Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ίλιον – βιασμός ανηλίκου: Προφυλακιστέοι οι 3 μαθητές – Περιοριστικοί όροι στον τέταρτο

Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις ανηλίκους που εμπλέκονται στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού 15χρονου στο Ίλιον και απολογή...





Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις ανηλίκους που εμπλέκονται στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού 15χρονου στο Ίλιον και απολογήθηκαν σήμερα Σάββατο (24.12.2022) στην ανακρίτρια ανηλίκων.

Ο τέταρτος κατηγορούμενος, για τον βιασμό του μαθητή στο Ίλιον, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Ο ανήλικος θα παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό και θα εμφανίζεται υποχρεωτικά στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Οι ανήλικοι στις απολογίες τους – κατά πληροφορίες – αποδέχτηκαν εν μέρει τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνούμενοι ωστόσο ότι διέπραξαν βιασμό σε βάρος του 15χρονου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι αποδέχθηκαν σεξουαλικές πράξεις με τον 15χρονο στο πλαίσιο του ερωτικού πειραματισμού, με εναλλασσόμενους ρόλους, χωρίς τη χρήση απειλής ή βίας.

Ωστόσο, οι εξηγήσεις που έδωσαν δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα ανηλίκων και οι ανήλικοι οδηγούνται στη φυλακή.

Οι δύο άλλοι κατηγορούμενοι ζήτησαν και πήραν νέα προθεσμία, συναινώντας στην κράτηση τους, για μια επιπλέον ημέρα και θα απολογηθούν την Τρίτη.br />

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.