Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΚΥΡΑ:ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ Ο ΕΝΑΕΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ Η Άγκυρα «βάφτισε» «τουρκικό εναέριο χώρο» για πρώτη φορά και το κεντρικό Αιγαί...

ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ

Η Άγκυρα «βάφτισε» «τουρκικό εναέριο χώρο» για πρώτη φορά και το κεντρικό Αιγαίο στην περιοχή Χίου και Σάμου, μία περιοχή που βρίσκεται καθαρά εντός Εθνικού Εναέρου Χώρου. Σήμερα τα ξημερώματα το πολωνικό αεροσκάφος της Frontex που περιπολούσε στην περιοχή δέχθηκε 15 (!) κλήσεις από τα ραντάρ της Σμύρνης και της Datca να εγκαταλείψει την περιοχή γιατί βρισκόταν «εντός του τουρκικού εναέριου χώρου διαφορετικά θα εκτελείτο σε βάρος του τακτική επιχείηρηση» δηλαδή θα στέλνονταν μαχητικά αεροσκάφη.
Στην πραγματικότητα βρισκόταν νότια της Σάμου και ανατολικά της Χίου, εντός του ΕΕΧ, σε ύψος 3000 ποδών εκτελώντας το «τακτικό» δρομολόγιο Κω-Σάμου-Χίου-Μυτιλήνης σε αναζήτηση λαθρομεναναστών.
Η Άγκυρα χρησιμοποιεί την Frontex ως «φορέα» καταγραφής των διεκδικήσεων της και συνεχώς προβάλλει νέες.

Θέμα χερσαίων (!) ασκήσεων στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου έθεσε πριν λίγες ώρες η Τουρκία με αφορμή ελληνική στρατιωτική άσκηση στην στον Άγιο Ανδρέα της Σαμοθράκης (περιοχή Λειβάδια) στις 9 και 10 Μαρτίου. Σύμφωνα με την Άγκυρα η ελληνική άσκηση είναι παράνομη βάσει των υπαρχουσών συνθηκών και πρέπει να ματαιωθεί! Το ότι δεν πρόκειται για αεροναυτική, αλλά για χερσαία άσκηση, δείχνει το εύρος τους θράσους που έχει αρχίσει να αποκτά η Τουρκία.

πηγή:defencenet
αετός για το stoxos.gr

4 σχόλια

  1. EEEMMM otan akoume ton Proedro ton Prw8ypourgo tis Tourkias erdogan na leei kala logia gia ton Tzefry ti perimeneis?
    Katalaban oi Tourkoi oti prokeite gia "Blaka",tin mia mera tou tazoun eirhnes kai afoplismous,kai tin Allh mera dikdikiseis dysthxws,-DRYOS PESOUSHS PAS ANHR KSYLEBETE_,se ligo 8a wrmhsoun oloi mazei sto ptwmma tis Ellados,Skopia-Albania-Tourkia,kai 8a ksanasklabw8oume giati mas aksizei!!!TETIOS LAOS KAI STRATOS ,TETIOI KYBERNWNTES!!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρεπει η πατριωτικη ενημερωση να εξαπλωθει.
    Απλα ο κοσμος κοιμαται ορθιος και δεν καταλαβαινει τι συμβαινει.
    Περιμενει να του τα πει το MEGA, το ALPHA, ο ΑΝΤ1, To ALTER, Το STAR, η να τα δει απο το in.gr
    Θελει μεθοδικη ενημερωση με προγραμμα σιγα σιγα και θ'αρχισει να τα παιρνει.
    Πως να ενημερωθει οταν απο 100 μεριες υπαρχει αντιπληροφορηση και αποπληροφορηση, δεν ξερει ποιον να εμπιστευτει πλεον.
    Δεν υπαρχει και αλλη λυση.
    Ολα αυτα μακρια απο κομματα.
    Επισης δε μας φταει κανεις που ο Ελληνας ειναι χαζος και μολις δει γλυκο και υποσχεσεις απο κομματαρχες και στελεχη, τρεχει σαν χαζος. Θαρρεις αν δεν υπηρχαν οι κομματαρχες και τα ψευτοστελεχη στη ζωη του θα τον αφηνε ο Θεος να πεθανει!
    ΟΧΙ! Την ενημερωση Ελληνα κανε την το χομπυ σου, ειναι κατι που δεν πουλιεται, αλλα τις πατριωτικες φωνες στηριξε τες και με τον οβολο σου οταν θελεις. Ουτε ειναι μεσο για να "ξεδινεις". Ειναι μεσο που πρεπει να σεβεσαι και να διαδιδεις.
    Ως αναφορα το "πτωμα" της Ελλαδας που ολα τα κορακια θα ορμησουν, ας ορμησουν στο κατω κατω. Ας σκαψουν να ριξουν ενα πυρηνικο κοντα στη καλντερα της Σαντορινης κι οποιος εχει @@ ας κοπιασει. θα τιναχτει το μισο αιγαιο στον αερα κι οι Μογγολοι κι οι Αλβαννοι και Βουλγαροι, Εβραιοι θα τρωνε θειαφι για σαραντα χρονια. Οτι εγινε και το 1600 προ Χριστου.
    Πετρελαια δεν θελουνε? να τους τα δωσουμε με τη συντομη μεθοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για σου γιωργάκη με την εξωτερική σου πολιτική.
    Είμαστε χώρα σταθερών διεκδικήσεων
    απο όλους τους γείτονες μας.
    Κουβαδράδες όπως πάντα τα δίνουμε όλα.

    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.
    Να Διεκδικήσουμε ότι μας ανοίκει.
    ΔΟΝΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κυβέρνηση εξετάζει τη διχοτήμηση του Αιγαίου στον 25ο μεσημβρινό, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας:

    http://1.bp.blogspot.com/_5Y4nWDsZYro/S5TP3H-uQjI/AAAAAAAAH7w/Z_gcTRVJKuc/s1600-h/1.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.