Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πρώην διοικητής ΝΑΤΟ: «Ο Πούτιν περικυκλωμένος από συνωμότες που θέλουν να τον ανατρέψουν»

Σε αποκαλύψεις προχώρησε πρώην διοικητής του ΝΑΤΟ αναφερόμενος στον Βλάντιμιρ Πούτιν. «Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι περικυκλωμένος από «σκληρο...





Σε αποκαλύψεις προχώρησε πρώην διοικητής του ΝΑΤΟ αναφερόμενος στον Βλάντιμιρ Πούτιν.

«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι περικυκλωμένος από «σκληροπυρηνικούς» που θέλουν να τον «ξηλώσουν» από το Κρεμλίνο εξαιτίας του κακού χειρισμού του στον πόλεμο στην Ουκρανία», λέει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην βρετανική εφημερίδα «The Sun» ο σερ Τζέιμς Έβεραρντ.

Υποστήριξε ότι «ο Πούτιν έχει μπελάδες» κι ότι μετράει αντίστροφα ο χρόνος για ένα πραξικόπημα σε βάρος του.

Ο Βρετανός πρώην διοικητής της Συμμαχίας εκτιμά ότι «ο Ρώσος πρόεδρος βρίσκεται σε τρομακτικά άσχημη κατάσταση. Ήταν εξ ολοκλήρου δική του η ευθύνη για τον πόλεμο στην Ουκρανία», όπως επισημαίνει.

«Για να σώσει το τομάρι του, μπορεί να επιτεθεί σε χώρες της Βαλτικής»

Συνεχίζοντας ο σερ Τζέιμς Έβεραρντ είπε τα εξής: «Ο Πούτιν είναι τόσο απελπισμένος που για να σώσει το τομάρι του θα μπορούσε να προκαλέσει σύγκρουση με γειτονικές χώρες προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή των στρατηγών του. Αν χάσει στην Ουκρανία,τότε θα μπορούσε να προκαλέσει συγκρούσεις στις χώρες της Βαλτικής», ανέφερε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι βρισκόμαστε στην αρχή ενός μακροχρόνιου πολέμου στην Ουκρανία κι ενός νέου Ψυχρού Πολέμου για το ΝΑΤΟ».

«Πιστεύω ότι ο Πούτιν έχει πρόβλημα… τώρα που η Φινλανδία και η Σουηδία θέλουν να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ. Τελικά, ενώ προσπαθούσε να σταματήσει την επέκταση του ΝΑΤΟ, απέτυχε. Η μόνη του διέξοδος στην Ουκρανία είναι πλέον η κλιμάκωση του πολέμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.