Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΩΡΑ 02:00 - Εκκένωση Πεντέλης και Παλαιάς Πεντέλης! Υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σωθεί το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης!

Στις 2 τη νύχτα, το 112 έστειλε μήνυμα: «Αν βρίσκεστε στις περιοχές Πεντέλη και πέριξ του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, εκκενώστε προς Βριλή...




Στις 2 τη νύχτα, το 112 έστειλε μήνυμα: «Αν βρίσκεστε στις περιοχές Πεντέλη και πέριξ του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, εκκενώστε προς Βριλήσσια».


Μεγάλες μάχες έδωσαν οι πυροσβέστες τα ξημερώματα της Τετάρτης (20.7.2022) που επιχειρούν στη φωτιά στην Πεντέλη, για να σώσουν το Νοσοκομείο Παίδων της περιοχής.



Η φωτιά έφτασε πολύ κοντά στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, το οποίο νωρίτερα είχε εκκενωθεί, με τους πυροσβέστες να σπεύδουν στο σημείο και να δημιουργούν ανθρώπινο τείχος για να αντιμετωπίσουν και να περιορίσουν τις φλόγες.

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, η πυρκαγιά έφτασε μια ανάσα μακριά από το Νοσοκομείο Παίδων, όμως οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών κατάφεραν να την περιορίσουν.

Υπενθυμίζεται ότι το Νοσοκομείο Παίδων έχει εκκενωθεί και τα 36 παιδιά που νοσηλεύονταν σε αυτό, μεταφέρθηκαν στα αντίστοιχα νοσοκομεία «Αγλαΐα Κυριακού» και «Αγία Σοφία». Εκκενώθηκε επίσης και το 19μελες προσωπικό που βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.