Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίσημο...!!! Ομάδα 8 λαθρομεταναστών εθεάθη κοντά στο σημείο που ξεκίνησε η πυρκαγιά στο Δάσος της Δαδιάς, λέει ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος!

  Πόσο πιο επίσημο να γίνει όταν ακούγεται Δημόσια από το στόμα του αρμόδιου χαρτοφυλακίου; Πριν την εκδήλωση της πυρκαγιάς στο Δάσος της Δ...

 


Πόσο πιο επίσημο να γίνει όταν ακούγεται Δημόσια από το στόμα του αρμόδιου χαρτοφυλακίου;

Πριν την εκδήλωση της πυρκαγιάς στο Δάσος της Δαδιάς είχε καταγραφεί η παρουσία 8 ατόμων από τη Σομαλία δίπλα στο φράγμα, στο σημείο όπου ξεκίνησε η φωτιά αποκάλυψε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς επικαλούμενος πληροφόρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.



Σχετικά με τις προσπάθειες κατάσβεσης αυτό που απασχολεί περισσότερο την Πυροσβεστική είναι το νοτιοδυτικό μέτωπο στο δάσος ενώ στην περιοχή επιχειρούν κι ένα Μι8, 2 Τρακτορες, 2 Erickson, 2 PZL.

Ωστόσο αισιόδοξο γεγονός είναι ότι επικρατούν καλές καιρικές συνθήκες.

Επιπλέον, προσωπικό και μηχανήματα του Στρατού τα οποία εργάστηκαν νυχθημερόν, έκαναν αρχική διάνοιξη σε εξαιρετικά δύσβατη περιοχή του νοτιοδυτικού μετώπου της πυρκαγιάς στο δάσος της Δαδιάς.


Η διάνοιξη έγινε σε απόσταση περίπου 1400 μέτρων από το μέτωπο ενώ οι κλίσεις φτάνουν το 30% με 35% ώστε να διευκολυνθεί η δράση των πυροσβεστικών δυνάμεων.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.