Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.... ΟΛΟΙ αύριο στις 5 το απόγευμα στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Στην Πλατεία που πριν μια εβδομάδα ο ΠΡΟΠΟτζ...

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ....

ΟΛΟΙ αύριο στις 5 το απόγευμα στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Στην Πλατεία που πριν μια εβδομάδα ο ΠΡΟΠΟτζής υπουργός έστειλε τις δυνάμεις του να "μαζέψουν" τους Έλληνες που αντιστέκονται, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να φιμώσει και να τρομοκρατήσει τον Αγώνα των Ελλήνων που μάχονται κατά της λαθρομετανάστευσης και της υποβάθμισης των περιοχών τους!
ΟΛΟΙ αύριο στις 5 το απόγευμα στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

14 σχόλια

  1. εδω μειωνεται το εισοδημα μας κατα 20% και εσεις το χαβα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΨΕΥΤΗΣ, Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
    ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

    «Αν σήμερα παγώσουμε τους μισθούς, θα παγώσουμε την αγορά! Αν αυξήσουμε τους φόρους στη μεσαία τάξη, θα μειώσουμε την αγοραστική της δύναμη! Θα βαθύνουμε την ύφεση, θα μειώσουμε τα Έσοδα του Κράτους και θα επέλθει ο φαύλος κύκλος της κατάρρευσης»!

    Το βίντεο στο
    http://www.radio.noiazomai.net/giorgo12909.wmv

    -30% σε δὠρο Πάσχα
    -30% σε επιδόματα αδείας
    -30% σε δώρο Χριστουγἐννων
    -12% σε επιδόματα δημ .υπαλλήλων
    ΦΠΑ 21%, αυξήσεις σε καύσιμα, τρόφιμα, ρεὐμα
    πάγωμα συντἀξεων

    ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

    «Αν σήμερα παγώσουμε τους μισθούς, θα παγώσουμε την αγορά! Αν αυξήσουμε τους φόρους στη μεσαία τάξη, θα μειώσουμε την αγοραστική της δύναμη! Θα βαθύνουμε την ύφεση, θα μειώσουμε τα Έσοδα του Κράτους και θα επέλθει ο φαύλος κύκλος της κατάρρευσης»!

    http://www.radio.noiazomai.net/giorgo12909.wmv

    -30% σε δὠρο Πάσχα
    -30% σε επιδόματα αδείας
    -30% σε δώρο Χριστουγἐννων
    -12% σε επιδόματα δημ .υπαλλήλων
    ΦΠΑ 21%, αυξήσεις σε καύσιμα, τρόφιμα, ρεὐμα
    πάγωμα συντἀξεων

    http://www.noiazomai.net/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ
    ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
    ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΣΚΑΤΑ

    ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ

    ΜΑΣ ΦΑΛΗΡΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ


    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΝ, ΑΜΑΧΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 21. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ.

    ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΗ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΡΑ.

    ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΦΕΡΤΕ 150 ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!
    http://www.youtube.com/watch?v=RwOGerEt0Wg&feature=player_embedded

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΤΖΕΦΡΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ.

    Από διάφορες πλευρές με πιέζουν να πάψω να τον αποκαλώ «Αβάπτιστο».Παράλληλα απειλούν το Κανάλι.

    Θα μπορούσαν να με διαψεύσουν με μια (πραγματική) Φωτογραφία. Αλλά δεν την έχουν.

    Η Αλήθεια είναι ότι είναι ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ. Είναι όλος μια ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ.
    Τρέμουν την αποκάλυψη της αλήθειας, που αποδομεί την πολυετή κατασκευή τους.

    ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ «ΓΙΩΡΓΟΣ».

    ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΩΣ «ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗΣ».
    ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ.

    http://www.deltio11.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΩΝΥΜΕ 12:41 5/3/10
    ΟΤΑΝ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΤΡΕΠΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΛΗΣΤΡΟΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΔΡΟΜΗΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ 24/7/1974 ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΘΛΙΒΕΡΗΣ 18-10-1981.
    ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑΛΑΧΘΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.
    ΑΠΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΕΓΩΪΣΤΗΣ
    ΑΠΟ ΦΙΛΕΡΓΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΕΜΠΕΛΗΣ
    ΑΠΟ ΤΙΜΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ "ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ" ΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
    ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, ΤΕΧΝΙΤΗΣ, ΕΜΠΟΡΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΣ ΚΛΠ, ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΠΟΝΟΣ.
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΗ, ΗΛΙΘΙΑ, ΑΝΑΞΙΑ, ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ Η ΑΛΗΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΦΑΡΑ (ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΟΥ 1932 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ) ΔΙΕΣΠΑΘΗΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ (ΟΠΩΣ ΠΧ Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΗΤΟΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΣΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΤΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ.) ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ - ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ - ΕΤΡΩΓΑΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΓΑΝ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ), ΟΠΙΣΤΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΚΛΠ,ΚΛΠ.
    ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟ ΚΑΦΕ-ΚΙΤΡΙΝΟ-ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΕΤΑΞΑΝ ΣΕ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΛΠ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΙΓΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΠΝΟΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΦΤΕΡΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΝΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΑΘΛΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΡΜΗΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ

    ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ
    ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ!!

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ
    ΛΟΓΙΟΙ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
    ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ ΦΤΑΙΕΙ Η 5ΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΥΡΙΩΣ! ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ Η ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ! Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ '81 ΟΤΑΝ Ο ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ! ΤΟ ΝΑΤ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΥΓΙΕΣΤΕΡΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ! ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΦΕΙΔΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΤΑΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ! ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΕ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΕΞΩ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΩΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΜΕ ΓΕΛΟΙΩΔΕΣΤΑΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ! ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΔΙΔΑΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΧΑΣΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ! ΤΟ "ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ" ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ! ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ-ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ "ΑΡΠΑΞΕ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕ ΝΑΧΕΙΣ" ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ Η ΕΝΔΟΞΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ ΔΕΝ ΛΑΔΩΘΗΚΕ ΔΕΝ ΛΑΔΩΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ! ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΗ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ? ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ "ΤΑΞΕΙ" ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ"! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ! ΑΣ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @12:41
    Ζητουλα,παραδοπιστε,μικρε και καταφρονημενε,αθανατε "Χατζιαβατη" η πατριδα σου χανετε και μαζι της θα χαθεις κι εσυ αθλιε ραγια και το μονο που σκεφτεσε ειναι ο μισθουλακος σου.
    Ψωμι κι ελια ρε ξεφτιλα,η πατριδα μας πανω απ'ολα,οχι στους "Δαρεικους" που θα μας προσφερουνε για να μας θαμπωσουν,Μελανα ζωμο και για παντα ελευθεροι,για παντα Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι εκεί, για να συμπαρασταθούμε στους ανθρώπους που θέλουν να πάρουν πίσω την ζωή που τους έκλεψαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @
    εδω μειωνεται το εισοδημα μας κατα 20% και εσεις το χαβα σας...

    5/3/10 12:41 μμ

    Προτιμώ να πεινάσω και να ζω στην ελεύθερη πατρίδα μου, παρά με τον κάθε βρομιάρη να μου κλέβει το ψωμί μου. Ξέρεις κατά πόσο μειώνεται το εισόδημά σου με όλους τους λαθρομετανάστες (δωρεάν περίθλαψη, επίδομα αλληλεγγύης και δεν ξέρω εγώ τι άλλο); Και πού είσαι ακόμα: μόλις πάρουν ιθαγένεια, θα υιοθετήσουν 20 παιδιά συγγενών τους ο καθένας. Εκεί να δεις πόσο ακόμα θα μειωθεί ο μισθός σου. Εσύ συνέχισε να σκάβεις το λάκκο σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. όλους θα θα σας σιδερώσει ο κοεμτζόγλου και η αφρα αλ σαλεχ, τη πάθατε δεξιούληδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @9:22
    Πρωτον,δεν ειμαστε δεξιουλιδες και δευτερον εσεις να δειτε σιδερωμα που εχετε να παθετε οταν γυρισει ο τροχος.
    Γιατι θα γυρισει,δεν θα γυρισει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμε των 12:14:

    Το εισόδημά μας μειώνεται γιατί ο μπαμπάκας του Τζέφρυ σκόρπιζε αφειδώς τα χρήματα του Ελληνικού λαού σε παροχές στους δικούς του. Τον μιμήθηκαν όλες οι Ελληνικές (;) κυβερνήσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει αυτό με τη διαμαρτυρία ενάντια στο νομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @9:22 6/3
    ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΕΜΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΣΤΑΝΟΧΡΩΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΜΟΛΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΕΣΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΥΡΗΤΗΡΙΟ.
    ΣΕ ΣΕΝΑ 5/3/10 12:41 ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΟΡΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ 20% ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;)ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.
    Ή ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.