Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρωσία-Πούτιν: Ποιος είναι ο μυστηριώδης άνδρας με τον οποίο συνομιλεί στην Κόκκινη Πλατεία; Φήμες ότι είναι ο διάδοχος του...

Πρόκειται για τον 36χρονο επικεφαλής τμήματος της προεδρικής διοίκησης Ντμίτρι Κοβάλεφ - Σενάρια για τη διαδοχή του Πούτιν, καθώς οργιάζουν...







Πρόκειται για τον 36χρονο επικεφαλής τμήματος της προεδρικής διοίκησης Ντμίτρι Κοβάλεφ - Σενάρια για τη διαδοχή του Πούτιν, καθώς οργιάζουν οι φήμες ότι πάσχει από διάφορες νόσους

Τις φήμες ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν προετοιμάζει την διάδοχη κατάσταση στο Κρεμλίνο πυροδότησε ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και τον απεικονίζει να συνομιλεί μ' έναν άγνωστο άνδρα επί αρκετά λεπτά.

Ο Ρώσος πρόεδρος άκουγε με ιδιαίτερη προσοχή τον άγνωστο άνδρα. Όπως αναφέρει το περιοδικό «Newsweek», στη στρατιωτική παρέλαση για την «Ημέρα της Νίκης» στην Κόκκινη Πλατεία στις 9 Μαΐου, ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου συνομιλούσε μ' έναν άνδρα στη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης δείχνοντας να λαμβάνει σοβαρά τα όσα του έλεγε.

Το σχετικό βίντεο με τη συνομιλία των δύο ανδρών ανέβασε στο Twitter o Oυκρανός οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων, Ιγκόρ Σούσκο, και έχει ήδη πάνω από 45 χιλιάδες προβολές, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Newsweek». Ο Ιγκόρ Σούσκο υποστηρίζει ότι ο άνδρας αυτός είναι πιθανότατα ο Ντμίτρι Κοβάλεφ.

Όπως γράφει στο Twitter, «Ο νεαρός άνδρας που είχε μια μακρά και ειλικρινή συνομιλία με τον Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία είναι ο επικεφαλής τμήματος της ρωσικής προεδρικής διοίκησης, Ντμίτρι Κοβάλεφ».

Στο τιτίβισμά του, ο Σούσκο έσπευσε ωστόσο να επισημάνει ότι η ταυτότητα του άνδρα δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. «Ωστόσο, οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν ότι θα μπορούσε να είναι ο εκλεκτός διάδοχος του Πούτιν», πρόσθεσε ο Ουκρανός οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Εκτός από τον Ιγκόρ Σούσκο, και η ειδησεογραφική ιστοσελίδα «Baza» στο Telegram ανέφερε ότι, ο Βλαντιμίρ Πούτιν συνομιλεί με τον Κοβάλεφ που είναι πιθανόν ο διάδοχος του Ρώσου ηγέτη. Το σχετικό άρθρο παραθέτει μάλιστα και κάποια προσωπικά στοιχεία για τον Κοβάλεφ.

Ο Ντμίτρι Κοβάλεφ περπατά δίπλα στον Πούτιν, είναι 36 ετών και, σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα «Baza», «είναι υπεύθυνος ενός εκ των τμημάτων της προεδρικής διοίκησης. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από το χόκεϊ στην ιστοσελίδα του Κοβάλεφ. Πιθανότατα γνώρισε τον Πούτιν μέσω του χόκει που είναι το αγαπημένο του άθλημα».

Τα σενάρια για την διαδοχή του Πούτιν δίνουν και παίρνουν καθώς οργιάζουν οι φήμες ότι πάσχει από διάφορες νόσους, όπως καρκίνο, άνοια και Πάρκινσον. Πρόσφατα υπήρξαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, ο 69χρονος Πούτιν θα μπορούσε σύντομα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.