Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Διπλή τραγωδία τα ξημερώματα: Δυο νεκροί 22 και 25 ετών σε δυο τροχαία σε Κηφισό και Δεκελείας...

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος τα ξημερώματα της Παρασκευής καθώς δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ξεχωριστά τροχαία δυστυχήματα. Σύμφων...





Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος τα ξημερώματα της Παρασκευής καθώς δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ξεχωριστά τροχαία δυστυχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγη ώρα μετά το φρικτό τροχαίο στον Κηφισό, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας όπου έχασε τη ζωή του ένας 22χρονος, μία δεύτερη τραγωδία εκτυλίχθηκε σε κοντινή απόσταση.

Μηχανή που οδηγούσε 25χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, στη λεωφόρο Δεκελείας, με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για τα δύο τροχαία.

Τραγωδία στον Κηφισό: Νεκρός 22χρονος οδηγός σε φρικτό τροχαίο

Φρικτό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στον Κηφισό, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 22χρονος ξέφυγε της πορείας του και “καρφώθηκε” με ταχύτητα σε κολώνα, στο ρεύμα προς Πειραιά. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού από το αυτοκίνητό του συμμετείχαν εννιά πυροσβέστες και τρία οχήματα.

Συγγενής του οδηγού που μίλησε στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως ο 22χρονος έχασε τη ζωή του στο φρικτό τροχαίο. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 22χρονος επέστρεφε από την δουλειά του και δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Επιπλέον, κάλεσε τις Αρχές να αναζητήσουν απαντήσεις για το δυστύχημα από κάμερες που υπήρχαν στο σημείο.\enikos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.