Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καιρός - Κακοκαιρία «Αθηνά»: Δύσκολη νύχτα για την Εύβοια που πνίγηκε στη λάσπη - Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ώρες

Στο πόδι από τα ξημερώματα της Κυριακής, προσπαθούν να αδειάσουν το νερό από τα σπίτια, τις επιχειρήσεις, τις καλλιέργειες τους. Και τους π...







Στο πόδι από τα ξημερώματα της Κυριακής, προσπαθούν να αδειάσουν το νερό από τα σπίτια, τις επιχειρήσεις, τις καλλιέργειες τους. Και τους περιμένει ακόμα ένα δύσκολο βράδυ…

Στην περιοχή της Αγίας Άννας, οι πυροσβέστες δεν έχουν σταματήσει να αντλούν νερό και λάσπη από σπίτια και ενοικιαζόμενα δωμάτια, καθώς πρόκειται για μία παραθεριστική περιοχή. Για το λόγο αυτό -ευτυχώς- πολλοί λείπουν από τα σπίτια αυτά, καθώς τα χρησιμοποιούν ως εξοχικά. Διαφορετικά θα μπορούσαν να υπάρχουν ακόμη και θύματα…

Σύμφωνα με το evima, προβλήματα είχε το βράδυ της Κυριακής και η περιοχή της Ερέτριας, με τον αντιδήμαρχο Ευάγγελο Τσώκο να δηλώνει ότι τα συνεργεία της ΔΕΗ είναι στο πόδι, για να αποκαταστήσουν τη βλάβη στην ηλεκτροδότηση που παρουσιάστηκε.


Και η «Αθηνά» δεν είπε ακόμη την τελευταία λέξη…

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Μeteo, τη Δευτέρα προβλέπονται τοπικά ισχυρές καταιγίδες με μεγάλα ύψη βροχόπτωσης και σε ορισμένες περιπτώσεις χαλαζοπτώσεις.

Σημαντικές βροχοπτώσεις αναμένονται σε περιοχές της Πελοποννήσου και της Βόρειας Εύβοιας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Οι άνεμοι θα έχουν ένταση έως 6 μποφόρ στο Βόρειο Αιγαίο και τοΙόνιο.

Στις 8.30 το βράδυ της Κυριακής, έντονη βροχόπτωση και αστραπές σημειώθηκαν σε περιοχές της Κεντρικής Εύβοιας, όπως τα Ψαχνά, τα Πολιτικά και το Βασιλικό.

Εικόνες βιβλικής καταστροφής

«Είμαστε χάλια! Αφού έχουμε καταστραφεί» έλεγαν νωρίτερα, κάτοικοι της Εύβοιας, στην κάμερα του MEGA.

Σπίτια πλημμύρισαν και περιουσίες ολόκληρες έχουν θαφτεί στη λάσπη. Οι πυρόπληκτες περιοχές δέχθηκαν ακόμη ένα πλήγμα τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η «Αθηνά» έπληξε την περιοχή και άφησε πίσω της καταστροφή.

Και τώρα, η μεγαλύτερη ανησυχία των κατοίκων, είναι τι θα γίνει στην επόμενη μεγάλη βροχή…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.