Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χριστίνα Κεφαλά: Στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία λόγω κορονοϊού... και στέλνει μήνυμα για το εμβόλιο

Δύσκολες ώρες για την Χριστίνα Κεφαλά καθώς βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία. Αυτός ήτ...






Δύσκολες ώρες για την Χριστίνα Κεφαλά καθώς βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο με βαριά πνευμονία. Αυτός ήταν και ο λόγος που το μοντέλο δεν βρέθηκε ούτε στον ημιτελικό, ούτε στον τελικό του Survivor.




Όπως έκανε η ίδια γνωστό μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και γι' αυτό χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

«Σας αγαπώ όλους. Σας το έχω πει; Είμαι δυνατή, δεν μασάω και θα βγω πιο δυνατή. Επειδή μου στέλνετε άπειρα μηνύματα. Διαγνώστηκα με κόβιντ βαριάς μορφής και με γύρισε σε πνευμονία. Όλα καλά. Θετική σκέψη και πίστη και ο Θεός είναι μαζί μας» έγραψε αρχικά ενώ σε επόμενη ανάρτησή της ανέφερε:

«Παιδιά και όσοι δεν έχετε εμβολιαστεί κάντε το όσο πιο γρήγορα. Σας το λέω εγώ που το αμελούσα και έλεγα φοβάμαι ας μην το κάνω, ας το αφήσω λίγο ακόμα. Εξάλλου μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Σίγουρα από το να νοσήσετε θα είναι καλύτερο».



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.