Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τάβλα οι τούρκοι... Η Νάνσι Πελόζι... Δάκρυσε μπροστά στο Μνημείο της Γενοκτονίας των Αρμενίων

   Το μνημείο της Γενοκτονίας ωτν Αρμενίων στο Γερβάν επισκέφθηκε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Νάνσι Πελόζι, που πραγματο...

  



Το μνημείο της Γενοκτονίας ωτν Αρμενίων στο Γερβάν επισκέφθηκε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Νάνσι Πελόζι, που πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αρμενία.



Κατά την εναπόθεση λουλουδιών στο μνημείο η κ. Πελόζι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και άρχισε να κλαίει.

Η Νάνσι Πελόζι καταδίκασε τις παράνομες, όπως τις χαρακτήρισε, επιθέσεις του Αζερμπαϊτζάν εναντίον της Αρμενίας.

Από τις επιθέσεις έχασαν τη ζωή τους περισσότεροι από 200 άνθρωποι.

Η Πελόζι επεσήμανε ότι η επίσκεψή της στην Αρμενία είναι ιδιαίτερης σημασίας μετά «τις παράνομες και φονικές επιθέσεις του Αζερμπαϊτζάν».



Συμπλήρωσε ότι «Καταδικάζουμε έντονα αυτές τις επιθέσεις», τόνισε η ίδια, λέγοντας ότι είναι ξεκάθαρο πως τις συγκρούσεις προκάλεσε το Αζερμπαϊτζάν, ενώ ζήτησε να σταματήσουν.

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων σχολίασε εξάλλου ότι θα πρέπει οι ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν την επιρροή και την ισχύ τους ώστε να δείξουν ότι η κυριαρχία της Αρμενίας αποτελεί προτεραιότητα.

Η Πελόζι, η οποία είναι ο πιο υψηλόβαθμος αμερικανός αξιωματούχος που επισκέπτεται το Γερεβάν μετά την ανεξαρτησία αυτής της μικρής χώρας του Καυκάσου το 1991, χαρακτήρισε σε ανακοίνωσή της την επίσκεψή της αυτή «ισχυρό σύμβολο της σταθερής δέσμευσης των Ηνωμένων Πολιτειών για μια Αρμενία ειρηνική, ευημερούσα και δημοκρατική και για μια περιφέρεια του Καυκάσου σταθερή και ασφαλή».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.