Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σάλος στα Καλάβρυτα για την ταινία «Καλάβρυτα 1943» με γνωστό ηθοποιό του Game Of Thrones

  Σάλος έχει προκληθεί σε μερίδα κόσμου στα Καλάβρυτα με την πολυαναμενόμενη ταινία που αναβιώνει τη φρικιαστική σφαγή των Ναζί στις 13 Δεκε...

 



Σάλος έχει προκληθεί σε μερίδα κόσμου στα Καλάβρυτα με την πολυαναμενόμενη ταινία που αναβιώνει τη φρικιαστική σφαγή των Ναζί στις 13 Δεκεμβρίου 1943.

Σύμφωνα με το pelop.gr, τοπικοί φορείς και απόγονοι θυμάτων του Ολοκαυτώματος, καταγγέλλουν τους υπευθύνους της ταινίας, για παραχάραξη των ιστορικών γεγονότων και αναβίωση μύθων που εξυπηρετούν αλλότριους σκοπούς.

Μάλιστα, η Ένωση Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος προαναγγέλλει μηνύσεις εις βάρος των υπευθύνων της ταινίας «Καλάβρυτα 1943», στην οποία μάλιστα συμπαραγωγός είναι η ΕΡΤ και πρωταγωνιστής ο σπουδαίος Σουηδός ηθοποιός Μαξ φον Σίντοφ, που έκανε το «Three eyed raven» στο Game of Thrones.

Και όλα αυτά, χωρίς καν η ταινία να έχει προβληθεί στους κινηματογράφους, αφού η πρεμιέρα της έχει ορισθεί για τις 11 Νοεμβρίου. Αρκούσε όμως η προβολή του δίλεπτου διαφημιστικού του φιλμ, για να εγερθούν οι πρώτες αντιδράσεις και μάλιστα σφοδρές εκ μέρους των κατοίκων!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.