Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τα δικά τους παιδιά... Μπαλάφας (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν χτύπησαν αγνοί αναρχικοί τον Βαρουφάκη αλλά... χαφιέδες!

«Χαφιέδες» και όχι «αγνούς και κανονικούς αναρχικούς» χαρακτηρίζει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας τα άτομα που επιτέθηκαν στ...



«Χαφιέδες» και όχι «αγνούς και κανονικούς αναρχικούς» χαρακτηρίζει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας τα άτομα που επιτέθηκαν στον Βαρουφάκη, μιλώντας στο Action24.



«Θέλω να είμαι απόλυτος στα ζητήματα αυτών των προπηλακισμών. Εγώ τα θεωρώ χαφιεδισμούς και απαράδεκτα, καταδικαστέα έτσι κι αλλιώς. Δεν τα συζητάω διαχρονικά. Είναι έξω από την κουλτούρα μου, την αισθητική μου και τη φιλοσοφία μου. Οι οποιοδήποτε τραμπουκισμοί είναι καταδικαστέοι και είναι και ύποπτοι. Μην περιμένετε να βρείτε αναρχικούς αγνούς και κανονικούς πίσω από αυτό. Χαφιέδες ψάξτε να βρείτε», είπε στην τοποθέτησή του.

«Κύριε Μπαλάφα τι εννοείτε ήταν χαφιέδες και όχι αναρχικοί αυτοί που χτύπησαν τον Γιάνη Βαρουφάκη;» ρώτησαν οι παρουσιαστές.

«Είναι σαφές. Πιστεύω ότι όλες αυτές οι ομάδες είναι χαφιεδωμένες και ύποπτες. Χαφιεδωμένες από διάφορα κέντρα», ήταν η απάντησή του, όπως φαίνεται στο βίντεο που ανήρτησε η «Ομάδα Αλήθειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.