ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ.ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ.ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ.ΦΥΛΑΧΤΕ ΤΙΣ ΜΑΓΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ,ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ....ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΦΕ.......ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΜΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΕ ΜΕ ΤΗ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ....ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΘΕΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΗΓΕΤΗ....ΑΝΘΙΜΕ ΠΡΟΧΩΡΑ..ΣΜΥΡΝΗ ΕΦΕΣΟ ΚΑΙ ΠΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ειναι καποια πραγματα που δεν καταλαβαινω. δεν πρωτοστατησε τις ημερες του Πασχα γιατι ειχε λενε το ποδι του. λιγο μετα το πασχα βρεθηκε στο οικουμενικο πατριαρχειο.... να προσκυναει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.