Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΛΟΣ...!!!! ΤΕΛΕΙΩΣΕ... Οι Σκοπιανοι ΑΚΥΡΩΣΑΝΕ τη Συμφωνία των Πρεσπών... ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ως «Μακεδονία» από το Υπουργείο Τουρισμού των Σκοπίων...!!!

Συνεχίζουν να μας προκαλούν τα Σκόπια. Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν πρέπει να φέρει προς κύρωση τα μνημόνια με τα Σκόπια, αλλά θα πρέπει να κάνε...






Συνεχίζουν να μας προκαλούν τα Σκόπια. Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν πρέπει να φέρει προς κύρωση τα μνημόνια με τα Σκόπια, αλλά θα πρέπει να κάνει καταγγελία εδώ και τώρα!

Συνεχίζει το υπουργείο Τουρισμού των Σκοπίων, να προωθεί τουριστικά τη χώρα, γύρω από το προκλητικό μότο «Macedonia Timeless» (Αιώνια «Μακεδονία»), παρά τα όσα προβλέπονται στη «Συμφωνία των Πρεσπών».

Ενδεικτικό είναι πως η επίσημη τουριστική ιστοσελίδα της χώρας, λειτουργεί σε δύο… version. Τόσο με την αρχική ονομασία (www.macedonia-timeless.com) όσο και τη νέα (www.northmacedonia-timeless.com), μ’ την ένδειξη «Μacedonia’s official tourism web site».

Το προκλητικό σλόγκαν «Macedonia Timeless», κάτι σαν το δικό μας «Live your myth in Greece», καθιερώθηκε το 2009.

Δείτε εικόνες




---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.