Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ;;; Εβραίος μαχητής του Αζόφ καλεί την ισραηλινή κυβέρνηση να βοηθήσει στην εκκένωση του Αζόφσταλ

Στις 11 Μαΐου, ο Vitaliy Barabash, ένας Εβραίος μαχητής του τάγματος Azov στο εργοστάσιο Azovstal στη Μαριούπολη, απευθύνθηκε στην ισραηλινή...








Στις 11 Μαΐου, ο Vitaliy Barabash, ένας Εβραίος μαχητής του τάγματος Azov στο εργοστάσιο Azovstal στη Μαριούπολη, απευθύνθηκε στην ισραηλινή κυβέρνηση και το κοινό


ΟBarabash τραυματίστηκε σοβαρά και υπέστη διάσειση. Ένας άλλος μαχητής τον βοήθησε να διαβάσει μια ομιλία εκ μέρους όλων των Εβραίων της Ουκρανίας που βρίσκονται τώρα στο εργοστάσιο Azovstal.

"Ειρηνικός ουρανός πάνω από τα κεφάλια μας σε όλους. Με αυτά τα λόγια θα ξεκινήσω την ομιλία μου προς τον πρωθυπουργό Ναφτάλι Μπένετ, την Κνεσέτ, το ισραηλινό κοινό, τους δημοσιογράφους, τη συναγωγή στο Κρίβοϊ Ρογκ, τον ραβίνο Λίρον Έντερι. Ελπίζω ότι θα ακουστώ επίσης από τον Yuli Edelstein, τη Yulia Malinovskaya, τον Eugene Sova, τον Alex Kushnir - αυτούς που είναι κοντά στην Ουκρανία", δήλωσε ο μαχητής.

"Στην ουκρανική Μαριούπολη, σε αυτά τα χαλάσματα που άφησε η Azovstal, υπάρχουν Εβραίοι - άνθρωποι σαν εμένα, άνθρωποι σαν εσένα. Εσείς και εγώ θυμόμαστε πώς οι Ουκρανοί πρόγονοί μας υπέστησαν γενοκτονία στα χέρια του Στάλιν και οι Εβραίοι πρόγονοί μας υπέστησαν γενοκτονία στα χέρια του Χίτλερ. Σήμερα, μια νέα τραγωδία έχει ήδη ξεπεράσει τις κοινές μας ρίζες, ενώνοντας και ανανεώνοντας τις προσπάθειες των δύο προηγούμενων δικτατόρων στο πρόσωπο του Πούτιν", αναφέρει το μήνυμα.

"Μιλάω εκ μέρους όλων των Εβραίων που βρίσκονται σήμερα περικυκλωμένοι στα ερείπια του Αζοφστάλ. Είμαι τραυματίας και μπορώ να καταγράψω αυτό το βίντεο. Άλλοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε θέσεις μάχης υπερασπιζόμενοι κάθε κομμάτι γης που ο ουκρανικός λαός μοιράστηκε με τους προγόνους μας.

Οι Ρώσοι καταστρέφουν τα πάντα σχετικά με τις κοινές μας ρίζες και την κοινή μας ιστορία εδώ και 3 μήνες [...] Τώρα πρέπει απλώς να αγωνιστούμε, γιατί τώρα αυτή είναι η γη μας και η χώρα μας".

"Η Ουκρανία δεν γύρισε ποτέ την πλάτη στους Εβραίους, γι' αυτό πιστεύουμε ότι και το Ισραήλ δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη στον ουκρανικό λαό, αλλά να σταθεί δίπλα-δίπλα ενάντια στους Ρώσους εισβολείς που έφεραν μια νέα τραγωδία. Χρειαζόμαστε τώρα τη βοήθεια του Ισραήλ για την απόσυρση ολόκληρης της στρατιωτικής φρουράς της Μαριούπολης και την έκκληση για τη διάσωσή μας. Εσείς, από όλους τους ανθρώπους, έχετε τη δύναμη να το κάνετε αυτό. Εμείς, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, ελπίζουμε σε εσάς. Σας περιμένουμε ήδη. Γράφουμε ήδη ιστορία", τόνισε ο μαχητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.