Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ...

Ούτε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας δεν γλίτωσε τελικά, από την μανία διαρρηκτών αφού χθες τα μεσάνυχτα έγινε διάρρηξη στην οικία του. Γύρω στις ...

Ούτε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας δεν γλίτωσε τελικά, από την μανία διαρρηκτών αφού χθες τα μεσάνυχτα έγινε διάρρηξη στην οικία του.

Γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα, και ενώ ο κ. Σακελλαρίου βρισκόταν με τη σύζυγό του σε κάποια κοινωνική εκδήλωση, άγνωστος ή άγνωστοι, διέρρηξαν την οικία του αρπάζοντας χρήματα και πολλά πράγματα αξίας.

Όπως είπε ο ίδιος, τα χρήματα τα οποία πήραν οι δράστες ήταν λίγα, όμως τα πράγματα αξίας τα οποία κλάπηκαν ξεπερνούν της 10000 χιλ. ευρώ.

Φυσικά το μόνο που τον παρηγορεί, είναι πως δεν βρισκόταν μέσα στην οικία του εκείνη την ώρα. Έρευνες για την διάρρηξη ανέλαβε το Α.Τ. Καλαμπάκας, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια για τον εντοπισμό του δράστη, ή των δραστών.
newpost.gr

3 σχόλια

  1. Καλά να πάθει.Ακραίος Πασόκος και φιλομνημονιακός ο ίδιος δεν δίστασε κάποτε να μου πει με πολλύ σοβαρό ύφος,και απύθμενο θράσσος,ότι ΟΛΟΙ οι Έλληνες είναι τεμπέλιδες.Και το αιτιολόγησε λέγοντας: "κοίταξε τους ξένους,κάνουν περιουσίες στην Ελλάδα,ενώ οι Έλληνες...τίποτα".Ελπίζω να κατάλαβε τον τρόπο!
    Ένας Τρικαλινός πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά να πάθουν!!! Αυτοί και οι όμοιοί τους τα έφεραν όλα τα "λαθροκουμάσια" που χαϊδεύουν (μην τους πάθουν τίποτα οι μελλοντικοί τους "ελληνοποιημένοι" ψηφοφόροι) .... Καλά να πάθει το λαμόγιο...Ας πρόσεχε ποιούς έφερε και ζουν ανάμεσά μας!!!! Εμείς όμως οι υπόλοιποι Έλληνες τι φταίμε μου λές;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά την εις βάρος του ληστεία ο κύριος , εξακολουθεί να υιοθετεί τις "ανθρωπιστικές" θέσεις του σύριζα και των λοιπών αριστερών δυνάμεων , ή αναθεώρησε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.