Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΚΕΤΟ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

"Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ" ... Ώρα 17:45. Ένα πλήθος απαρτιζόμενο απο 200 και πλέον άτομα, δ...

"Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ"
...
Ώρα 17:45. Ένα πλήθος απαρτιζόμενο απο 200 και πλέον άτομα, διαφόρων ηλικιών, κατεβαίνει απο την Πλατεία Εξαρχείων και μπαίνει στη Λεωφόρο Πατησίων. Καταλαμβάνει το οδόστρωμα και κλείνει τον δρόμο! Όχι, δεν πρόκειται για τους συνήθεις αναρχοάπλυτους. Ήταν πραγματικοί κάτοικοι Εξαρχείων! Με αξιοπρεπή εμφάνιση και σοβαρότητα! Ανάμεσά τους διακρίναμε και καταστηματάρχες της περιοχής! Ο λόγος της διαμαρτυρίας τους η παρουσία των αναρχικών στην περιοχή, που την έχουν κάνει γκέτο που διακινούν τα ναρκωτικά και την πρέζα και πουλάνε προστασία στα μαγαζιά της περιοχής! Αμέσως μετά το κλείσιμο της Πατησίων ήλθαν τα κανάλια... Ακολούθησαν δηλώσεις απο τους επικεφαλής των διαμαρτυρομένων κατοίκων των Εξαρχείων. Σταχυολογούμε μερικές: "Είμαστε Έλληνες Πολίτες. Πληρώνουμε κανονικά τους φόρους μας. Απαιτούμε απο το Ελληνικό Κράτος προστασία της ζωής και της περιουσίας μας. Η Ελληνική Αστυνομία θα μπορούσε να παρέμβει. Αλλά δεν παρεμβαίνει κατόπιν άνωθεν εντολών... Το επιβεβαίωσαν στις κατ' ιδίαν συναντήσεις μας τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο Νομάρχης αλλά και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. Η τρομοκρατία των αναρχικών και των πρεζεμπόρων δεν θα περάσει. Τα Εξάρχεια δεν θα γίνουν γκέτο"!
Αμέσως μετά, περίπου στις 18:00 απελευθέρωσαν την οδό Πατησίων. Ήταν μια πρώτη διαμαρτυρία όπως είπαν... Θα επανέλθουν σύντομα!

6 σχόλια

  1. Συγχαρητήρια. Ελλάδα ξύπνα !!! Η Ελλάδα στους Έλληνες. ΌΛοι μαζί μπορούμε. Ζήτω το Έθνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βέβαια αυτή η κίνηση των πραγματικών πολιτών δεν προβλήθηκε απο κανένα σταθμό.
    Αν κατεβαιναν οι πακιστανοαλβανοι για να διαμαρτυρηθούν για τους κακούς Ελληνες θα ήταν 1ο θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολοι αυτοι οι εξαρχειωτες συχνα πυκνα εχουν βοηθησει ενα σωρο αναρχοσυμμοριτες. Τωρα που ειδαν και αποειδαν ζητανε την δικη μας βοηθεια. οπου τους παει ο ανεμος πανε και αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ !!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΟΙΚΟΙΛΟΧΡΩΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ !!! ΗΔΗ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΙΤΑ !! ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ¨.
    ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟΙ , ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΩΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ , ΠΟΥΛΑΝΕ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ" ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΑΡΧΙΣΤΑΝ ΠΡΩΟΘΟΥΝ ΑΝΕΤΩΣ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥΣ !!! ΟΜΩΣ Η ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ !!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ !!
    ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ !! ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ !!! ΚΑΜΟΙΑ ΑΝΟΧΗ , ΚΑΘΟΛΟΥ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ !!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
    ΕΞΩ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΥΜΜΑΧΗΤΕΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΘΗΝΑ

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 1973... ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

    ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑ..Γ..ΩΝ
    ΑΡΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ

    ΔΗΛΆΔΗ ΟΛΗ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

    Β.ΗΠΕΙΡΟ ΚΥΠΡΟΣ ΠΟΝΤΟΣ Μ.ΑΣΙΑ ... ΓΕΥΓΕΛΗ ...ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ...ΙΑΣΙΟΝ ...

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ (ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΡΧΕΙΩΤΗΣ) ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΞΑΡΧΕΙΩΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ... ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΑΝΤΡΟ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΩΝ, ΑΠΛΥΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ "ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ" ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ... Η ΑΝΟΧΗ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΕΞΩ Η ΠΡΕΖΑ, ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.