Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τώρα... εκκενώνεται άρον άρον το Ντράφι... Εφιαλτικές διαστάσεις παίρνει η φωτιά που ξεκίνησε από Νταού Πεντέλης!

   Εκενώνεται τώρα το Ντράφι προς Παλλήνη - Δύο τα μέτωπα της φωτιάς: Το δύσκολο προς Νέα Πεντέλη και Ντράφι, το 2ο κινείται αργά προς το β...

  




Εκενώνεται τώρα το Ντράφι προς Παλλήνη - Δύο τα μέτωπα της φωτιάς: Το δύσκολο προς Νέα Πεντέλη και Ντράφι, το 2ο κινείται αργά προς το βουνό - 11 αεροσκάφη και πέντε ελικόπτερα επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς - Επί τόπου 78 πυροσβέστες με 22 οχήματα - Δείτε βίντεο



Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση - πεύκα και πουρνάρια - στο Νταού Πεντέλης και συγκεκριμένα πάνω από τη Μονή Παντοκράτορος. Πλέον το μέτωπο κινείται προς το Ντράφι ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι με τις ρυπές να φτάνουν τα οκτώ μποφόρ.

Την ίδια ώρα η πυροσβεστική βρίσκεται αντιμέτωπη με δύο μέτωπα: Πρόκειται για ένα μέτωπο που κινείται αργά προς το βουνό και ένα δεύτερο (το δύσκολο μέτωπο) που κινείται νότια προς Ντράφι - Νέα Πεντέλη. Επίσης δόθηκε εντολή εκκένωσης από το Ντράφι προς την Παλλήνη. Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βοηθούν τους κατοίκους στην εκκένωση.

Παράλληλα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας απέστειλε μήνυμα μέσω του 112 για τους κατοίκους των γύρω περιοχών μέσω του οποίου τους καλεί να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.