Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ... ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ... ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ...!!!

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες, προκειμένου να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στη Δροσιά Κερατέας και η ...


Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες, προκειμένου να περιορίσουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στη Δροσιά Κερατέας και η οποία εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς.

 Στο σημείο επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 29 οχήματα, 15 άτομα πεζοπόρο τμήμα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Το έργο των πυροσβεστών δυσχεραίνουν οι θυελλώδεις άνεμοι εντάσεως έως και 7 μποφόρ που πνέουν στην περιοχή. zougla.gr

Έχει δοθεί εντολή για να εκκενωθούν προληπτικά 2 οικισμοί στα διοικητικά όρια της Αναβύσσου και ένας στην Π. Φώκαια. Η φωτιά που ξέσπασε στον οικισμό Δροσιά, μεταξύ Κερατέας και Αναβύσσου, οδήγησε στην προληπτική εκκένωση γηροκομείου της περιοχής με τη βοήθεια της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Σαράντα άτομα μεταφέρονται σε ξενοδοχείο.

Τρεις εργάτες που έκαναν εργασίες οξυγονοκόλλησης και η αστυνομία έχει την πληροφορία ότι ξεκίνησαν την φωτιά, καταζητούνται αυτή την ώρα.

-----------------------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.