Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γνωστός «νταής» 42χρονος μουσουλμάνος στην Ξάνθη έσφαξε πατέρα δύο παιδιών! Στα χέρια της αστυνομίας ο δράστης

Πολλές φορές στο παρελθόν είχε απασχολήσει την Αστυνομία, καθώς προκαλούσε συνεχώς προβλήματα με την βίαιη συμπεριφορά του, ο 42χρονος μουσ...





Πολλές φορές στο παρελθόν είχε απασχολήσει την Αστυνομία, καθώς προκαλούσε συνεχώς προβλήματα με την βίαιη συμπεριφορά του, ο 42χρονος μουσουλμάνος που δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν 46χρονο ομόθρησκό του πατέρα δυο παιδιών στον οικισμό Κιμμέρια της Ξάνθης και πλέον νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο, όπου είχε πάει μόνος του ζητώντας περίθαλψη.

Το έγκλημα που έχει συγκλονίσει την ευρύτερη περιοχή έγινε το βράδυ της Τρίτης και η Αστυνομία ειδοποιήθηκε λίγο μετά τις 9. Οι αστυνομικοί βρήκαν αιμόφυρτο στην αυλή του σπιτιού του τον άτυχο 46χρονο, ο οποίος με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Οι γιατροί προσπάθησαν για αρκετή ώρα να τον επαναφέρουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα καθώς υπέκυψε στα τραύματά του στον θώρακα και στην καρδιά.

Ωστόσο, στο ίδιο νοσοκομείο εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δράστης, ο οποίος έφερε τραύματα σε χέρι και πόδι που είναι άγνωστο πώς προκλήθηκαν και εκτιμάται ότι έγιναν κατά την διάρκεια πάλης με τον 46χρονο, που προσπάθησε να αμυνθεί.

Οι συγγενείς και οι γείτονες του δολοφονημένου άνδρα που δίνουν καταθέσεις για να φωτίσουν το κίνητρο της άγριας δολοφονίας, υποστήριξαν ότι δράστης και θύμα είχαν οικονομικές διαφορές και διαπληκτίζονταν συχνά το τελευταίο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.