Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ο ΤΑΡΤΗΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΟΥΚΑΔΕΣ ΣΕΡΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!

ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ...


ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΕΣ Ή "ΜΙΣΕΣ" ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ YOUTOUBE ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟΙ. EXEI ΔΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΓΛΕΝΤΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ... ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ!

ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ Η ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΧΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗΣ.

Η ΓΡΙΒΑ ΚΑΙ Η ΚΑΣΤΑΝΕΡΗ, ΤΑ ΔΥΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΥΨΗΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ... (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ")

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΑΡΤΗΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ "ΣΤΑΜΕΝΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΓΚΟΡΑ, ΚΟΥΜΑΝΟΒΟ ΚΑΙ ΟΣΟΓΚΟΦΣΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΧΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΚΕΛΛΗΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ (ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΚΑΣ ΤΖΑΚΡΗ).

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΤΑΡΤΗΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΕΝΑΝ ΧΟΡΟ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΡΤΗΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟ ΟΡΟ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ. ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ Ο ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΠΟΥ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΕΙ -ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΑΡΤΗ- ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΤΑΡΤΗΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ -ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ- ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑ, ΟΙ ΞΑΝΘΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΠΥΡΟΒΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.  

ΘΑΝΑΣΗ ΤΑΡΤΗ... ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ... "ΣΤΟΧΟΣ"




--------------------------

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΩΤΩΝ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ"


45 σχόλια

  1. ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΑΡΤΗΣ ΔΕΊΤΕ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΤΟ 29':36"
    http://www.youtube.com/watch?v=jltv6baha5Q&feature=player_embedded#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταρτη θυμασαι τις καραβιες με τους λαθρομεταναστες στην Ευβοια και κατι ωραια ταξιδακια σου στην Κωνσταντινουπολη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΤΑΡΤΗΣ! ΕΜΠΑΙΝΕ "ΣΤΟΧΕ" ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πριν μερικά χρόνια αναλάμβανε εργολαβία, ΟΛΕΣ τις υποθέσεις δουλεμπόρων που ξεφόρτωναν καραβιές λαθρομετανάστες στην Εύβοια.

    Μάλιστα πριν απο κάθε δίκη εξαφανιζόταν σταθερά 1-2 24ωρα στον ίδιο πάντα προορισμό (Κωνσταντινούπολη & πέριξ), γιά τους ευνόητους λόγους.

    Υπαρχουν αρκετοι ανθρωποι που τα ξερουν πολυ καλα αυτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕυχαριστΩ για τα καλα σα λόγια παιδιά δεν θα μπω στον πειρασμό να ανταποδωσω τουλάχιστον όχι απο εδω! Τα βίντεο είναι δυο και οποίος θέλει τα βρίσκει στο goumenissa blog.gr αυτα γι την τρομερή αποκλειστικότητα! Επίσης ενημερωτικά ο χρος είναι χασαποσερβικο που το χορεύουν και τα κατα τόπους λύκεια Ελληνίδων! Απλά εκει ακούγονται και τα λόγια! Είναι χορός εξαιρετικός! Κατα τα λοιπά τιμή μου οι ύβρεις σας και επιφυλασσομαι στις αίθουσες των δικαστηρίων για τα λοιπά! Συνεχιστε! Θανασης Ταρτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α και στην Κωνσταντινούπολη δεν έχω παει ποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑΝΑΣΗ... ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ! ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ! ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ! ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α! ΝΑ ΣΕ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑΣΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΙΣΗ; ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τάρτη, επειδή είσαι όλο απειλές ότι θα εμφανιστείς σε σπίτι, αν όπως ανεβαίνεις σε "φέρει ο δρόμος από Κατερίνη", ας δώσουμε ένα ραντεβού.... Θα περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαρίστως μου λες και που και ποτέ ανώνυμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στείλε εσύ...ανώνυμε.Καλά θα περάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε Ταρτα, εγώ το έστειλα τα παραπάνω....Τι θα γίνει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατι φοβασαι ανωνυμε να πεις που θα σε βρω? εγω αν μου πεις που θα ερθω να τα συζητησουμε απο κοντα! Ετσι μαγκιες εκ του ασφαλους? Ερχομαι πολυ συχνα Κατερινη οποτε μπορουμε να πιουμε εναν καφε ε? Τι φοβασαι? για πες διευθυνση η τηλεφωνο ντε! Ουτε απειλες ουτε κατι αλλο μονο μια απλή συζητηση θα κανουμε! Μπορεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στείλε εσύ. Θα περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι να μας κυνηγησεις (Ο.Υ.Κ) ρε κακομοιρογλου? Ξυπνα λεμε...και τραβα κυνηγα τιποτα παπιες στους βαλτους εκει πανω...Ειναι κομματακι-δυσκολο να τα βαλεις με "υποβρυχιους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κυριακή 6 Νοεμβρίου θα είναι στο ίδιο χωριό που είναι το βίντεο που έχετε με τον χορό. Γρίβα Κιλκίς λοιπόν αυτή την Κυριακή όποιος θέλει να γνωρίσει τον θανασάκη θα είναι στην εκδήλωση κάστανο, τυρί, κρασί. Περίεργο σύκα δεν θα έχει, τι πάει να κάνει αυτός εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε παιδιά αυτό είναι σχεδόν ίδιο με το συρτάκι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΟ-ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΠΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΡΑΜΑΖΑΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΤΑ 42α ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΕΥΖΩΝΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΝΕ SAITAN ASKER...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ταρτάκι με κεράσι, για πες και σε μένα το Γραικό, είσαι από αυτούς τους βαρύς που μόλις δούνε κάποιον πιο αρσενικό, του λένε "αν μ' ακουμπήσεις θα σου κάνω μήνυση"; Ξέρεις, εγώ δεν είμαι από αυτούς και συζητώ με ακράδαντα επιχειρήματα, αλλά είμαι λίγος για σένα. Εσύ δε θα πρέπει να ζεις με την αγωνία ποιανού "ανώνυμου" τη φυσιογνωμία θα δεις μπροστά σου, χιλιάδες "ανώνυμοι" σε καρτερούν και άκου: τικ-τακ, τικ-τακ, τις ώρες που περνάνε και σένα σε ζητάνε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΙ ΣΤΑ "ΤΕΣΣΕΡΑ" ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τάρτη δεν ξέρεις με ποιούς τα βαλες. Τρέμε απο τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. προδοτες ερχονται κρεμαλες.
    θανατος στους σλαβοαλβανους
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
    ΠΑΟΚ 1926

