Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΥΠΡΟΣ:ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΠΙΣΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Πριν από όχι πολύ καιρό, ο Ραούφ Ντεκτάς έκανε την δήλωση ότι οι Έλληνες της Κύπρο...

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΠΙΣΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Πριν από όχι πολύ καιρό, ο Ραούφ Ντεκτάς έκανε την δήλωση ότι οι Έλληνες της Κύπρου όποια στιγμή θέλουν μπορούν να έχουν εντός 24 ωρών 80.000 στρατό και για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να φύγουν ποτέ τα στρατεύματα του Αττίλα από την Κύπρο. Την δήλωση αυτή έχει κάνει και πάλι στο παρελθόν ο Ντεκτάς, αλλά και άλλοι τουρκικοί παράγοντες. Το νέο κατόρθωμα της κυβέρνησης Χριστόφια είναι η κατάργηση στρατιωτικών φυλακίων σε κρίσιμα στρατηγικά σημεία, ενώ κάλεσαν και τους Έφεδρους να παραδώσουν τον ατομικό τους οπλισμό! Για όσους δεν το ξέρουν, οι Έλληνες της Κύπρου είχαν στο σπίτι τους τον ατομικό τους οπλισμό και ήταν γνωστό και σε ποια θέση θα ταχθούν για μάχη και ποια αποστολή θα εκτελέσουν σε περίπτωση πολέμου.
Όλα αυτά σιγά-σιγά τα καταργεί ο Χριστόφιας και οι συνεργάτες του, που οδηγούν ολοταχώς την Κύπρο σε μια λύση εθνικά απαράδεχτη, που σε πρώτη φάση θα φαντάζει «ειρηνική», αλλά στην πραγματικότητα θα οδηγήσει μέσα στην πορεία του χρόνου στην πλήρη τουρκοποίηση της Ελληνικής Μεγαλονήσου.
Ιδού και το σχετικό δημοσίευμα από τον Κυπριακό Τύπο: «Ενώ συνεχίζεται η ανανέωση του υλικού των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων, οι οποίες εξακολουθούν να βρίσκονται σε επιθετική διάταξη, το κυπριακό υπουργείο Άμυνας προχώρησε μονομερώς σε απαγκίστρωση φυλακίων από στρατηγικές θέσεις των ελεύθερων περιοχών. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Σημερινή αποφασίστηκε και ήδη υλοποιήθηκε η μη επάνδρωση του ιστορικού φυλακίου Σελέμανι καθώς και του φυλακίου Δ που ελέγχει τη θαλάσσια περιοχή Λιμνίτη. Το φυλάκιο Όλυμπος που ελέγχει το θύλακα των Κοκκίνων ξηλώθηκε ενώ την ίδια ώρα ξηλώθηκαν ή έπαυσαν να επανδρώνονται φυλάκια στην κορυφογραμμή Κάτω Πύργου-Κάμπου-Ορκόντα. Οι αλλαγές επεκτείνονται μέχρι την Πόλη Χρυσοχούς, η οποία χάνει και τα δύο στρατόπεδα που είχε, με τις μονάδες να μεταφέρονται νοτιότερα ενώ αφαιρούνται τα ατομικά τυφέκια των εφέδρων της περιοχής, τα οποία θα φυλάσσονται πλέον στις αποθήκες οπλισμού της Εθνικής Φρουράς.»

πηγή:xryshaygh.wordpress
αετός για το stoxos.gr

1 σχόλιο

  1. autos o xristofias eine megalos tsarlatanos-karagkiozhs,auto to katalaba otan ton eida stin Thleorash pou eixe episkeu8ei tin Agglia kai ton Gordon Braun,kai eipe epi leksh ston Egglezo Prw8ypourgo(Egglezoi atimh Fylh Pou Diairousan kai Basileban ton kosmo,ta xeria tous eine pnigmena sto aimma Ekatomyriwn An8ropwn,Opws kai polwn Ellhnokypriwn)Kai eipe Loipon Ston Braun oti....-EMEIS KAI OI TOURKOKYPRIOI SHZHTAME GIA TO MELLON MAS KAI PERNOUME PRWTOBOULIES XWRIS TRITOUS POU EIXAN DIKA TOUS WFELH KAI MPERDEBONTAN STA PODIA MAS,TRITOUS O KARAGKIOZHS AUTOS ENOOUSE TIN ELLADA!!! TIN PATRIDA TWN ELLHNOKYPRIWN!!
    DIOTI EAN SYZHTAS ME TOURKOPRIOUS TOTE SHZHTAS KAI ME TOUS TOURKOUS POU KRYBONTE PISW APO AUTOUS, KAI OTAN AUTA TA PRAGMMATA TA LES STON EGGLEZO PRW8YPOURGO TOTE PIOS EINE O ALOS TRITOS? MA H ELLADA FYSHKA!!!
    PRODOTHS,KARAGKIOZHS,KAI TSARLATANOS AUTOS O XRISTOFIAS LOIPON ,OPWS TON MAKARIO POU TON EKBIAZAN AFOU TON EIXAN FWTOGRAFISEI OI EGGLEZOI ME TON EPIBHTWRA TOU OTAN EITAN SE "DIAKOPES" STIS SEYXELLES ,ME APOTELESMA NA TOUS KANEI OLA TA GOUSTA O MAKARIOS ,TWN EGGLEZWN DHLADI,KAI META EREIXNE TA LA8H STIN ELLADA O ARXIPRODOTAROS AUTOS!!
    A BYZANTINOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.