Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: «Μου έδωσαν ναρκωτικά και με βίασαν» – Φρίκη προκαλεί καταγγελία 39χρονης! Το ψάχνει η Αστυνομία...

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό βιασμού 39χρονης γυναίκας στην Πάτρα, διερευνούν τις τελευταίες ώρες αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών. Μία ...





Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό βιασμού 39χρονης γυναίκας στην Πάτρα, διερευνούν τις τελευταίες ώρες αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών.

Μία γυναίκα που πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, ενημέρωσε για το συμβάν τους γιατρούς και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η 39χρονη, τα ξημερώματα της Κυριακής, δύο άνδρες ηλικίας 32 και 47 ετών αντίστοιχα, με τους οποίoυς είχε προηγουμένως βγει για διασκέδαση, την οδήγησαν στο σπίτι του ενός και αφού, όπως είπε, της έδωσαν αν αγνοία της ναρκωτική ουσία στη συνέχεια την βίασαν.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών οι οποίοι έπειτα από έρευνες, εντόπισαν τους δύο άνδρες οι οποίοι και συνελήφθησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, tempo24.news οι δύο συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν πως ναι μεν υπήρξε με την γυναίκα ερωτική συνεύρεση αλλά με τη συναίνεσή της. Παραδέχονται επίσης πως έκαναν χρήση ναρκωτικών, αλλά εν γνώσει της καταγγέλλουσας.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί η 39χρονη προκειμένου να διαπιστωθεί ή όχι η λήψη ναρκωτικής ουσίας.

Αστυνομική “πηγή” ανέφερε πως “η υπόθεση ερευνάται μεθοδικά και με τη δέουσα προσοχή”.

Σημειώνεται τέλος πως σε κατ’ οίκον έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι όπου καταγγέλλεται ο βιασμός, δε

ν βρέθηκαν ναρκωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.