Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλγερινός στη Θεσσαλονίκη... Βίασε 24χρονη και λέει: «Δεν θυμάμαι τίποτα, είχα πάρει ναρκωτικά»

   Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 28χρονος Αλγερινός που συνελήφθη την Τετάρτη και κατηγορείται οτι βίασε μια 24χρονη κοπέλα, μέσα στο...

  



Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 28χρονος Αλγερινός που συνελήφθη την Τετάρτη και κατηγορείται οτι βίασε μια 24χρονη κοπέλα, μέσα στο διαμέρισμά του, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.



Ο κατηγορούμενος πέρασε το "κατώφλι" του εισαγγελέα σήμερα το μεσημέρι και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε, κατηγορείται για τα αδικήματα του βιασμού και της παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν θυμάται τίποτα από όσα έγιναν τη νύχτα του καταγγελόμενου βιασμού, καθώς ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, και υποστηρίζει πως με την 24χρονη κοπέλα διατηρούν ερωτικές σχέσεις.

Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία η νεαρή κοπέλα, ο 28χρονος Αλγερινός με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις το τελευταίο διάστημα, χθες τα ξημερώματα και ενώ βρίσκονταν στο σπίτι του, προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, χωρίς τη θέλησή της.



Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Τούμπας Τριανδρίας που ερεύνησαν την καταγγελία, συνέλαβαν τον νεαρό άνδρα και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του εντοπίστηκαν 748,55 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, απροσδιόριστη λευκή σκόνη, ζυγαριά ακριβείας, αυτοσχέδια σακουλάκια για τη συσκευασία των ναρκωτικών, χρηματικό ποσό και συνάλλαγμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.