Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τα πρώτα ελληνικά M-346 στη γραμμή παραγωγής, η συμφωνία με την Elbit προχωρά ταχύτατα! ΕΙΚΟΝΕΣ

Τα ελληνικά Μ-346 είναι σε προχωρημένο στάδιο στη γραμμή παραγωγής, και η παράδοση του πρώτου Μ-346 με ελληνικά εθνόσημα θα γίνει εντός χρο...









Τα ελληνικά Μ-346 είναι σε προχωρημένο στάδιο στη γραμμή παραγωγής, και η παράδοση του πρώτου Μ-346 με ελληνικά εθνόσημα θα γίνει εντός χρονοδιαγράμματος, το 2ο τρίμηνο του 2023.



Στο ενδιάμεσο, η Elbit έχει αρχίσει και αποδίδει στην ΠΑ τα πρώτα Τ-6Α που έχει συντηρήσει η ίδια, και τα έχει επαναφέρει σε πτητική κατάσταση. Την ίδια στιγμή, έχει ολοκληρωθεί και το Logistics Center της εταιρείας στην 120 ΠΜ.




Τα ελληνικά Μ-346 είναι απολύτως απαραίτητα για την εκπαίδευση των μελλοντικών χειριστών της ΠΑ σε τύπους προηγμένων μαχητικών όπως το Rafale F3R αλλά και τα F-16V. H εισαγωγή τους σε υπηρεσία θα επιτρέψει την απόσυρση των γηραιών Τ-2Ε μετά από σχεδόν 50 χρόνια ευδόκιμης υπηρεσίας, χωρίς κανέναν ουσιαστικό εκσυγχρονισμό.



Πηγές στην ΠΑ εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την άψογη υλοποίηση των συμφωνηθέντων με την Elbit, και θεωρείται δεδομένο πως λίαν συντόμως θα έχει εξομαλυνθεί η εκπαίδευση των Ικάρων μας.ptisidiastima.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.