Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία... Επιχειρηματίες καταγγέλλουν εκβιασμούς με δημοσιεύματα από τον Γιώργο Τράγκα που τους απειλούσε με αποκαλύψεις!

Μέχρι και 60.000 ευρώ το μήνα έδινε "νταβατζιλίκι" μόνο ένας από αυτούς... Φανταστείτε για τι πακέτα μιλάμε... Συνεχίζονται οι απ...




Μέχρι και 60.000 ευρώ το μήνα έδινε "νταβατζιλίκι" μόνο ένας από αυτούς... Φανταστείτε για τι πακέτα μιλάμε...


Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με την περιουσία του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας στην τηλεόραση του Mega, επιχειρηματίες καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα εκβιασμού από τον εκδότη.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα και αποκάλυψε πως επιχειρηματίες του ναυτιλιακού, του εμπορικού και του ασφαλιστικού χώρου υποστήριξαν ότι έπεσαν θύματα εκβιασμού από τον εκδότη, μετά από υπαινικτικά δημοσιεύματα του εκδότη για ενεργοποίηση φορολογικών τους ελέγχων.

Αξίζει να σημειωθεί, πως κάποιοι μάλιστα υποστήριξαν ότι για μια τριετία έδιναν «μηνιάτικα» ορισμένες φορές με τη μορφή διαφημιστικών δαπανών της τάξης των 30.000 και 60.000 ευρώ στα ΜΜΕ του δημοσιογράφου για να μην τους αναφέρει.

Τονίζεται πως σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής» στη δικογραφία που είχε σχηματίσει η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής το 2015 υπήρχαν μαρτυρίες κρατουμένων ότι ο Γιώργος Τράγκας είχε λάβει ποσό πολλών εκατομμυρίων ευρώ από προφυλακισμένο επιχειρηματία προκειμένου να αναδείξει στις εκπομπές του τα προβλήματα υγείας του και να αποφυλακισθεί.

Η βίλα στην Κέρκυρα και η offshore


Παράλληλα, στο δελτίο ειδήσεων του Open αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με το πόρισμα των ελεγκτών, που διαπιστώνει ότι την εικοσαετία 2000 – 2020, ο Γιώργος Τράγκας και η σύζυγός του είχαν δηλώσει εισόδημα περίπου έξι εκατομμυρίων ευρώ, με το οποίο απέκτησαν ακίνητη περιουσία 23 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο συνεργάτης του Πάρις Κουρτίδης αποκάλυψε πως ο Γιώργος Τράγκας μιλούσε για το πόσο πλούσιος είναι, «ωστόσο ουδείς μπορούσε να φανταστεί, τουλάχιστον εκ των συνεργατών του, ότι μπορεί αυτό το μέγεθος να είναι αυτό που παρουσιάζεται».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Open στο μικροσκόπιο της υπηρεσίας ελέγχου της νομιμοποίησης εσόδων από μαύρο χρήμα, βρίσκονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία του εκδότη και δημοσιογράφου. Θυρίδες, μετρητά, ράβδοι χρυσού και τα 17 υπερπολυτελή ακίνητα στις πιο ακριβές περιοχές του πλανήτη, σε Παρίσι, Μανχάταν, Μαϊάμι και γαλλική Ριβιέρα. Παράλληλα, ο Γιώργος Τράγκας είχε δύο βίλες στη Μύκονο, δύο στην Πολιτεία και μια στην Κέρκυρα.

Η βίλα της Κέρκυρας μάλιστα, αξίας ενός εκατομμυρίου διακοσίων εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δηλώθηκε ότι αγοράστηκε στο ένα δέκατο της αξίας της από βρετανική off shore.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.