Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εβρος: Συνελήφθη διακινητής που μετέφερε παράνομους μετανάστες σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη (Φωτο)

Συνελήφθη διακινητής στον Έβρο που μετέφερε πέντε παράνομους μετανάστες τους οποίους είχε αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη του οχήμα...





Συνελήφθη διακινητής στον Έβρο που μετέφερε πέντε παράνομους μετανάστες τους οποίους είχε αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη του οχήματος, χθες, το πρωί της Κυριακής.



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Grtimes.gr, στη σύλληψη ενός αλλοδαπού διακινητή προχώρησαν χθες, το πρωί της Κυριακής, στον οικισμό Λαβάρων Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη του οχήματος.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και χρηματικό ποσό. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.