Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ...

ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ, ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΛΥΜΕΝΟΙ... ... Μαζεύτηκαν από τα όλα τα Εξάρχεια, κατέβηκαν την Στουρνάρη και έκλε...

ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ, ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΛΥΜΕΝΟΙ...
...
Μαζεύτηκαν από τα όλα τα Εξάρχεια, κατέβηκαν την Στουρνάρη και έκλεισαν την Πατησίων αλλά δεν φορούσαν κουκούλες, δεν πετούσαν μολότωφ, δεν έκαιγαν αυτοκίνητα, δεν έσπαγαν μαγαζιά. Το αντίθετο θα λέγαμε... Κλειστή παρέμεινε μέχρι πριν λίγα λεπτά η Πατησίων στο ύψος του Πολυτεχνείου από αγανακτισμένους κατοίκους της περιοχής που ζητάνε αστυνόμευση και προστασία των περιουσιών τους από την υποβάθμιση και την γκετοποίηση που επιφέρουν οι γνωστοί συνδυασμοί γύρω από την πλατεία. Η κατάληψη της Πατησίων ήταν συμβολική. Σε λίγη ώρα περισσότερα ΕΔΩ...

2 σχόλια

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΞΕΣΗΚΏΝΕΤΑΙ . ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ .ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ !! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΑΤΑΞΙΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!
    ΕΛΑΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ !!! ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ !!
    ΕΞΩ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!
    ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.