Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θα σε πουν φασίστα... «Η νέα γενιά θα πρέπει να μην ξεχάσει τις ρίζες της και να κρατάει την σημαία ψηλά» λέει ο Βασίλης Καράς από την Αυστραλία!

Ο πολυσυζητημένος τελευταία, Βασίλης Καρράς, μιλά στον Ομογενειακό «Νέο Κόσμο»για την πορεία του, τους νέους καλλιτέχνες και το κοινό της Α...





Ο πολυσυζητημένος τελευταία, Βασίλης Καρράς, μιλά στον Ομογενειακό «Νέο Κόσμο»για την πορεία του, τους νέους καλλιτέχνες και το κοινό της Αυστραλίας- Δείτε το βίντεο του με ένα φρέσκο και ιδιαίτερο ντουέτο με τον ταλαντούχο Γιώργο Κακοσαίο με τίτλο «Φοιτητές».

Ο λαικός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς, μίλησε στο «Νέο Κόσμο» λίγη ώρα πριν την τελευταία του συναυλία του στην Μελβούρνη. Χαμογελαστός, ευγενικός και ειλικρινής, απάντησε με μεγάλη χαρά στις ερωτήσεις μας.

Παρά την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία σας στον χώρο του τραγουδιού και τις αμέτρητες επιτυχίες που έχετε κάνει, όταν ξεκινούσατε την καριέρα σας, περάσατε αρκετές δυσκολίες. Θα λέγατε, λοιπόν, ότι είναι πιο εύκολο να ξεκινάει κάποιος την καριέρα του σήμερα ή τότε, όταν ξεκινούσατε εσείς; Υπάρχει ακόμη πραγματικό ταλέντο εκεί έξω ή αρκεί, τώρα πια, να έχει κάποιος έναν καλό μάνατζερ;

Και τότε ήταν δύσκολα τα πράγματα, αλλά και τώρα. Τότε δεν υπήρχαν τα social media, ενώ τώρα υπάρχουν. Αυτό είναι κάτι που προστέθηκε. Κάτι έλειπε από εμάς τότε. Σήμερα όμως, δεν υπάρχουν δουλειές όπως υπήρχαν όταν ξεκινούσα εγώ την καριέρα μου. Ταλέντο, βέβαια, υπάρχει και σήμερα, απλώς πουλάνε όνειρα στα παιδιά που θέλουν να μπουν στον χώρο. Όταν γκρεμίζεται το πρώτο όνειρο, τα παιδιά δυσκολεύονται να ξαναπατήσουν στα πόδια τους και να ξαναβρουν τον δρόμο τους. Τους τάζουν πράγματα τα οποία δύσκολα γίνονται σήμερα.

Αν είχατε απέναντί σας έναν νέο άνθρωπο όπου θα ήθελε να κάνει το δικό σας επάγγελμα, θα τον συμβουλεύατε να το επιχειρήσει ή όχι;

Σαν δεύτερη δουλειά, ναι. Δεν βρίσκουν όλοι τον δρόμο τους και δεν υπάρχει δουλειά για όλους. Δεν υπάρχουν εταιρίες που θα στηρίξουν τα παιδιά για να μπορέσουν να πάνε παρακάτω.

Ένας άνθρωπος που κάνει την δουλειά που κάνετε εσείς, ιδιαίτερα για τόσα χρόνια, κερδίζει περισσότερους φίλους ή περισσότερους εχθρούς;

Δεν νομίζω ότι έχω εχθρούς. Δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου αυτή η φράση. Και σ’ό,τι έχει να κάνει με φίλους… είμαι μια χαρά.

Γνωρίζω ότι είστε ένας άνθρωπος που έχει βοηθήσει και συνεχίζει να βοηθά πολύ κόσμο που έχει ανάγκη. Πιστεύετε ότι οι άνθρωποι σήμερα έχουμε απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλο; Βοηθάμε τον συνάνθρωπο;

Νομίζω ότι ο Έλληνας έχει στο αίμα του το να βοηθάει σε μια δύσκολη περίπτωση. Τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα, έχω προσέξει ότι όταν κάποιος έχει ανάγκη, είτε όταν έχει να κάνει μ’έναν άρρωστο άνθρωπο, αλλά και με το οτιδήποτε, αμέσως οι Έλληνες θα συσπειρωθούν και θα βοηθήσουν. Ο Έλληνας και από τα λίγα που έχει, δίνει.

Πως σας φαίνεται το ελληνικό κοινό της Αυστραλίας; Έχετε εντοπίσει κάποιες διαφορές ή και ομοιότητες ενδεχομένως με το κοινό της Ελλάδας;

Ένας επαγγελματίας δεν ξεχωρίζει το κοινό. Θέλει να το κάνει δικό του. Νομίζω ότι όταν δίνεις αυτό που είσαι, παντού είναι όμορφο το κοινό. Αν το κοροιδεύεις, δεν θα είναι όμορφο. Η ανταπόκριση του κόσμου εδώ είναι πάρα πολύ θερμή και την έχω ζήσει πολλά χρόνια τώρα, όσες φορές επισκέφτηκα την χώρα.

Ποιο είναι, λοιπόν, το μήνυμά σας για το ελληνικό κοινό εδώ;

Πρέπει να μην ξεχνάμε τις ρίζες μας. Χανόμαστε σιγά σιγά μπαίνοντας στην τέταρτη γενιά, επομένως, η νέα γενιά είναι αυτή που θα πρέπει να συνεχίσει να κρατάει την σημαία ψηλά, όσο μπορεί και όσο γίνεται. Πρέπει να συνεχίσουμε ν’αγαπάμε την πατρίδα μας… παρά τα ελαττώματά της.

Το νέο σινγκλ του Βασίλη Καρρά με τίτλο «Φοιτητές» σε συνεργασία με τον Γιώργο Κακοσαίο έχει ήδη κυκλοφορήσει και ο μεγάλος καλλιτέχνης σύντομα θα προσφέρει άφθονη διασκέδαση στο κοινό της Ελλάδας, καθώς θα κάνει αρκετές συναυλίες το φετινό καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.