Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο νεαροί διακινητές - Έκρυβαν έξι μετανάστες στο όχημά τους

  Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 24 και 25 ετών - Διαπιστώθηκε ότι οι μετανάστες που μετέφεραν στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ ...

 




Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 24 και 25 ετών - Διαπιστώθηκε ότι οι μετανάστες που μετέφεραν στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ το όχημα ήταν κλεμμένο
Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη δύο ατόμων που εμπλέκονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 24 και 25 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, κλοπή, πλαστογραφία, απείθεια ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συγκεκριμένα, σήμερα κατά τις πρωινές ώρες στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας (ύψος Κερδυλλίων), αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με οδηγό τον 24χρονο, ο οποίος ωστόσο δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάθμευσης.

Αντιθέτως, συνέχισε την πορεία του και λίγο παρακάτω ο οδηγός κατέβηκε από αυτό μαζί με τον 25χρονο συνεργό του προκειμένου να διαφύγουν πεζή. Στη συνέχεια, ακολούθησε καταδίωξη και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακιμητοποιήσουν και να τους περάσουν χειροπέδες.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν έξι παράτυποι μετανάστες, οι οποίοι μάλιστα στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Από την έρευνα προέκυψε ότι για το όχημα δηλώθηκε κλοπή στη Βουλγαρία και έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.