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. λογια ακουμε πολλα φωτια και τσεκουρι δεν βλεπουμε να γεμισουν τα χωραφια με τα κεφαλια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. RE ANTE H KASTANERH DEN EXEI KAI POTE DEN THA EXEI ALBANOYS ΞΕΓΙΘΗΚΑΜΕ ΑΝΤΕ ΤΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΝΤΕ ΤΟΡΑ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ειναι λυπηρο να επαναλαμβανεται η ιστορια...λαθη οδυνηρα του παρελθοντος να επαναλαμβανονται και τωρα....δυστηχως εχουμε διδαχθει οτι παντα μας φτανανε στο χειλος του γκρεμου οι πολιτικαντηδες,οι απατριδες καρεκλοκενταυροι και μετα εφευγαν αφηνωντας τον απλο κοσμακη να βγαλει τα καστανα απο την φωτια!!Βαρεθηκα να σφιγγω τα δοντια και να πνιγω τα συναισθηματα μου οταν βρισκομαι σε παρεες η σε περιβαλλον που ''τα ξερουν ολα'' και εκθετουν τις μοντερνες ξενοφερτες αποψεις τους!!!Λογια παχια-υποσχεσεις-οργισμενοι ολοι,αλλα αποτελεσμα μηδεν!!Αν ζουσε ο γερος του μωρια και εβλεπε το καταντημα μας...θα μας εφτυνε ολους!!!Που πηγαν λοιπον οι Ελληνες αδερφια???Τοσο πολυ ''μαλακωσαμε''???...και ο Ρηγας Φεραιος αν σκεφτοταν οπως οι σημερινοι νεοελληνες δεν θα ειχε κανει τιποτα!!Μηπως μας εφαγε η μοδα και τα ξενοφερτα ηθη και εθιμα??Η ρηση που λεει..''ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΖΗΣΕΙ'' τελικα ισχυει!!*ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟΙ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ...* ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ - ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ...''YUNANLY GEL YOR'' = ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!42 ΤΑΓΜΑ ΕΥΖΩΝΩΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΧΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΟΝΤΑΣ!!!....ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΟΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΑΡΤΗ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΤΡΥΠΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!! ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ζητω η αργεντινη που εχει και ωραια μπαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ψυχοπαθεις ειστε ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΑΝΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΕΙΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!!ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝΕ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η κακοδιαχείρηση και η σπατάλη των είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν οι πολίτες τα χρήματά τους, διότι πίστευαν ότι κατα-
    θέτωντας τα χρηματά τους θα είχαν μεγάλο κέρδος διότι
    εάν θατα κατέθεταν σε τράπεζες ήταν ασύμφορο.Χρήματα δεν υπήρχαν κατέρρευσε ο μποναμάς, ο κόσμος ζητούσε τα χρήματά του. Η πυραμίδα ισοπεδώθηκε, ακολούθησε κλαθμός και οδυρμός,άρρωστοι ζητούσαν έστω και λίγα χρήματα για την υγεία τους.Ο κ.Τάρτης ήταν απλός δικηγόρος της επιχείρησης αλλά ποιός τον άκουγε.Η χασούρα η δική μου ήταν μικρή καιόχι περιουσίες σαν των άλλων.Πληροφορίες στη εφημ Γνώμη.Θα βρήτε ποιοί ήσαν οιΙθύνοντες και ποιά ήταν η αιτία της αποκαθήλωσης της εταιρίας και τον σπαραγμό των πολιτών που έχασαν τα λεφτά τους πιστεύοντας ειδικά στο κόμμα. Α.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ελατε προς τα βορεια οχι μονο απο τα βιντεακια κι απο μακρια ρε φλωροι! να σας μαθουμε και Στάνκενα απο κοντα βρωμοποδαροι ελληναραδες.. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ! ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΥΣΤΗ ΤΑΡΤΗ ΣΕ -ΑΜΩ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αμα έρθουμε βόρεια να εισαι σίγουρος οτι θα το καταλάβεις. Θα ακούσεις ερπυστριες πρωί πρωί.

    ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ! ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν μπορείτε να κουμανταρετε τους Αλβανούς και μου ψάχνετε κ επεκτατισμους εις βάρος της Ελλάδας. Τσουνάμι θα μπει ελληνικός στρατός αν το θελήσει στα σκοπιά. Φιλακια πουτανες μακεδονικες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  36. Στη Χαλκίδα κάνουν πάρτυ μερικοί και γλεντούν κάθε Τε-τάρτη και όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη, απίστευτα και όμως αληθινά αυτά που συμβαίνουν ?....σύμφωνα με το δημοσίευμα η απάντηση θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δυστυχώς έχουμε και από αυτούς πολλούς ανάμεσά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο χασάπικος χορός είναι κατεξοχήν Ελληνικός χορός της Μακεδονίας και από την κοιτίδα του, τη Μακεδονία έχει φτάσει να χορεύεται σε όλα τα Βαλκάνια (και ως χασαποσέρβικος) από τη Λουμπλιάνα και το Βουκουρέστι έως την Κρήτη και τη Ρόδο. Επομένως, να μην ξανακούσω ότι η χασαπιά είναι Σκοπιανός χορός. Άλλωστε οι Σκοπιανοί δεν ξέρουν να χορεύουν χασάπικο και τα ίδια τραγούδια τα χορεύουν πολλές φορές αντικριστά!!!! Θα πρέπει να τους μάθει ο Τάρτης να χορεύουν χασαπιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  39. Μπά αυτός κάνει τον χασάπη μόνο σε πελάτες ανυποψίαστους τις στροφές τις ρίχνει με τους δικούς του όπως βλέπουμε και στο video

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Θαναση Βαγια φωναζει η κουκουβαγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Α... και μην ξεχάσω να σε ρωτήσω: στο "τραινάκι", μέσα στο παρακείμενο καφέ των Δικαστηρίων της Χαλκίδος, που τυχαία αποκαλύφθηκε, πρωινές ώρες, προσφάτως, οταν το μαγαζί ήταν κλειστό, ήσουν εσύ, ως βαγόνι, ή έσερνες το ...τραίνο; Αυτά γινόντουσαν με "αλεύρι" ή "λουκουμόσκονη" που βρέθηκε στο παρακείμενο τραπεζάκι ή έτσι χωρίς "βοήθεια";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πάντως, υπάρχει το ερώτημα: Πως εισήχθη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Παν/μείου Θεσσαλονίκης, ο ....."Θανάσης"; με εξετάσεις, ή με ειδικό καθεστώς; Γιατί απο την παρουσία του την "νομική" εντός των αιθουσών, μάλλον, πρέπει να του η απονομή του πτυχίου να έγινε κατά λάθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. καλημερα σας!!!! μια ερωτηση να κανω εδω οπως βλεπουμε αυτος ο κυριος εναι εναντια στα πιστευω μας και εξυπηρετει συμφεροντα ανθελληνικα.....μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι προχθες εθεαθη σε κεντρικη καφετερια της χαλκιδος με τον βουλευτη μας κυριο μιχο και τον βουλευτη αιτωλοκαρνανιας μα συζητητανε σε μια πολυ φιλικη ατμοσφαιρα?και απο οι γραφτηκε στην ευβοικη γνωμη ο συγκεκριμενος θα αναλαβει την υπερασπιση τους? τη στιγμη που την ιδια στιγμη ο ιδιος δηλωνε στο ιδιο αρθρο της εφημεριδας οτι επιθυμει τον πολιτικο θανατο της ΧΡΥΣΗς ΑΥΓΗΣ!!!!!! μηπως τελικα μας δουλευετε ολοι ομαδικος????? μια απλη απορια απο εναν φιλο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.