Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ F-16 ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΣΙΝΑ!

Η Τουρκία εξακολουθεί να ρίχνει λάδι στη φωτιά χρησιμοποιώντας τα ΜΜΕ. Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Vatan Ισραηλινά F-16 πέταξαν σ...


Η Τουρκία εξακολουθεί να ρίχνει λάδι στη φωτιά χρησιμοποιώντας τα ΜΜΕ. Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Vatan Ισραηλινά F-16 πέταξαν σε χαμηλό ύψος πάνω από τη Μερσίνα, αναφέρει το onalert. Βέβαια πιθανότερο είναι οι τούρκοι να έχουν ένα δίκηο αφού προκαλέσανε τους Ισραηλινούς που δεν καταλαβαίνουν από τέτοια και όπως είναι λογικό απάντησαν.

---------------------------------------

 

6 σχόλια

  1. Οι Ισραηλινοι βλεπουν ΠΟΛΥ μακρια .

    Δεν ξεχναμε την ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ του πυρηνικου σταθμου του Σανταμ στο ΙΡΑΚ πολλα χρονια πριν επιτεθει στο Κουβειτ.

    Βγηκαν 100% σωστοι . Αν ειχε προχωρησει το προγραμμα στους σκουντ που εκτοξευε ο Σανταμ θα ειχε πυρηνικα και το Ισραηλ κατα πασα πιθανοτητα θα ηταν ΛΙΜΝΗ .

    ΚΑΘΟΛΟΥ απιθανο να κανουν κατι τετοιο στην τουρκια ειδικα τωρα με τα κολητηλικια Ερντογαν-Αχμαντινετζαντ
    αφηνοντας εμας(την πολιτικη μας ηγεσια ενοω- οχι βεβαια στρατο-λαο) στον παραδοσιακο μας ρολο των διαβηματων και του αερα που παιρνει τις σημαιες .

    ΙΣΡΑΗΛ : Ενα σοβαρο Κρατος

    Και για τους φιλους που ειναι εναντιον του:Και γω σιχαινομαι τους Εβραιους για τα κακα που προξενησαν και προξενουν στην Ελλαδα και στον κοσμο ΑΛΛΑ οπως εχουν καταλαβει ΚΑΙ αυτοι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΙΣΟΥΜΕ για να αντιμετωπισουμε τις ορδες των αποκοσμων καφρων και των αποκτηνωμενων κοινωνιων τους που απειλουν να μας αφανισουν.

    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SYMMAXIA ELLAS ME EVRAIOUS KSEXASTE TO.EINAI GELEIO NA TO PISTEVETE AUTO.AYTOI EINAI PISW APO TIN KIVERNISI POU MAS ODIGEI STIN KATASTROFI.AFOU TO PEZOUN SIMMAXOI,GIATI TOSO KAIRO POU OI TOURKOI ALLONIZOUN TA ELLINIKA XORIKA IDATA,KANOUN EREUNES STIN AOZ MAS!!!!! KAI APO AEROS FTANOUN MEXRI TO FIR ATHINON,GIATI DEN KANOUN KATI OI SIMMAXOI MAS...????? MIPOS TO AMERIKANOEVRAIKO LOMPI,PAIZEI PERIERGA MYSTIKA DIPLOMATIKA PAIXNIDIA POU DEN PAEI KAN TO MIALO MAS..???PROSWPIKA PISTEVO TOUS EPOMENOUS 2 TO POLI 3 MINES, ISOS NA DOUME PRAGMATA POU DEN THA TA PERIMENOUME.PROSOPIKI EKTIMISI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό μήνα! Σωπάτε, βρε, δεν είμαστε κι εμείς για πέταμα.
    Ορίστε μία καλή είδηση, να σας φτιάξει την μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι εβραιοι εχουν σοβαρο κρατος γιατι παντα προσεχουν να εχουν στην ηγεσια τους τους αριστους.γιατι ποτε δεν επετρεψαν σε καποιον που τους εθιξε,τους ενοχλησε,με γενοκτονιες κ.λ.π.να προχωρηση παρα περα.τον βρηκαν οπου κι αν πηγε και τον εξαφανισαν.επιτελους ας τους μιμηθουμε εστω και αργα.να γινουμε σοβαρη χωρα και να μας υπολογιζουν εχθροι και φιλοι και οχι να γυριζουμε την οικουμενη με το χερι απλωμενο και να μας λοιδωρουν ολοι.η αρχη να γινη απο την αλλαγη της ηγεσιας μας.δεν ταιριαζουν τετοιοι ηγετες σε τετοια ιερη χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι είναι, φίλε 11 11:32 πμ. Διάβασε αυτό το άρθρο του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη: Τα βόδια και τα λιοντάρια

    @ 1/10/11 1:01 πμ

    Μάθε πρώτα να γράφεις ελληνικά και μετά έλα να μας πεις την γνώμη σου. Εκτός κι αν δεν ξέρεις να γράφεις ελληνικά. Σεβάσου πρώτα την γραφή μας και μετά συμμετέχεις σε διαλόγους. Τι διάολο, δεν είμαστε Τούρκοι, που τούς άλλαξε ο Κεμάλ γραφή (και φώτα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.