Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τελέσθηκε το τρισάγιο στο μνήμα του Κωνσταντίνου ΙΓ΄... παρουσία ολόκληρης της Ελληνικής Βασιλικής Οικογενείας

  Η οικογένεια του Κωνσταντίνου, έφτασε στο Τατόι μετά τις 11:00 σήμερα το πρωί, για να παραστεί στο τρισάγιο. Πρώτος έφτασε στο Τατόι ο Πα...

 



Η οικογένεια του Κωνσταντίνου, έφτασε στο Τατόι μετά τις 11:00 σήμερα το πρωί, για να παραστεί στο τρισάγιο.

Πρώτος έφτασε στο Τατόι ο Παύλος μαζί με τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους Μαρία Ολυμπία, Κωνσταντίνο Αλέξιο, Αχιλλέα Ανδρέα, Οδυσσέα Κίμων και Αριστείδη Σταύρο. Στην συνέχεια έφτασε εκεί η σύζυγος του βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία. Μαζί της ήταν η κόρη της Αλεξία.

Αμέσως μετά κατέφθασε στο σημείο, ο Νικόλαος μαζί με τη σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ.

Στο Τατόι υπήρχε και απλός κόσμος που ήθελε να αφήσει λουλούδια στον τάφο του βασιλιά Κωνσταντίνου. Οι αστυνομικές δυνάμεις που υπήρχαν στο σημείο όμως, δεν άφησαν για λόγους ασφαλείας τους πολίτες να μπουν στον χώρο του βασιλικού κτήματος και να φτάσουν στον τάφο του βασιλιά Κωνσταντίνου.

Το τρισάγιο ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι στους βασιλικούς τάφους στο λόφο του Τατοΐου ενώ την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αθηναγόρας.

Στην τελετή παρέστη, επίσης ο τρίτος γιος του Κωνσταντίνου, Φίλιππος, η κόρη του, Αλεξία, οι αδελφές του, Ειρήνη και η βασιλομήτωρ της Ισπανίας, Σοφία, καθώς και τέσσερα από τα εγγόνια του.

Πρόκειται για τη στενή οικογένεια, τα μέλη της οποίας παρέμειναν στην Αθήνα μετά την κηδεία.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.