Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΣΤΟΧΟΣ": ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΗΣ, ΓΑΖΩΤΙΚΗ, ΖΙΓΚ ΖΑΓΚ...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ «ΡΑΒΕ Ι ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ»... ... ... Οι παλιοί το γνωρίζουν καλά... Ας το μάθουν και οι νεώτεροι... Ο ...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

«ΡΑΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ»...

...

...

Οι παλιοί το γνωρίζουν καλά... Ας το μάθουν και οι νεώτεροι... Ο «Στόχος» δεν χαρίστηκε ποτε σε κανέναν! Ούτε τώρα, ούτε επί Καψάλη. Κι αν υπάρχουν Ελληνόψυχοι που πρέπει και έχουν κάτι να πούν, οι σελίδες του ήταν πάντα ανοιχτές. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, εκτός των άλλων, ένας –παρά το νεαρό της ηλικιάς του- ιστορικός συνεργάτης του «Στόχου», αποφάσισε επώνυμα να «ράψει ένα κοστουμάκι» στον Άδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με την απόφαση της συντρόφου του να παρουσιάσει ένα ριάλιτυ που προκαλεί διεθνώς αντιδράσεις. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το «κοστουμάκι» είναι «πολύ καλά ραμένο» και μάλιστα με «κλωστές» από τον ίδιο τον Άδωνι. Υποχρέωση μας ήταν λοιπόν να το σιδερώσουμε και να το βάλουμε στην βιτρίνα. Δεσμευόμαστε πάντως πως ακριβώς στο ίδιο σημείο, την επόμενη εβδομάδα θεωρούμε καθήκον μας και ηθική μας υποχρέωση να δημοσιεύσουμε την απάντηση του ίδιου του Άδωνι, που είναι αλήθεια πως δεν είναι από αυτούς που κολώνουν ή κρύβονται. Το έχει άλλωστε αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν από τον τρόπο και το σθένος με το οποίο υπερασπίζεται τα κοινά μας ιδανικά... ΤΑ ΛΕΜΕ...

5 σχόλια

  1. Εγώ βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί ο κάθε σύζυγος, είτε είναι Αδωνις είτε ο πατέρας μου ο ίδιος, να απολογείται για αποφάσεις της συντρόφου του!
    Πού ζούμε δηλαδή; Η γυναίκα πίσω από το γάιδαρο κι ο άντρας καβάλα στο σαμάρι;
    Ήμαρτον δηλαδή!

    Γιατί δεν πήγατε να ρωτήσετε την ίδια, αν με τις αξιέπαινες, πράγματι, μουσικές της σπουδές και παιδεία, θεωρεί ότι αναβαθμίζει τον ρόλο εντός ριάλιτυ (που στο κάτω κάτω ας τα κατακτήσει το ΑΞΙΟ κι όχι το ΑρπαΚόλλα), ή αν διακινδυνεύει να χάσει την φήμη της ως μουσικού ή και την καριέρα του συζύγου της.
    Νομίζω αυτό θα ήταν πιο... ελληνικό.
    Το να ζητάμε σε απολογία τον ίδιο τον Αδωνι, μου κάνει σε κάτι πιο μπαρμπάριαν.

    Συγνώμη παιδιά, αλλά έτσι είναι.
    Μου θυμίζει κάτι λαϊκές γειτονιές που φώνάζουν οι κυράδες από τα μπαλκόνια τις "πομπές" της συζύγου επειδή τόλμησε να βάλει καλσόν ή ν κάνει αποτρίχωση, προκειμένου να κάνουμε τον άντρα να νιώσει ντροπή. Ελεος. Ούτε στο 10 του Καραγάτση δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ !!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ " ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟΧΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ , ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΘΕ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ " ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΤΕ Ο ΚΑΨΑΛΗΣ ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΕΥΣΤΟΧΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΜΕ ....ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ !!! ΠΟΥ ΟΛΟ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ, ΟΛΟ ΧΩΡΙΖΟΥΝ , ΔΙΑΣΠΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ !!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΦΡΑΣΗ " ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ , Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΝΕΙ!!"
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ( ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ) ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ!!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΤΟΥΤΗ ΠΕΡΙΦΑΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΤΡΙ!! ΚΑΙ ΤΑ "ΧΩΝΕΙ" ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ...ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ "ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ" ...... ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωμφωνω με τη Νεραϊδα

    καποιοι εχουν μπερδεψει τη βουρτσα με το ομοηχο της. Η λογικη της οικογενεικης ευθυνης ειναι κουσουρι που τους το εχει κληρονομήσει η ΧΑ για χαριν της οποιας γραφεται και το αρθρο.
    "ανενταχτοι" σου λενε μετα

    εμενα μου λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Ίκαρος... Στ φόρουμ της Νεοαλαίας Λαός λένε τα χειρότερα για τον Άδωνι. Εσύ εδώ ήρθεςνα βρείς σκοπιμότητα; Κι εσύ Νεράϊδα διάβασε πρώτα το άρθρο που είναι ενυπόγραφο και μετά μπορείς να επανέλθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε, το διάβασα και επιμένω στην άποψή μου.
    Και την υπογράφω.
    Εσύ μιλάς ανώνυμα.

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.