Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρελάθηκαν οι δήθεν δημοκράτες με το BBC που έγραψε «Η Αυτού Εξοχότης, ο Πρίγκιπας Διάδοχος της Ελλάδας, Παύλος»....!!! Ξυδάκι...

Καλομελέτα κι έρχεται... Ξυδάκι στο απλυταριό, την θολοκουλτούρα και τους απόγονους των συμμοριτών που προσπάθησαν να μικρύνουν την Ελλάδα κ...



Καλομελέτα κι έρχεται...

Ξυδάκι στο απλυταριό, την θολοκουλτούρα και τους απόγονους των συμμοριτών που προσπάθησαν να μικρύνουν την Ελλάδα και οι πρόγονοι Βασιλείς του Παύλου δεν τους το επέτρεψαν!


«Κάποιος πρέπει να ενημερώσει το BBC ότι έχει καταργηθεί η μοναρχία στην Ελλάδα», είναι κάποιες από τις αντιδράσεις των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν είδαν τον τίτλο που επέλεξε το Βρετανικό μέσο ενημέρωσης για να παρουσιάσει τον γιο του βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλο. 

Ο τίτλος που έκανε τον γύρο του διαδικτύου πυροδοτώντας αντιδράσεις ήταν «η αυτού εξοχότης, ο πρίγκιπας διάδοχος της Ελλάδας, Παύλος».

Ο πρίγκιπας Παύλος, βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή αφιερωμένη στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ, όπου αναφέρθηκε στη σχέση του με το Βρετανικό στέμμα αλλά και όπως δήλωσε μαζί με τη μητέρα του Άννα Μαρία, θα παραστεί στην κηδεία της Βασίλισσας κι αυτό διότι ο πατέρας του, Κωνσταντίνος, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.