Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με τιμές Αρχηγού Κράτους η Αθήνα υποδέχεται το Άξιον Εστί στον Άγνωστο Στρατιώτη

Το Άξιον Εστί η Εφέστια εικόνα της Παναγίας που βρίσκεται στο Πρωτάτο,στις Καρυές του Αγίου Όρους ,έρχεται στην Αθήνα προς προσκύνηση και ε...





Το Άξιον Εστί η Εφέστια εικόνα της Παναγίας που βρίσκεται στο Πρωτάτο,στις Καρυές του Αγίου Όρους ,έρχεται στην Αθήνα προς προσκύνηση και ενίσχυση των Ελλήνων που δοκιμάζονται. 

Η Παναγία, η Μάνα των Ελλήνων στις δύσκολες στιγμές έρχεται για να γιατρέψει τις πληγές του σώματος και της ψυχής των Ελλήνων που δοκιμάζονται.Θα παραμείνει προς προσκύνηση στη Μητρόπολη Αθηνών από τις 15 έως και τις 27 Μαρτίου 2023. 

Η υποδοχή θα γίνει με τιμές αρχηγού Κράτους στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, κληρικούς και πιστούς. Θα παραμείνει στον Καθεδρικό Ναό της Αθήνας και κατά την 25η Μαρτίου την ημέρα της Εθνικής Επετείου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Στη συνέχεια εν πομπή, κληρικοί και λαϊκοί θα την συνοδεύσουν στην Πλατεία Μητροπόλεως και στη Μητρόπολη Αθηνών. Κατά την Άφιξή της θα τελεσθεί στον Καθεδρικό ναό της Αθήνας Δοξολογία και αμέσως μετά η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων και ο Ιερός Παρακλητικός Κανών προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Την Κυριακή 26 Μαρτίου, την επομένη του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, θα τελεσθεί Όρθρος και Συνοδική Θεία Λειτουργία για την Απόδοση της Θεομητορικής Εορτής.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.